vaios Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2004 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΗΜΕΝΑ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΛΟΓΩ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.ΝΑΙ, ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΗΤΑΝ ΧΑΡΤΙ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ..ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΧΑΡΤΙ ΛΕΕΙ.............ΚΕΥΠ ( ΚΕΝΤΡΟ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΛΑΜΙΑ ) ΥΕΑ. ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 17/055/04.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΨΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΣΤΙΛΟ ΚΑΙ ΛΕΕΪ .. Α ΕΞΑΜΗΝΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ.ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΣΕΙ Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΘΑ " ΦΥΓΩ "ΚΑΙ ΓΩ.
Dellodas Απρίλιος 29, 2004 #2 Απρίλιος 29, 2004 Ωραίο δώρο σου κάναν Βάιε για τα γεννεθλιά σου :devil: Μπες τώρα εσύ να προετοιμάσεις το έδαφος και τον Σεπτέμβρη σου έρχομαι και εγώ
Κοπρίτης Απρίλιος 29, 2004 #3 Απρίλιος 29, 2004 Βαιε μαθε το συντομα ...γιατι ειτε σημαινει εξαμηνη αναβολη (οποτε no need to worry) ή δυστυχως (οπως ειχε συμβει και σε εμενα δυο φορες)να αναφερεται σε εξαμηνη προσθετη θητεια λογω προστιμου (ελλειπη δικαιολογητικα αναβολης, ανυποταξια κ.τ.λ.)ενα τηλ στο Ρουφ αυριο πρωι....οπωσδηποτε....μαθε και πες μας.
vaios Απρίλιος 29, 2004 Author #4 Απρίλιος 29, 2004 H ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΩ ΤΟ ΠΙΣΤΩΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΓΩ, ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ, ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΛ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΓ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ.ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΩΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΛΟΓΩ ΙΑΤΡΙΚΩΝ , ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 401 ΚΛΠ, ΛΟΓΟ ΟΣΦΙΑΛΓΙΑΣ ΜΕΣΗΣ, ΧΟΝΔΡΟΠΑΘΕΙΑΣ ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΩΝ ΑΜΦΩΝ,ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΟΠΣΗΣ. ΤΟΤΕ ΤΥΠΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΟΣΕΙ ΕΞΑΜΙΝΗ
Κοπρίτης Απρίλιος 29, 2004 #5 Απρίλιος 29, 2004 Βαιε κανονισε τα παση θυσια γιατι ειναι καραγκιοζηδες και ευθυνοφοβοι ολοι τους εκει μεσα...εξαγορασα δυο εξαμηνες απο τετοιες μ@λακιες....ειναι κατι τυπακια που επειδη δεν φαινεται καθαρα μια ημερ/νια στην φωτοτυπια δε την δεχονται.....και τρεχεις μετα σε στρατοδικεια για να βγαλεις ακρη και να παρεις το κωλοχαρτο.....
alex_000 Απρίλιος 29, 2004 #6 Απρίλιος 29, 2004 Εγω προχτές εκανα χαρτιά για την αναβολή ... Πλακα θα εχει να μου ερθει κανα χαρτι...Παντως απο φίλους ξερω οτι Λαμια ειναι χαλαρα ...
georgeks78 Απρίλιος 29, 2004 #7 Απρίλιος 29, 2004 Ευχομαι κι εγω να ξεκαθαριστει το θεμα και να ξερεις οτι υλικου πολεμου ειναι καλα. Και στο κεντρο και στις μοναδες.(2-3 ειναι οι χαλια αλλα και παλι...) Εχω 2 φιλους απο κει ενας τελειωσε πριν απο μερικους μηνες κι ενας ερχεται τωρα απο τη μοναδα. ΖΑΧΑΡΗ περναγαν. και στα νησια και στη παραμεθωριο Επισης αν παρεις κιι αλλη αναβολη το επομενο χαρτι δεν θα σου ερθει αναγκαστικα υλικου πολεμου μπορει να σου ερθει πεζικο.
Κοπρίτης Απρίλιος 29, 2004 #8 Απρίλιος 29, 2004 Αρχική απάντηση από georgeks78 Επισης αν παρεις κιι αλλη αναβολη το επομενο χαρτι δεν θα σου ερθει αναγκαστικα υλικου πολεμου μπορει να σου ερθει πεζικο. 99% Θα ερθει αλλου...και το"υλικο πολεμου" ειναι πολυ καλη φαση για να το ρισκαρεις....
vaios Απρίλιος 29, 2004 Author #9 Απρίλιος 29, 2004 ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΟΥΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΟΥΤΕ ΕΠΑΓΚΕΛΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΩ ΦΑΝΤΑΡΟΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ , ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ , ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ. ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
Vagouridis Απρίλιος 29, 2004 #10 Απρίλιος 29, 2004 Βαιε αλλαξε ταυτοτητα βγαλε διπλα διαβατηρια , σβσε οτι τραπεζικο λογαριασμο εχεις στο ονομα σου , πολυ απλα εξαφανισου....χεχεχε
georgeks78 Απρίλιος 29, 2004 #11 Απρίλιος 29, 2004 φιλε για το ψυχολογικα που λες πιστεψε με ο στρατος πλεον ειναι σαν ξενοδοχειο cetering στα κεντρα συνεργεια καθαρισμου για τις τουαλετες. Internet cafe κτλ. Αλοιμονο σε μας που προλαβαμε παλιος- νεος, καψονια κτλ. Δεν υπαρχουν τετοια τωρα πια. Μη φοβασαι τιποτα. Για τα αλλα που ειπες παω πασο.
princess Απρίλιος 29, 2004 #12 Απρίλιος 29, 2004 εγω βαιουλι μου στοχω ξαναπει.. πηγαινε να ξεμπερδευεις γιατι οσο περναει ο καιρος τα λεφτα που θα χανεις απο δουλεια θαναι περισσοτερα, και συ θα περνας χειροτερα (τωρα σε παιρνει ακομα να το χαβαλεδιασεις κομματι). Μεχρι να καταργηθει η θητεια μαλλον δε σε παιρνει για αναβολες συνεχεια, οποτε αντε να ξεμπερδευεις για να φτιαξεις μετα τη ζωη σου οπως θελεις!!! (Και δεν νομιζω οτι κανενα αρσενικο ειναι ποτε ψυχολογικα ετοιμο να παει φανταρος- εκτος αν εχει κανει λοβοτομη!)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.