Jump to content

Abit Kv8 pro (ΚΤ800 pro) hits retail!!!

unstoppable

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από jax7480

Μηπως η ΑΒΙΤ το εκανε επιτηδες και προωριζει το PCI/AGP LOCK για καμια ΜΑΧ3 version?

Αν έχει κάνει κάτι τέτοιο η Abit επίτηδες θα φάει μεγάλο κράξιμο.

Aν και γω νομίζω ότι επειδή είναι η πρώτη με αυτό το chipset δεν πρόλαβαν να ενσωματώσουν το κώδικα της VIA στο BIOS. Γι αυτό μάλλον δε βλέπουμε και official review. (το review ήταν από χρήστη και όχι από κάποιο site που έλαβε το mobo)

Χμμμ...πολυ μυστιρια ολα αυτα...

Αν καποιος εντοπισει επισημο review ας το ποσταρει εδω να δουμε τι παιζει

http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=k8t800p&page=1&cookie%5Ftest=1

"The motherboard does have a wide range of voltage tweaking options, and gives the user full, manual control of their DDR timings, but without a working AGP/PCI clock lock, it's hard to fully utilize the overclockability with this platform. Since this board is still new, we're holding out hope that Abit could add this feature via a BIOS update. We'll see"

Oχι κ τοσο καλα αλλα.....αντε να δουμε.....

You are absolutely correct that the current Abit KV8 PRO does not have a working AGP/PCI lock. We have a current board here and can confirm it doesn't work.

However, we also know Abit is working furiously to fix this issue, and we're holding off our review at their request until the PCI/AGP lock is fixed in BIOS.

@Anandtech

Καλά κάνετε και το ψάχνετε πέρα από nforce...η αλήθεια είναι πως όλοι θέλουμε κάτι διαφορετικό (και πιο σταθερό όπως πολλοί λένε για VIA)...

Nice!

Το nforce δεν αποτελει μονοδρομο ποια!

Εναι παντα καλο να εχεις περιθορια επιλογης!

Αντε να δουμε κ κανενα τεστακι!

δεν εχω κανενα προβλημα σταθεροτητας με ΝΦ3 μεχρι στιγμης, και τολμω να πω οτι ειναι το ιδιο σταθερο με ενα Κ8Τ800. Ασε που κανεις και οβερκλοκ με ΝΦ3 .

ΝΦ3 καμμια σχεση με ΝΦ2.

Guest Dagalides

Πάντως η επόμενη μητρική που θα πάρω θα είναι με VIA KT800 Pro γιατί απ'ότι έχω δει μέχρι τώρα έχει συνολικά καλύτερο Performance από το nForce3 250GB.....

Βασική προυπόθεση όμως είναι να συγουρευτούμε ότι έχει 100% PCI/AGP LOCK..... :T:

εγω παλι γιατι βλεπω οτι εχουν παρομοιες επιδοσεις ολα τα τσιπακια?Δεν φαινεται το ΗΤ να εχει τοσο σημασια σε μονο καναλι οπως αυτο που εχεο ο 754. ισως σε διπλο να εχει .

καλως τον δημητρη!:flower:

Guest Dagalides

Εκείνο που διαπιστωσα από κάτι Reviews που είδα έιναι ότι το nForce3 250 GB είναι σε επιδόσεις σχεδόν το ίδιο με το nForce3 150 και ότι σε σχέση με το VIA KT800 Pro είναι αρκετά ποιό αργό στις μνήμες......

Βέβαια ακόμη είναι σχετικά νωρίς για οποιοδήποτε συμπέρασμα αφού ελάχιστοι έχουν πάρει νέα MOBO..... O καιρός θα δίξει ......

ΥΓ.... ea6gka ..... Thanks.... :D;)

καλά μιλάμε τα άτομα δε παίζονται. όχι μόνο δια φτιάξαν το lock αλλά κατεβάσαν και το max Vdimm από την mobo!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.