djleon Δεκέμβριος 8, 2007 Author #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2007 Να και ενα screenshot!Δειτε τι επρεπε να εχω και τι εχω τελικα..:036: Link to comment Share on other sites More sharing options...
djleon Δεκέμβριος 11, 2007 Author #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2007 παιδια καλησπερα και παλι..τελικα πηγα τη mobo στο service και μαλλον ειχε προβλημα και οι μνημες μαζι!Και μου εκαναν πιστωτικο σημερα..ειμουν αναμεσα στην abit IP35Pro και την Asus P5K Premium Wi-Fi/AP!Τελικα κατεληξα και μετα απο γνωμες στην Asus!Τι λετε?καλη αγορα?προσπαθησα να την ανεβασω αλλα με ευκολια εφτασα μεχρι 3.33 μονο(9χ370)..στα 380 μπλε οθονη και restart!Λογικα θελουμε ρευματα απο δω και περα..ομωσ επειδη δν ξερω και παρα πολλα,εχετε να πρωτεινετε τπτ γι αυτη τη mobo??Ευχαρηστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Δεκέμβριος 11, 2007 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2007 αν ρωτουσες και εδω θα επαιρνες την abit IP35Pro!τωρα, αυτην που πηρες δεν ξερω αν την εχει δοκιμασει κανενας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djleon Δεκέμβριος 11, 2007 Author #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2007 αν ρωτουσες και εδω θα επαιρνες την abit IP35Pro!τωρα, αυτην που πηρες δεν ξερω αν την εχει δοκιμασει κανενας... Ναι..δεν ειπα οτι δν μετραει η γνωμη σας..προς θεου!Απλα ηταν της στιγμης που επρεπε να αποφασισω γρηγορα γιατι και λογο δουλειας δν μπορουσα να μεινω χωρις pc αλλη μια μερα..καταλαβαινεις!Απλα μου ειπαν η συγκεκριμενη ειναι πολυ καλητερη απο την abit.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djleon Δεκέμβριος 11, 2007 Author #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2007 Α..να ρωτησω και κατι αλλο.Οταν την πηρα τη λειτουργησα λιγο με το μαμα bios και τα temps που ειχα στο bios ταιριαζαν με το core temp και αλλα programs 21-22(ειμαι με νερο) ..μετα εκανα bios update και το bios ου δειχνει 10 βαθμους πανω απο ολα τα προγραμματα,δλδ δειχνει 36!!ενω core temp και αλλα μου δειχνουν 26..πιο να πιστεψω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Δεκέμβριος 11, 2007 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2007 κατα την γνωμη μου το core temp εμενα η gigabyte μου ελεγε 18-20 για το cpu και το core temp 32 . επισης το easy tune ελεγε τα ιδια με το bios . δεν εχω κανει update το bios Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.