Warlord Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2004 παιδια οταν παιζω καποιο game μου κολλαει συχνα σε σκετη μπλε οθονη(κ 1 περιεργο θορυβο) με μονη λυση το reset..ταβαλα ολα(CPU,RAM,VGA) στα default κ παλι το ιδιο...τι λετε να φταιει?μηπως το τροφοδοτικο?εχω 300W Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Απρίλιος 29, 2004 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 Aν εχεις το συστημα της υπογραφης σου p4,9800,1GB,2HD και τα λοιπα, τοτε ναι ειναι πολυ μικρο το τροδοφοτικο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tecnotut Απρίλιος 29, 2004 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 Σου γράφει κάτι όταν σου πετάει μπλέ οθόνη? Αυτό που λές μου θυμίζει το blue screen of death! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warlord Απρίλιος 29, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 λες?εχω πανω κ dvdrom k cdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warlord Απρίλιος 29, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 οχι δεν ειναι to BSOD. σκετη μπλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warlord Απρίλιος 29, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 να συνδεσω αλλο ενα 300αρι με το ηδη υπαρχον? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warlord Απρίλιος 29, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 (ειναι κ η ψυκτρα της VGA μου που παιρνει απτο PSU Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Απρίλιος 29, 2004 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 Αρχική απάντηση από Warlord λες?εχω πανω κ dvdrom k cdr standar πραγματα, με ενα καλο τροφοδοτικο fortron,enermax,antec 400Watt+ θα δεις και πανω απο 3 ghz στον επεξεργαστη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warlord Απρίλιος 29, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 αν σθνδεσω με το ηδη υπαρχον θαχω απωλειες κ μειωμενη αξιοπιστια μη καουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Απρίλιος 29, 2004 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 Οχι δεν στο συνιστω, παρε ενα ποιοτικο τροφοδοτικο απο αυτα που σου ειπα... Καπου στα 120-150 ευρω κανουν αλλα αξιζουν τα λεφτα τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warlord Απρίλιος 29, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 ενα παιδι σενα αλλο φορουμ ειχε το ιδιο προβλημα με 480w τροφοδοτικο...μηπως δεν ειναι κει το προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 29, 2004 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 Κάρτα ήχου χρησιμοποιείς την on-board ή καμία Audigy ?Δοκίμασε ( σε όποια από τις 2 κατηγορίες και να ανήκεις ) να επανεγκαταστήσεις τους drivers της κάρτας ήχου.Αλλιώς ( επειδή είχε τύχει σε έναν φίλο μου η ίδια κατάσταση με αυτή που αντιμετωπίζεις ) χρειάζεσαι επανεγκατάσταση των WindowsP.S. Για να είμαστε σίγουροι ότι δεν ευθύνεται το τροφοδοτικό ( αν και είναι ομολογουμένως μικρό ) , τρέξε 3D Mark2001SE , AquaMark 3.Αν δεν κολλήσει σε αυτά , πιθανότατα φταίνε τα Windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warlord Απρίλιος 29, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 Μια terratec εχω.δε νομιζω να φταινε οι drivers της..τοσο καιρο την εχω..τωρα που πηρα την 9800pro τα κανει αυτα επειδη μαλλον παιρνει προσθετη ισχυ απτο psu..το 3dmark03 πουχω τρεχει normal.ολα τα games τρεχουν normal.οχι οτι με το που θα παω να παιξω θα κολλησει.απλα μετα απο καμια ωρα...συνδεση μεταξυ 2 τροφοδοτικων συνιστατε παιδια?κιαν ναι με ποιον τροπο?το πιο απλο?(συνδεση των δυο pin14 μεταξυ τους κ των δυο γειωσεων) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Απρίλιος 29, 2004 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 Παλια ειχες καρτα απο nvidia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warlord Απρίλιος 29, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Απρίλιος 29, 2004 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 Με το που αλλαξες σε ΑΤι εκανες και φορματ μηπως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warlord Απρίλιος 29, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 οχι απλα εβγαλα τουσ nvidia drivers με το driver cleaner, επανεγκατεστησα τους AGP drivers του mobo κ μετα περασα τους Ati catalyst.ολα οκ.δε νομιζω να φταινε οι drivers.παντως σκεφτομαι 1 reinstall των winxp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Απρίλιος 29, 2004 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 Πρωτου βγεις να τα σκασεις για τροφοδοτικο , κανε ενα φορματακι βαλε και οτι τελευταιο κυκολοφορα απο drivers και bios , ειδικα για την μητρικη σου , που κατα την γνωμη μου ειναι λιγο περιεργη και μετα πραξε αναλογα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warlord Απρίλιος 29, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 format??δε ξερω...κ μετα να ξαναπερναω ενα σωρο προγραμματα??ολοκληρος μπελας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Απρίλιος 29, 2004 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 μπορει και κατι να παιζει και με τα win ...αλλα δεν ξερεις......θελει να το τσεκαρεις....για δες και μηπως εχεις βαλει στην γραμμη του psu πολλα μαζι και την 9800pro....... δοκιμασε να την βαλεις μαζι με τα cdrom/r .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.