Jump to content

Ένα περίεργο πρόβλημα...

mordred

Recommended Posts

Λοιπον έχουμε και λέμε... Το σύστημά μου το βλέπετε από κάτω...

Έχω κάποια παιχνιδάκια τα οποία αν και δεν εχουν πρόβλημα με το frame rate μετά από λίγο πάνε σπαστα... Για παράδειγμα το NBA 2k11 ξεκινάει κανονικά και μετά η κίνηση σπάει... Έχω κανει bench και μου το έβγαζε με 45fps ακόμα και σπαστά... Το να φτάει η cpu λίγο χλώμό είναι αρκετά δυνατή. Να φταίνε τα games?

45 FPS και σπαστά? φαίνεται λίγο περιεργο, και 45 FPS για την κάρτα αυτή φαίνοντε λίγα :S Θα σου έλεγα ότι ζεσταίνεται πολύ, αλλά και το Vapor-X να μην δουλευει είναι περιέργο :wall:

Έχεις τους τελευταίους drivers? τι θερμοκρασίες πιάνεις?

Κοιτα 45 fps γιατι τα έχω όλα τέρμα με AA.... Αν ζεσταινόταν θα το έκανε σε όλα τα παιχνίδια που έχω βάλει και πιο βαριά; Μπορώ ομως να ποστάρω θερμοκρασίες και cpu και gpu. Αλλά να είναι θερμοκρασία gpu κουλό μου φαίνεται... Θα ποστάρω τώρα που το λες.

Λοιπόν συγνώμη παιδιά για τον τίτλο.... Το thread έπρεπε να λέγεται τι χαζός που είναι ο κόσμος (εγώ)... Που τόσο καιρό δεν έβλεπα τι παίζει με τις θερμοκρασίες στην CPU. Μάλλον επειδή δεν ζοριζόταν και πολύ δεν έπαιρνα χαμπάρι. Ηρθε το 2k11 να μου δείξει το μέγεθος της κουταμάρας...

Γιατί κουταμάρα όμως; Έχω στην κατοχή μου μία ψύκτρα εδώ και καιρό μία Coolermaster Mars που στον παλιό μου 939 επεξεργαστή ήταν μπεργκέτι...

Όταν αγοράζω λοιπόν τον Phenom 2 λέω (τρομάρα μου) εε η coolermaster θα κάνει καλύτερη δουλειά από την stock...

Μάλλον έκανα λάθος...

Στο 2k11 λοιπόν αφού ήταν συνέχεια ψηλά η cpu η θερμοκρασία έπιασε μετά από ένα ματσάκι (θα πω μετά το αποτέλεσμα) 80 βαθμούς!!!! Που να μην κολλάει... Βλέπω στροφές ανεμηστήρα 1200... Πάμε καλά; Την είχα ρυθμίσει και λάθος από το Bios λοιπόν... Tην jumpερώνω να τερματίσει (3000rpm) 72 βαθμούς (που πάλι πολύ είναι) και δεν κόλαγε...

Οπότε η βλακεία μου δε μου κόστησε τον καημένο μου Phenomάκο. Μόνο ένα post και αρκετή ντροπή στα μούτρα μου...

Οπότε πάμε για ψύκτρα με μεγάλο ανεμηστήρα για να μη μας σπάει και τα νεύρα...

Ευχαριστώ Myralis για την απάντηση σου!

ΥΓ Πληροφοριακά έβαλα και μια 45άρα με τον παιχταρά μου στο NBA και κατατρόπωσα τον Lebron...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.