Jump to content



C++ μαθηματα / εξάσκηση


chrissdegrece

Recommended Posts

Προσπαθω εδω και καιρό να βρω τρόπο να προχωρήσω στην C++ , εχω διαβάσει κάποια βιβλία και θελω να προχωρήσω πέρα από τα βασικά. (loops, functions, classes κλπ)

Στο web υπάρχει πληθώρα tutorials αλλά τίποτε που να βοηθήσει σε μια σταδιακή εξέλιξη των γνώσεων, τα παραδείγματα είναι μεμονωμένα και συνήθως άσχετα μεταξύ τους.

Πολύ ευχαρίστως θα έκανα μαθήματα ή θα με ενδιέφερε να ενταχθώ σε κάποια ομάδα που θα είχε την διάθεση και τον χρόνο να "ξεστραβώσει" ασχετους σαν και μένα.

Υπάρχει κανείς "προχωρημένος" που θα μπορούσε να βοηθήσει;

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για την σύσταση, πέρασα από αυτό το στάδιο και έχω φτιάξει κάποια πραγματάκια σχετικά με binary files, decoding obfuscated files κλπ.

Δυστυχώς το "μονος σου" δεν ειναι ιδιαίτερα αποδοτικό απο πλευράς χρόνου, ειδικότερα όταν δεν ξέρεις και τι ψάχνεις. Π.χ. WindowsAPI , υπάρχουν ένα σωρό δυνατότητες αλλά πρέπει να ξέρεις τι ψάχνεις. Μια ομάδα εργασίας είναι πολύ αποδοτικότερη.

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς και είναι πολύ αποδοτικότερη. Αν όμως η ομάδα εργασίας δεν έχει καταλήξει στο τί θέλει να φτιάξει τότε δεν θα καταφέρει ποτέ να συνδυάσει τις γνώσεις ώστε να επιτύχει κάποιο αποτέλεσμα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.