Jump to content

DFI NFII 4/29

enduracell

Recommended Posts

vgiozo η an7 θα φυσαει μετα το καλοκαιρι τωρα ομως μπαινει ντουλαπα.....για nf7-s :tomato:

χτυπα και εσυ μια....

Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 22:15]

Τι θελετε να πειτε οτι τα DFI χαλανε?Περιεργο ρε παιδια...:devil:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ....... με ξέρασες ρε Βαγκ....:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :p :P όντως πολύ περίργο αυτό με τα DFI..... rock stable mobos:unsure: :getlost:

an7 θα φυσαει μετα το καλοκαιρι τωρα ομως μπαινει ντουλαπα...

Εξήγησέ το μου λίγο...

Τελικά δεν δέχτηκαν να μου αλλάξουν τη DFi για Abit...το πρωί μου είπε ο υπάλληλος με τον οποίο μίλησα ότι θα προσπαθήσει να την αλλάξει και να περιμένω τηλέφωνο...μ' έπιασε όμως η ανυπομονησία και τηλεφώνησα πριν από λίγο για να δώ σε ποιό στάδιο βρίσκεται η συνεννόησις...μου είπαν λοιπόν ότι δεν γίνεται να την αλάξουν διότι έχει περάσει καιρός από την ημερομηνία αγοράς και η καινούρια μητρική , που τους έστειλε η αντιπροσωπεία, θα έχει περιορισμένη εγγύηση, επειδή ο σειρακός της αριθμός έχει καταχωρηθεί για αντικατάσταση άλλης μητρικής που είχε αγοραστεί τον Ιανουάριο...δεν μ' έπεισαν, αλλά απ' την άλλη δεν έιναι κι υποχρεωμένοι να μου την αλλάξουν...

Ενιγουέη...πωλείται ακόμη μια μητρική DFi lanparty Ultra B...πληροφορίες εντός...

Η εγγύηση ΠΡΕΠΕΙ να ισχύει για ένα χρόνο από την ημέρα που την πήρες την πρώτη μητρική

Αυτό ειναι 100% σίγουρο...λένε παπαριές.

Η εγγύηση ΠΡΕΠΕΙ να ισχύει για ένα χρόνο από την ημέρα που την πήρες την πρώτη μητρική

Nαι, εννούσαν πως αν μου την αλλάξουν με Abit, η Dfi που θα τους μείνει θα έχει μειωμένη εγγύηση, γιατί η αντιπροσωπεία τους την έστειλε ως αντικατάσταση της προηγούμενης...οπότε δεν ΄θα μπορούσαν να τη πουλήσουν σε άλλον εφόσον δεν θα είχε πλήρη εγγύηση για τον επόμενο αγοραστή...παπαριές θα συμφωνήσω, αλλά τί να κάνουμε...εγώ έχω βεβαίως εγγύηση σύμφωνα με την ημερομηνία αγοράς..

ελεγα για την an7 οτι το μονο μειωνεκτημα της ειναι το βιος της, κατα τα αλλα σκιζει απο ευκολιες και αξιοπιστια.απο ρευματα δεν χρειαζεται ουτε mod.με ενα καλο βιος θα φυσαει....αλλα αργει ακομα και γιαυτο θα βαλω μια nf-s7 να παιξω και μετα βλεπουμε.

Και εγώ για αυτό δεν πήρα ΑΝ7 για το χαμηλό FSB που πιάνει...ενώ με NF7 είμαι 242.

nVidia fixes for BIOS

http://forums.pcper.com/showthread.php?t=320468

"Hopefully DFI TW got this memo, I did not check with the newest beta, but older ones do not have new values....

Besides lower idle temps, this could have effect on the overall stability if unreliable restores are avoided.

-----------------------

Quote from nVidia tech:

I'm happy to be able to make this information public to the Linux

community. This information has been previously released to BIOS /

board vendors as an appnote, but in the interest of getting a workaround

into the hands of users the quickest we're making it public for possible

inclusion into the Linux kernel.

Problem:

C1 Halt Disconnect problem on nForce2 systems

Description:

A hang is caused when the CPU generates a very fast CONNECT/HALT cycle

sequence.

Workaround:

Set the SYSTEM_IDLE_TIMEOUT to 80 ns. This allows the state-machine and

timer to return to a proper state within 80 ns of the CONNECT and probe

appearing together.

Since the CPU will not issue another HALT within 80 ns of the initial

HALT, the failure condition is avoided.

This will require changing the value for register at bus:0 dev:0 func:0

offset 6c.

Chip Current Value New Value

C17 1F0FFF01 1F01FF01

C18D 9F0FFF01 9F01FF01

Northbridge chip version may be determined by reading the PCI revision

ID (offset 8) of the host bridge at bus:0 dev:0 func:0. C1 or greater

is C18D."

Ας ελπίσουμε να βγεί κάτι απ 'αυτή την ιστορία...

Πάντως και ε΄γω που το έβαλα το bios δούλεψε καλά ΄λη μέρα και το πρωί που πήγα να ξανανοίξω το pc πάπαλα....Hotflash me mia epox 8rda+ v2.1 και όλα οκ.

Ρε παιδιά όμως έκανα κάτι και θέλω να μου πέιτε αν είναι @@ρια.

Επειδή στην epox οταν έμπαινα στο awdflash απο dos(A:\awdflash_enter) και πάταγα το όνομα του bios που ήθελα να φλασάρω δεν το έπαιρνε πήγα cmd και πάτησα Awdflash N24ld121.bin /F μπαίνοντας λοιπόν αν κάνει το flash άρχισε να το κάνει κανονικά ΑΛΛΑ!!! έγραψε και στο αρχικό κομμάτι του Bios που όταν φλασαρεις απο την ίδια την dfi το έχει ώς not to be writen Κάπως έτσι(είναι αυτό με το πράσσινο χρώμα στον progress counter).To φλας κατ'αλλα έγινε μια χαρά άν και ξαναφλάσαρα το ίδιο bios όταν μπουταρε η dfi just in case.

Η μητρική όμως δουλέυει τέλεια.

Για πέιτε έγινε καμιά @@??????:blink:

το κομμάτι που flashάρες είναι το bootblock. Καλά έκανες και το flashaρες κατά την άποψη μου θα πρέπει να flashάρεται κάθε φορά. Στο Hotflash έβαλες ξανά το 24/9?

Ίσως για αυτό το BIOS σε μερικούς δε παίζει καθόλου, ίσως δε flashάρουν το bootblock και απ ότι φαίνεται έχουν γίνει αλλαγές εκεί...

Όχι έβαλα ξανά το παλιό,καλό ,super σταθερο ,cold-worm boot free ,οχι τόσο παραμετροποιήσιμο 1/21.

Thanks για την πληροφορία πάντως σχετικά με το bootblock(μετά μου φαινόταν οτι το σαντρα δεν εβλεπε σωστά την μ/β γιατι δεν εβγαζε ονομα στο πεδίο mainboard του κουμπιού bios/mobo)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.