Jump to content

DFI NFII 4/29

enduracell

Recommended Posts

• . UPDATE 3114 BIOS TO 5.0.35
  • . FIX SOME OF THE BOARD WITH MOBILE BARTON CPU WILL FAIL IMMEDIATELY IN MEMTEST86 #5 WHEN FSB > 200 MHZ
  • . MOBILE BARTON CAN BE RECOGNIZED NOW
  • . FIX SOME OF LP NFII B BOARD WILL FAIL TO POST AFTER AC POWER OFF
  • . FIX SOMETIMES SYSTEM WILL FAIL TO POST IF YOU USING DEFAULT HIGH MULTIPLIER CPU BUT OC TO HIGH FSB+LOW MULTIPLIER
  • . ENHANCE CERTAIN DDR OVERCLOCKING ABILITY , ESPECIALLY HYNIX DRAM CELL BASED DDR500 MODULE(EITHER SINGLE OR DOUBLE SIDE) CAN RUN DDR500 10-5-5-5-3 TIMING NOW WITHOUT SUPPLYING HIGH DDR VOLTAGE AND TURN OFF CPC MODE

]

SORRY FOR THE LATE UPDATE , BUT IT'S QUITE HARD TO DUPLICATE SOME OF THE PROBLEM YOU ENCOUNTER

ANYWAY , IT'S MY FAULT FOR THE DELAY , I MUST SAY SORRY AGAIN

PLEASE RESPOND IF THIS BIOS DOES SOLVE THE COLD BOOT PROBLEM YOU GUYS ARE TALKING ABOUT

IF THE ANWSER IS STILL NO , I MUST GET THE EQUIPMENT TO SEE WHAT'S HAPPENED ON EARTH

άντε παραπονιάρηδες πάλι σας έφεξε :D

από δω

Kαι μένα με ειδοποίησαν σήμερα το απόγευμα με μήνυμα στο κινητό (?) από Ramshop ότι "η μητρική επισκευάστηκε ή δεν είχε πρόβλημα" (ο τεχνικός με τον οποίο μίλησα σήμερα το πρωί, ωστόσο, μου είπε ότι την είχαν στείλει κατευθείαν στην αντιπροσωπεία επειδή δεν μπούταρε), οπότε από αύριο πρέπει να κανονίσω τη μεταφορά....

Ερωτώ...να ζητήσω αλλαγή με καμιά Abit nf7-s ή ΑΝ7 ή όχι;; Φοβούμαι πως απλώς ντράβαλα θα έχω πάλι με την αφεντιά της DFI...

Αρχική απάντηση από vgiozo [Σήμερα, στις 22:24]

Kαι μένα με ειδοποίησαν σήμερα το απόγευμα με μήνυμα στο κινητό (?) από Ramshop ότι "η μητρική επισκευάστηκε ή δεν είχε πρόβλημα" (ο τεχνικός με τον οποίο μίλησα σήμερα το πρωί, ωστόσο, μου είπε ότι την είχαν στείλει κατευθείαν στην αντιπροσωπεία επειδή δεν μπούταρε), οπότε από αύριο πρέπει να κανονίσω τη μεταφορά....

Ερωτώ...να ζητήσω αλλαγή με καμιά Abit nf7-s ή ΑΝ7 ή όχι;; Φοβούμαι πως απλώς ντράβαλα θα έχω πάλι με την αφεντιά της DFI...

Xλωμό...γιατί εγώ είπα ότι έχω προβλήματα με cold boot και μου είπανε πως αν ξαναπεθάνει θα στην αλλάξουμε με άλλη και όλο αυτό θα γίνεται.

Xλωμό...γιατί εγώ είπα ότι έχω προβλήματα με cold boot και μου είπανε πως αν ξαναπεθάνει θα στην αλλάξουμε με άλλη και όλο αυτό θα γίνεται.

Με τόσες χαλασμένες μητρικές που τους έχουν επιστρέψει απορώ πάντως πως την κρατάνε ακόμη...ελπίζω να μην γίνεται κάποιου είδους "ανακύκλωση" από το κατάστημα ή την αντιπροσωπεία...εγώ θα ρωτήσω αύριο πάντως και ελπίζω να δεχθούν, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα τη δοκιμάσω καν, θα πάει κατευθείαν για πούλημα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.