P70 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2011 Εχω ενα νοκια Ν79 εδω και περιπου 2 χρονια.το τελευταιο διαστημα παρατηρησα οτι αμα το κινιτο εκλεινε απο μπαταρια, χανοταν η ωρα και η ημερομηνια.εχοντας ακομα 1 μηνα εγγυησης λεω ας ξεβολευτω απο το κινητο μου για λιγο να μου το φτιαξουν.Πηγαινω λοιπον σε ενα καταστημα της εταιριας και μου λεει οτι πρεπει να γινει παρεμβαση στην πλακετα διοτι προκειται για μια "εσωτερικη" μπαταρια που κραταει αυτα τα δεδομενα.Οκ καλως λεω ποσο καιρο θα κανει? μου απανταει μεχρι 2 βδομαδες!Σκεφτομαι : κομματια να γινει δεν θα εχει εγγυηση μετα...Κανω μονος μου απο το ιντερνετ το τελευταιο update απο το site της νοκια και τα backup μου στο pc (οταν κανεις απο ιντερνετ update δεν χανει τιποτα μα ΤΙΠΟΤΑ το κινητο απο τα δεδομενα και τις ρυθμισεις!!!!).παω λοιπον εκει, το αφηνω, μου δινει πισω την μπαταρια και την καρτα μνημης και φευγω εχωντας πει "ΔΕΝ ΘΕΛΩ UPDATE τα εχω κανει μονος μου" (σκεπτομενος οτι δεν θα χρειαστει να φτιαξω απολυτως τιποτα οταν το παρω πισω).Σημερα (δηλαδη 13 μερες μετα) τους παιρνω τηλ γιατι δεν δινουν καν κινητο αντικαταστασης και εχω ξεμεινει με μια μπακατελα με τις μισες επαφες μου να λειπουν και μου λενε μολις ηρθε.Λογω δουλειας με εξυπηρετησε ενας φιλος και το πηρε για μενα.Φτανω σπιτι λοιπον απο την δουλεια, ανοιγω το κινητο και βλεπω οτι εχει γινει update. Λεω οκ κανε υπομονη θα κανω επαναφορα απο το backup μου....κανω test για αρχη, κλεινω το τηλεφωνο και το ξανανοιγω και οπως μαντεψατε ΝΑΙ ΝΑΙ ακριβως το ιδιο προβλημα.Λεω κατσε να κανω επαναφορα των ρυθμισεων μου μηπως και...αλλα παλι τιποτα!Και φτανουμε στο θεμα μηνυσης......απο το update που κανανε μπηκε password στην καρτα μνημης μου στην οποια δεν εχω πλεον προσβαση ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ!ουτε μεσω κινητου, ουτε μεσω συνδεσης με το pc με usb, ουτε ΚΑΝ με εξωτερικο card reader!!!!!Μεσα εκει εχω προσωπικα δεδομενα 5 ετων...Τι ακριβως να κανω εγω τωρα? Πως να συμπεριφερθω και τι να απαιτησω?
P70 Ιανουάριος 31, 2011 Author #2 Ιανουάριος 31, 2011 να σβηστει το ενα απο τα 2 το ποσταρα καταλαθος δευτερη φορα, συγνωμη!
andreas19 Ιανουάριος 31, 2011 #3 Ιανουάριος 31, 2011 Γιατι για αρχη δεν μιλας -ξανα- με τον τεχνικο;Μηπως και σου βρει καποια λυση..
P70 Ιανουάριος 31, 2011 Author #4 Ιανουάριος 31, 2011 Γιατι για αρχη δεν μιλας -ξανα- με τον τεχνικο;Μηπως και σου βρει καποια λυση..απαντα στο αλλο φιλε μου για να σβησουν οι mods αυτο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.