P70 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2011 Εχω ενα νοκια Ν79 εδω και περιπου 2 χρονια.το τελευταιο διαστημα παρατηρησα οτι αμα το κινητο εκλεινε απο μπαταρια, χανοταν η ωρα και η ημερομηνια.εχοντας ακομα 1 μηνα εγγυησης λεω ας ξεβολευτω απο το κινητο μου για λιγο να μου το φτιαξουν.Πηγαινω λοιπον σε ενα καταστημα της εταιριας και μου λεει οτι πρεπει να γινει παρεμβαση στην πλακετα διοτι προκειται για μια "εσωτερικη" μπαταρια που κραταει αυτα τα δεδομενα.Οκ καλως λεω ποσο καιρο θα κανει? μου απανταει μεχρι 2 βδομαδες!Σκεφτομαι : κομματια να γινει δεν θα εχει εγγυηση μετα...Κανω μονος μου απο το ιντερνετ το τελευταιο update απο το site της νοκια και τα backup μου στο pc (οταν κανεις απο ιντερνετ update δεν χανει τιποτα μα ΤΙΠΟΤΑ το κινητο απο τα δεδομενα και τις ρυθμισεις!!!!).παω λοιπον εκει, το αφηνω, μου δινει πισω την μπαταρια και την καρτα μνημης και φευγω εχοντας πει "ΔΕΝ ΘΕΛΩ UPDATE τα εχω κανει μονος μου" (σκεπτομενος οτι δεν θα χρειαστει να φτιαξω απολυτως τιποτα οταν το παρω πισω).Σημερα (δηλαδη 13 μερες μετα) τους παιρνω τηλ γιατι δεν δινουν καν κινητο αντικαταστασης και εχω ξεμεινει με μια μπακατελα με τις μισες επαφες μου να λειπουν και μου λενε μολις ηρθε.Λογω δουλειας με εξυπηρετησε ενας φιλος και το πηρε για μενα.Φτανω σπιτι λοιπον απο την δουλεια, ανοιγω το κινητο και βλεπω οτι εχει γινει update. Λεω οκ κανε υπομονη θα κανω επαναφορα απο το backup μου....κανω test για αρχη, κλεινω το τηλεφωνο και το ξανανοιγω και οπως μαντεψατε ΝΑΙ ΝΑΙ ακριβως το ιδιο προβλημα.Λεω κατσε να κανω επαναφορα των ρυθμισεων μου μηπως και...αλλα παλι τιποτα!Και φτανουμε στο θεμα μηνυσης......απο το update που κανανε μπηκε password στην καρτα μνημης μου στην οποια δεν εχω πλεον προσβαση ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ!ουτε μεσω κινητου, ουτε μεσω συνδεσης με το pc με usb, ουτε ΚΑΝ με εξωτερικο card reader!!!!!Μεσα εκει εχω προσωπικα δεδομενα 5 ετων...Τι ακριβως να κανω εγω τωρα? Πως να συμπεριφερθω και τι να απαιτησω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Ιανουάριος 31, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 Δεν κατάλαβα κάτι, πέρα από το ότι δεν έφτιαξαν τη βλάβη. Την κάρτα μνήμης λες δεν την άφησες. Πώς λοιπόν λες ότι έβαλαν password; Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Ιανουάριος 31, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 Δεν κατάλαβα κάτι, πέρα από το ότι δεν έφτιαξαν τη βλάβη. Την κάρτα μνήμης λες δεν την άφησες. Πώς λοιπόν λες ότι έβαλαν password;το update το κανει αυτο.....κι ας μην ειχαν την καρτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Ιανουάριος 31, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 Γιατι για αρχη δεν μιλας -ξανα- με τον τεχνικο;Μηπως και σου βρει καποια λυση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Ιανουάριος 31, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 Η νοκια δεν κανει τετοιες εργασιες στα κεντρικα της... Το κινητο πηγε φιλανδια. Κοινως δεν βλεπω πως μπορει να βοηθησει. το κυριοτερο ομως: εγω πρεπει να περιμενω παλι 2 βδομαδες? Η' μηπως να τους δωσω την καρτα να εχουν σε προσβαση ολα τα προσωπικα μου αρχεια? ειναι λογικο?Ολα αυτα ενω προσπαθω να κρατησω την ψυχραιμια μου γιατι θα παω αυριο εκει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Ιανουάριος 31, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 Καλυτερα να πας απο κοντα μπας και βρεθει λυση.Πιστευω πως η τελευταια λυση θα πρεπει να ειναι η μηνυση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galactob Ιανουάριος 31, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 Φίλε μου η νοκια δεν σου έβαλε κωδικό στην κάρτα μνήμης μέσο του up date που σου έκανε. Το κωδικό τον είχες βάλει εσύ κάποια στιγμή στην κάρτα που μπορεί να μην το θυμάσαι όπως την έχω πατήσει και εγώ και πολύ άλλοι. Τι γίνετε τώρα , όταν εσύ την είχες στο τηλέφωνο σου ο κωδικός είχε γραφτεί στο root του τηλ. και έτσι δεν στον εζήταγε ποτέ και γι αυτό δεν το είχες προσέξει, άμα είχες βγάλει την κάρτα σου και την είχες βάλει σε άλλη συσκευή 8α στον εζήταγε. Όταν κάνεις εσύ την αναβάθμιση μέσω ιντερνέτ όπως πρόσεξες και εσύ δεν πειράζει απολύτως τίποτα, την περνά σαν update φαντάσου στα windows (για αυτό καλό είναι να κάνουμε εργοστασιακές ρυθμίσεις όταν τελειώσει ) ,ενώ όταν πάει στην αντιπροσωπεία γίνετε ολική αναβάθμιση ακόμα και στο root που έχει γραφτεί ο κωδικός - αναγνώριση της κάρτας μνήμης σου σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί τώρα να αναγνωρίσει την κάρτα το τηλέφωνο σου. Αν δεν είχε γίνει αναβάθμιση από τα κεντρικά και είχες πάρει χαμπάρι νωρίτερα ότι η κάρτα μνήμης είχε κωδικό και δεν το θυμόσουν θα ήταν πολύ εύκολο να τον βρεις και να τον έχεις ή και να τον διαγράψεις. Πιστεύω να βοήθησα λίγο στο τι μπορεί να έχει γίνει ( και αν σου πει και ο τεχνικός τα ίδια να έχεις πάρει μια ιδέα πριν )Υ.σ Αν επιτρέπετε σε πιο κατάστημα Νοκια το πήγεςΥ.σ 2 Η μέσα μπαταρία είναι ακριβός σαν του ρολογιού που κάνει ακριβός την ίδια δουλεία όπως οι μπαταριές στις μητρικές. ( την αλλάζεις και μονός σου αν έχεις κολλητήρι και όρεξη ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Φεβρουάριος 1, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2011 Φιλε μου επετρεψε μου να ξερω οτι δεν εχω βαλει ποτε μα ποτε κωδικο 1000000%Νοκια νεας σμυρνης (οχι οτι φταιει η κοπελα εκει)και κολλητηρι δεν βαζω γιατι δεν ρισκαρω να κανω κατι λαθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Φεβρουάριος 1, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2011 Πηγα απο το καταστημα της νοκια, μονο που δεν με βρισανε οτι εφταιγα εγω που κλειδωσε η καρτα μνημης. Λεω θελω καποιον υπευθυνο, μου λενε παρε στα κεντρικα. Παιρνω και μου λεει ενας τυπος στο τηλεφωνο οτι εδω ειναι τεχνικη υποστηριξη και δεν υπαρχει υπευθυνος (!!!) Μου δινει το τηλεφωνο του σερβις και εκει μιλουσα μιση ωρα με μια κοπελα που δεν ηταν καν τεχνικος η οποια μου ελεγε οτι δεν μπορουν να κανουν κατι απο το σερβις και οτι εγω εχω βαλει κωδικο και δεν το θυμαμαι. Αυριο μου ειπε οτι θα μιλησω με τον υπευθυνο εκει (προφανως δεν "μπορουσε" εκεινη την ωρα) ,και να περιμενω τηλεφωνο. :hang3: θελω τα δεδομενα μου απο την καρτα μνημης μουυυυυυυυυυυυυυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Φεβρουάριος 1, 2011 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2011 Θα συμφωνήσω με τον galactob.Είναι αδυνάτων να μπει κωδικός πρόσβασης στην κάρτα μνήμης απο αναβάθμιση λογισμικού της συσκευής... Δε δοκιμάζεις τους κλασικούς κωδικούς που βάζεις εσύ συνήθως, τίποτα εργοστασιακά (12345) μήπως και...Και μια ερώτηση, ΠΡΙΝ το πας για επισκευή, η κάρτα μνήμης δούλευε κανονικά σε card reader υπολογιστή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexisgt Φεβρουάριος 1, 2011 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2011 Δοκίμασες κάποιον "default" κωδικό? πχ. 1235?Δές και αυτό.Δεν το έχω δοκιμάσει, το βρήκα απο search.Ελπίζω να κάνει δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Φεβρουάριος 1, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2011 Θα συμφωνήσω με τον galactob.Είναι αδυνάτων να μπει κωδικός πρόσβασης στην κάρτα μνήμης απο αναβάθμιση λογισμικού της συσκευής... Δε δοκιμάζεις τους κλασικούς κωδικούς που βάζεις εσύ συνήθως, τίποτα εργοστασιακά (12345) μήπως και...Και μια ερώτηση, ΠΡΙΝ το πας για επισκευή, η κάρτα μνήμης δούλευε κανονικά σε card reader υπολογιστή?φυσικα και δουλευε σε reader ΚΑΝΟΝΙΚΑ!το update το εκανε! ειμαι 100% σιγουρος.για να μην με θεωρειτε τρελο κοιταξτε εδω ποσες περιπτωσεις....Nokia Support Discussions - Memory card locked after firmware update. Please h... - Nokia Support Discussionshttp://www.nokiausers.net/forum/general-95/4622-upgraded-firmware-now-memory-card-locked.htmlcmos ολα καλα και ωραια σε αυτο, τα εχω βρει και γω αλλα δεν υπαρχει ο xplorer για κατεβασμα...πουθενα!και 3-4 που βρηκα δεν γινονται install.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.