gbdanis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2004 Θέλω να κάνω μια εισαγωγή στα Linux.Τι προτείνετε ?? (άσχετος με Linux)έχω 80αρι δίσκο 35,54.. Windows xp profκαι θα τα βάλω στο υπόλοιπο , θα πάθουν τίποτα τα Windows xp???Αν θέλω να τα σβήσω , πώς ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Απρίλιος 28, 2004 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 To κάνω αυτό σήμερα και εγώ πρώτη φορά δηλαδή linux στο δεύτερο Partition...βέβαια δε με νοιάζει να πάθει τίποτα το πρώτο Partition με XP!Είδωμεν...Suse βάζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
princess Απρίλιος 28, 2004 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 τιποτα δε θα παθουν μωρε τα xp... ειδικα αν πεισεις το bootloader του linux να εγκατασταθει σε δισκετα.... συμβουλη παντως, κρατα ενα κομματι σε fat32 ωστε να εχεις προσβαση κι απο τα δυο λειτουργικα για να μην ψαχνεις που εχεις αποθηκευσει τι... κι αν αποφασισεις να το βγαλεις θα κανειςενα restore boot loader κι ολα μελι γαλα (απλα διαγραφεις το part του λινουξ μεσα απο τα xp). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Απρίλιος 28, 2004 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Μπορείς να δεις ntfs από linux αλλά δεν μπορείς να γράψεις. Και για τον bootloader υπάρχει λύση αν γραφτεί στο MBR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lateralus Μάϊος 7, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2004 Για να μην μπλέ3εις με partions,ΜΒΡ κλπ κατέβασε και εγκατέστησε το vmware 4 workstation. Crack/Serial θα βρείς εύκολα. Οταν τρέχεις το vmware τρέχει ένα virtual pc ston υπολογιστη σου και μπορείς να εγκαταστήσεις μέσω αυτού ότι λειτουργικο σύστυμα θέλεις. Και αμα δεν σου αρέσει απλά σβήνεις το αρχείο που δημιουργει το vmware .....ουτε μπλέκεις με partions ουτε τιποτα...+ οτι μπορει να έχεις δικτυακη επικοινωνια μεταξυ virtual pc kai κανονικου....επίσης θα έχεις και τα 2 λειτουργικα να τρεχουν παράλληλα...+ το virtual pc μπορει να έχει προσβαση στο internet, και να χρησιμοποιει πλήρως όλο το hardware που διαθέτεις παράλληλα με τα win..apo linux se ntfs μπορείς να γράψεις και να διαβάσεις αρχεια και το ανάποδο.Για αρχή θα σου πρότεινα redhat linux η SuseBye! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.