morfeas-dsl- Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2011 Καλησπερα παιδες! Εδωσα μια εντολη να αγορασει ενα προιον η acs για εμενα και να μου το φερει. Το προιον κοστιζε 50 ευρω αλλα δε μου δωσανε αποδειξη οτι τους εδωσα τα λεφτα γιατι μου λεει "ετσι ειναι, δε δινουμε στη υπηρεσια "αγορα" ". Δε λεω οτι θα γινει λαμογια ή οτιδηποτε τετοιο. Εαν πες ομως αυριο μου πουν, ξερετε δεν γνωριζουμε κατι,δεν μας δωσατε λεφτα, πως εξασφαλιζεται ο αγοραστης? Και οκ τωρα ειναι 50 ευρω, εαν ηταν πες 1.000 ? Τελος μου ειπαν τα μεταφορικα θα βγουν (τυχαιο ποσο λεω) 10 ευρω, αλλα οτι θα τα πληρωσω στην παραλαβη. Αν τοτε μου πουν (παλι τυχαιο ποσο) ξερετε ειναι 20, μπορω να κανω κατι? Ανοιγω αυτο το θεμα γιατι πριν καποιο διαστημα με χρεωσανε 20 ευρω για 1 δεμα, το οποιο χωρις να το ζυγισουν γραψανε οτι ειναι 4.900 kg . Λεω θα το εχουν ζυγισει και δε θα το ειδα, και μετα στο σπιτι το ζυγισα σαν 950 γραμμαρια... Οταν τους ρωτησα πως και γιατι ειπαν οτι ηταν ογκωδες για αυτο. Το δεμα ειχε μεγεθος σαν ενα μισο-κουτο απο παπουτσια. Τωρα αν αυτο ειναι ογκωδες για τον imac 27' που ειχα δωσει κανενα 35αρι, επρεπε να ειχα δωσει κοντα στα 300 . Tεσπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιανουάριος 31, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 τι σε χρεωσε η εταιρια για την αγορα του προιοντος ακριβως?(δηλ οτιδηποτε εκτος της μεταφορας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohc161416003179 Ιανουάριος 31, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 Καλησπερα παιδες!Ανοιγω αυτο το θεμα γιατι πριν καποιο διαστημα με χρεωσανε 20 ευρω για 1 δεμα, το οποιο χωρις να το ζυγισουν γραψανε οτι ειναι 4.900 kg . Λεω θα το εχουν ζυγισει και δε θα το ειδα, και μετα στο σπιτι το ζυγισα σαν 950 γραμμαρια... Οταν τους ρωτησα πως και γιατι ειπαν οτι ηταν ογκωδες για αυτο. Το δεμα ειχε μεγεθος σαν ενα μισο-κουτο απο παπουτσια. μήκος επί πλάτος επί ύψος κι ότι βγει το διαιρείς με το 5000. Παλαιότερα ήταν 6000, οπότε τώρα ακρίβαινε.Πιο μπροστά το ζυγίζεις, ενοείται. Όποιο νούμερο βγει μεγαλύτερο, πάνω σε εκείνο υπολογίζεται η χρέωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 31, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 τι σε χρεωσε η εταιρια για την αγορα του προιοντος ακριβως?(δηλ οτιδηποτε εκτος της μεταφορας) Ακομα τιποτα. Στο τελος ειπανε θα χρεωθω περιπου 15 για μεταφορικα και 5 για την αγορα. Οταν ρωταω εαν επρεπε να μου δωσουν αποδειξη, σε περιπτωση που εννοεις αυτο, δεν εννοω με φπα. Εννοω εαν επρεπε να μου δωσουν παραστατικο οτι ελαβαν το χ ποσο και οτι θα αγορασουν το χ προιον, ετσι ωστε εγω να ειμαι καλυμμενος σε περιπτωση που γινει κατι. Δεν υποννοω ουτε οτι θα γινει κατι, ουτε οτι φοροδιαφευγουν. Παντα εαν καταλαβα καλα το λογο που με ρωτησες το παραπανω μήκος επί πλάτος επί ύψος κι ότι βγει το διαιρείς με το 5000. Παλαιότερα ήταν 6000, οπότε τώρα ακρίβαινε.Πιο μπροστά το ζυγίζεις, ενοείται. Όποιο νούμερο βγει μεγαλύτερο, πάνω σε εκείνο υπολογίζεται η χρέωση. 14,5 μου βγαινει με βαση τα στατιστικα που αναφερεις. Πολυ αξιοπιστη , οσον αφορα εμενα και τις παραδοσεις των δεματων η acs, αλλα πολυ ακριβη δυστυχως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιανουάριος 31, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 Αξιοπιστη ξεαξιοπιστη,μια πωληση με αντικαταβολη εκανα και εκαναν 1,5 μηνα να μου δωσουν τα χρηματα και αυτο μετα απο ιστορια.απο τα ελτα ειχα απειρως καλυτερη συμπεριφορα και αυτα θα χρησιμοποιω...(ειναι και απειρως πιο φθηνα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Φεβρουάριος 1, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2011 Ε ρε σα να το ηξερα... Μου φερνουν σημερα το δεμα απο το μαρουσι και αντι για 18,5 που περιμενα με χρεωσαν 36....Κουφαθηκα. Ειπα να μη το αφησω.. Το πηγα εδω στα γιαννενα οπου και εδωσα την εντολη της αγορας, και οφειλω να πω οτι ηταν επαγγελματιες. Μου ειχαν γραψει απο μαρουσι σαν πλατος 14 εκατοστα, οταν το δεμα ηταν 4 ( το μετρησαν εδω ξανα) !!Μου επιστρεψανε τα 18 ευρω με δικη τους πρωτοβουλια μιας και στο μεσαωρο που εμεινα, απο τα κεντρικα δε βγαλανε ακρη. Συμπερασμα : θα ξαναχρησιμοποιησω την εδω acs οταν ειναι να στειλω κατι , αλλα ουδεποτε θα ξαναχρησιμοποιησω acs οταν θελω να κανω αγορα και να στηριχθω να μετρησουν το δεμα χωρις να ειμαι παρον. +1 λοιπον σε ατομα οπως αυτα που μιλησα σημερα, - 1 σε ατομα οπως αυτα που χρεωσαν 36 ευρω ενα δεμα απο αθηνα. Για την ιστορια, το δεμα ηταν μια χαρτινη σακουλα σαν αυτες των καταστηματων ρουχων, και το περιεχομενο επισης μια χαρτινη σακουλα για τοποθετηση προιοντων σπιτιου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Φεβρουάριος 1, 2011 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2011 Εμενα που με ειχαν χρεωσει 9 ευρω για να στειλω ενα κινητο(χωρις το κουτι του) και δεν γινεται να σου δωσουν και τα λεφτα στο χερι,η με επιταγη η στα καταθετουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_ Σεπτέμβριος 25, 2012 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2012 καλησπερες!αν καταλαβα καλα η υπηρεσια λειτουργει καπως ετσι?παω στην acs,τους λεω οτι θελω να αγορασω το αντικειμενο απο τον ταδε στην χ πολη ,τους δινω διευθυνση κτλ,τους δινω τα χρηματα που κοστιζει το προιον και οταν μου ερθει το προιον πληρωνω κ τα μεταφορικα?τα χρηματα ποτε πανε στον πωλητη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Σεπτέμβριος 26, 2012 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2012 καλησπερες!αν καταλαβα καλα η υπηρεσια λειτουργει καπως ετσι?παω στην acs,τους λεω οτι θελω να αγορασω το αντικειμενο απο τον ταδε στην χ πολη ,τους δινω διευθυνση κτλ,τους δινω τα χρηματα που κοστιζει το προιον και οταν μου ερθει το προιον πληρωνω κ τα μεταφορικα?τα χρηματα ποτε πανε στον πωλητη?Όταν πάει ο υπάλληλος της ACS και αγοράζει το προιόν που τους είπες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_ Σεπτέμβριος 26, 2012 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2012 το οποιο να φανταστω γινεται την επομενη μερα?ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.