Stallone Φεβρουάριος 2, 2011 #21 Φεβρουάριος 2, 2011 το φορματ μπορω να το κανω με τα windows η θα χρειαστει προγραμα?Δεν εχω ξανα κανει φορματ δισκο...Όχι δεν χρειάζεται πρόγραμμα.Κάνε ότι σου λέω στο post #9# παραπάνω.Άλλο το format και άλλο το φορμάρισμα (διαμόρφωση) δίσκου.
digitaltiger Μάϊος 21, 2011 Author #22 Μάϊος 21, 2011 Καλησπερα παιδια λοιπον ειπα να ξαναασχοληθω λιγο με τον σκληρο με απο καιρο για να τον φτοιαξω:magic:,τελικα εγινε ο σκληρος μπλε αλλα και τωρα δεν μπορω να τον ανοιξω δεν ειναι δηλαδη στο ο υπολογιστης μου..
Stallone Μάϊος 21, 2011 #23 Μάϊος 21, 2011 Καλησπερα παιδια λοιπον ειπα να ξαναασχοληθω λιγο με τον σκληρο με απο καιρο για να τον φτοιαξω:magic:,τελικα εγινε ο σκληρος μπλε αλλα και τωρα δεν μπορω να τον ανοιξω δεν ειναι δηλαδη στο ο υπολογιστης μου.. Στην διαχείριση δίσκων κάνε δεξί κλικ πάνω του και ονόμασέ τον με κάποιο γράμμα (ότι σου γράφω στην παράγραφο 1) του post #7. Κάνε επανεκκίνηση του υπολογιστή και πήγαινε στο "έναρξή > ο υπολογιστής". Φαίνεται τώρα;
digitaltiger Μάϊος 21, 2011 Author #24 Μάϊος 21, 2011 Μια χαρα λυθηκε το θεμα 1000 ευχαριστω guys οχι τπτ αλλο θα πεταγα καινουργιο-αδειο 320gb εξωτερικο...:hang3:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.