digitaltiger Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2011 Καλησπερα Πεδες ,σημερα εκανα format στο pc και αποθηκευσα τα αρχεια μου σε ενα σκληρο 320αρι που ειχα παρει δωρο απτην conn-x και τωρα δεν τον βλεπει το pc ,δλδ μολις τον βαζω ακουγεται ο ηχος των windows οτι μπεικε η συσκευη και τον βλεπει κανονικα στεις συσκευες αλλα δεν τον βλεπει στο "Ο Υπολογιστης μου" δλδ δεν μου τον βγαζει διπλα απτον main οπως παλια και εχω τρελαθει γιατι ολα μου τα αρχεια ειναι εκει...:fist:
dimis1712 Ιανουάριος 31, 2011 #2 Ιανουάριος 31, 2011 Στο BIOS κοιταξες αν τον βλεπει; Επισης δοκιμασες να τον δεις απο την διαχειριση δισκων;
amoustakas Ιανουάριος 31, 2011 #3 Ιανουάριος 31, 2011 Μην αγχώνεσαι. Όλα τα αρχεία είναι στη θέση τους. ΧP έχεις? Τον έβαλες σε κανένα άλλο υπολογιστή?
amoustakas Ιανουάριος 31, 2011 #4 Ιανουάριος 31, 2011 Στη θέση σου θα έβαζα ένα Live cd linux και θα τον έβλεπα από εκεί το δίσκο.
digitaltiger Ιανουάριος 31, 2011 Author #5 Ιανουάριος 31, 2011 Στο bios το κοιταξα ναι τον βλεπει κανονικα ,εχω τα 7 ,Live cd Linux? δεν το γνωριζω μπορω να το κατεβασω απο καπου? αν ναι βαλε ενα link αν σου ειναι ευκολο,στην διαχειριση δισκων δεν ξερω πως παω..και γενικα τον σκληρο στην Προβολη Συσκευων και Εκτυπωτων τον δειχνει κανονικα..Βασικα πιο πολυ θελω να τελιωνω με τα προγραματα και τα install...
amoustakas Ιανουάριος 31, 2011 #6 Ιανουάριος 31, 2011 Περιεργο μου φαινεται να εχεις τετοιο θεμα στα 7. Συνηθως στα xp ειχα θεματα με τους εξωτερικους. Για live cd πηγαινε Download | Ubuntu. Μπουταρε με το cd και διαλεξε "δοκιμη χωρις εγκατασταση". Αφου ομως δε ξερεις πολλα απο linux (οχι πως ξερω εγω δηλαδη) δοκιμασε να τον βαλεις σε αλλον υπολογιστη με 7 η με αλλο λειτουργικο.
Stallone Φεβρουάριος 1, 2011 #7 Φεβρουάριος 1, 2011 Καλησπερα Πεδες ,σημερα εκανα format στο pc και αποθηκευσα τα αρχεια μου σε ενα σκληρο 320αρι που ειχα παρει δωρο απτην conn-x και τωρα δεν τον βλεπει το pc ,δλδ μολις τον βαζω ακουγεται ο ηχος των windows οτι μπεικε η συσκευη και τον βλεπει κανονικα στεις συσκευες αλλα δεν τον βλεπει στο "Ο Υπολογιστης μου" δλδ δεν μου τον βγαζει διπλα απτον main οπως παλια και εχω τρελαθει γιατι ολα μου τα αρχεια ειναι εκει...:fist: 1)Τον έχεις όνομάσει με ένα γράμμα ώστε να τον αναγνωρίζει; (Π.χ. G,F,E). Θα το κάνεις ως εξής από την διαχείριση δίσκων: Έναρξη > όλα τα προγράμματα > εργαλεία διαχείρισης > διαχείριση υπολογιστή > διαχείριση δίσκων > δεξί κλικ στον δίσκο > αλλαγή γράμματος ή της διαδρομής.... > επέλεξε ένα γράμμα > ΟΚ. 2)Αν δεν τον έχεις κάνει "διαμόρφωση" (φορμάτ) κάνε τον σε NTFS.
digitaltiger Φεβρουάριος 1, 2011 Author #8 Φεβρουάριος 1, 2011 Καλημερα, πηγα διαχειριση αλλα αποτι φενεται δεν τον βγαζει τον δισκο κανονικα οπως τον αλλον..(ειναι ο Δισκος 1 298.09 GB:hm:
Stallone Φεβρουάριος 1, 2011 #9 Φεβρουάριος 1, 2011 @digitaltiger:Δεξί κλικ (πάνω στον δίσκο) > νέος απλός τόμος. (Στην συνέχεια σε πάει μόνο του. Πάτα συνέχεια "επόμενο").Στο τέλος πρέπει να γίνει κι αυτός μπλε.
argy1 Φεβρουάριος 1, 2011 #10 Φεβρουάριος 1, 2011 ναι και μαζι με το χρωματακι μπλε θα χασεις και τα αρχεια σου.. μην κανεις τιποτα απο αυτα (format,ntfs και απλο τομο) ο δισκος σου απλα δεν εχει γραμα! δωστου ενα γραμα που δεν χρησιμοποιει καποιος αλλος και θα εισαι οκ.
Stallone Φεβρουάριος 1, 2011 #11 Φεβρουάριος 1, 2011 ναι και μαζι με το χρωματακι μπλε θα χασεις και τα αρχεια σου.. μην κανεις τιποτα απο αυτα (format,ntfs και απλο τομο) ο δισκος σου απλα δεν εχει γραμα! δωστου ενα γραμα που δεν χρησιμοποιει καποιος αλλος και θα εισαι οκ.Το ίδιο πράγμα δεν του λέω κι εγώ να κάνει στο τελευταίο μου post; (μετά την εικόνα που ανέβασε).Πρίν την εικόνα που να το ήξερα ότι ο δίσκος δεν είναι ούτε καν εκχωρημένος;Για να τον ονομάσει πρέπει πρώτα να είναι εκχωρημένος.
argy1 Φεβρουάριος 1, 2011 #12 Φεβρουάριος 1, 2011 φιλε το να δημιουργησει εναν νεο απλο τομο σημαινει format και απωλεια δεδομενων. το μονο που πρεπει να κανει ειναι να επιλεξει τον τομο απο το πανω παραθυρο στη διαχειριση,δεξι κλικ και αλλαγη του γραμματος η της διαδρομης μοναδας δισκου.
Stallone Φεβρουάριος 1, 2011 #13 Φεβρουάριος 1, 2011 φιλε το να δημιουργησει εναν νεο απλο τομο σημαινει format και απωλεια δεδομενων. το μονο που πρεπει να κανει ειναι να επιλεξει τον τομο απο το πανω παραθυρο στη διαχειριση,δεξι κλικ και αλλαγη του γραμματος η της διαδρομης μοναδας δισκου.Aν δεν είναι φορμαρισμένος (δηλ. μπλε) δεν σου βγάζει επιλογή (με δεξί κλικ) για αλλαγή του γράμματος.Πρέπει πρώτα να τον φορμάρει και μετά να τον ονομάσει.Για κάνε δεξί κλικ σε unallocated δίσκο (μαύρο). Η μόνη επιλογή που σου βγάζει είναι "απλός τόμος" δηλ. φορμάρισμα. Δεν βγάζει επιλογή για αλλαγή γράμματος.
Stalker Φεβρουάριος 1, 2011 #14 Φεβρουάριος 1, 2011 Και μενα το κάνει αυτό..Απλά του βγάζω όλα τα καλώδια, τα ξαναβάζω και είναι τζέτ!
digitaltiger Φεβρουάριος 2, 2011 Author #15 Φεβρουάριος 2, 2011 Τελικα μονο με φορμαρισμα θα γινει δουλεια..?Θα παω και σημερα σε ενα φιλο να δοκιμασω αν δουλευει κανονικα.....
Myralis Φεβρουάριος 2, 2011 #16 Φεβρουάριος 2, 2011 Σίγουρα υπάρχει και άλλος τρόπος, καλού κακού δοκίμασε να το βάλεις και σε άλλες θύρες USB
digitaltiger Φεβρουάριος 2, 2011 Author #17 Φεβρουάριος 2, 2011 Ο Συγκεκριμενος σκληρος ειναι και Media Player και θελει και θυρες usb 2αρες ,η μιτρικη εχει 2 και τον δοκιμασα και στης 2 καμια διαφορα..
Artist_ Φεβρουάριος 2, 2011 #18 Φεβρουάριος 2, 2011 Ρίχτου ένα format για να το δει το σύστημα και μετά επαναφέρεις όλα τα αρχεία με κάποιο πρόγραμμα επαναφοράς (r-studio). Απλός να έχεις χώρο σε άλλο σκληρό για να τα μεταφέρεις.
Stallone Φεβρουάριος 2, 2011 #19 Φεβρουάριος 2, 2011 Με το φορμάρισμα θα σβήσουν τα πάντα.Δεν ξέρω αν μπορείς να τα επαναφέρεις όλα με κάποιο πρόγραμμα.
digitaltiger Φεβρουάριος 2, 2011 Author #20 Φεβρουάριος 2, 2011 το φορματ μπορω να το κανω με τα windows η θα χρειαστει προγραμα?Δεν εχω ξανα κανει φορματ δισκο...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.