sotiris Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2011 Έχω βάλει τα 64μπιτα δοκιμαστικά στο λάπτοπ.Έχω πρόβλημα με τον εκτυπωτή μου τον 960c.Ενώ τον βλέπει κλπ., δεν παίζει το διαχειριστικό της HP, με αποτέλεσμα:1. να μην βλέπω στάθμη μελανιών2. να μην μπορώ να ελέγξω ink level και dry time (τα χαμήλωνα πάντα και τα 2 για να μην καθυστερεί στην εκτύπωση διπλής όψης)3. να μην είμαι σίγουρος για το αν τυπώνει πραγματικά σε grayscale, διότι ενώ έχω απενεργοποιήσει την έγχρωμη εκτύπωση μου τελείωσε η έγχρωμη κεφαλή και μου έβγαζε το κείμενο κόκκινο. Έβαλα καινούρια και τα τυπώνει κανονικά = στην grayscale μου χρησιμοποιεί την έγχρωμη (στο διαχειριστικό υπήρχε μία option b&w only).Να κράξω και λίγο την HP επί τη ευκαιρία που τα όρνια που έχει δεν κάθονται να βγάλουν 1 ρημαδοπρόγραμμα για μια σειρά εκτυπωτών που σχεδόν ο καθένας έχει σπίτι του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Ιανουάριος 31, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 H hp εχει πολλους γτπ drivers για τους εκτυπωτες τις.και εγω τα ιδια αναρωτιεμαι ωρες ωρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.