sotiris Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2011 Έχω βάλει τα 64μπιτα δοκιμαστικά στο λάπτοπ.Έχω πρόβλημα με τον εκτυπωτή μου τον 960c.Ενώ τον βλέπει κλπ., δεν παίζει το διαχειριστικό της HP, με αποτέλεσμα:1. να μην βλέπω στάθμη μελανιών2. να μην μπορώ να ελέγξω ink level και dry time (τα χαμήλωνα πάντα και τα 2 για να μην καθυστερεί στην εκτύπωση διπλής όψης)3. να μην είμαι σίγουρος για το αν τυπώνει πραγματικά σε grayscale, διότι ενώ έχω απενεργοποιήσει την έγχρωμη εκτύπωση μου τελείωσε η έγχρωμη κεφαλή και μου έβγαζε το κείμενο κόκκινο. Έβαλα καινούρια και τα τυπώνει κανονικά = στην grayscale μου χρησιμοποιεί την έγχρωμη (στο διαχειριστικό υπήρχε μία option b&w only).Να κράξω και λίγο την HP επί τη ευκαιρία που τα όρνια που έχει δεν κάθονται να βγάλουν 1 ρημαδοπρόγραμμα για μια σειρά εκτυπωτών που σχεδόν ο καθένας έχει σπίτι του.
aggelopas Ιανουάριος 31, 2011 #2 Ιανουάριος 31, 2011 H hp εχει πολλους γτπ drivers για τους εκτυπωτες τις.και εγω τα ιδια αναρωτιεμαι ωρες ωρες.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.