zzz750 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2011 Εχει κανεις το game αυτο να μου πει εντυπωσεις?http://www.plaisio.gr/Gaming/Games/Sony-Playstation-3/Sony-Buzz-Quiz-4-Buzzers-PS3.htm
YDinopoulos Ιανουάριος 31, 2011 #2 Ιανουάριος 31, 2011 Απιστευτο γελιο. Φοβερο παρεϊστικο παιχνιδακι. Εχω παιξει κ την Ελληνικη κ την Αγγλικη εκδοση κ ειναι απλα απιθανο !
Indiko_Xoiridio Ιανουάριος 31, 2011 #3 Ιανουάριος 31, 2011 Ακριβώς αυτό. Τρελός χαβαλές και απίστευτο γέλιο. Ότι πρέπει για να παίξεις με την παρέα! Μπορείς επίσης να συνδεθείς στο internet και να παίξεις με άλλους παίχτες ή ομάδες. Το μόνο που με χάλασε είναι ότι δεν έχει όλα τα είδη παιχνιδιού για 4+ παίχτες.
SirDiman Ιανουάριος 31, 2011 #4 Ιανουάριος 31, 2011 Τι περιεχόμενου ερωτήσεις εχει αυτο? Οσες φορες ετυχε να το δω μπροστά μου ηταν περι μουσικής...
Trooper Ιανουάριος 31, 2011 #5 Ιανουάριος 31, 2011 Υπάρχουν 2 διαφορετικά buzz, το ενα ειναι μόνο με μουσική, το άλλο είναι γενικών γνώσεων... Μπορουν να παίξουν μέχρι 8 άτομα με 2 set χειριστίρια στο ιδιο PS3, ή και μέσω internet.
venom7 Ιανουάριος 31, 2011 #6 Ιανουάριος 31, 2011 Καλησπέρα!Να ρωτήσω κάτι...Στο buzz το (απόλυτο μουσικό κουίζ),της ελληνικής έκδοσης,δουλεύουν(είναι συμβατά?) τα quiz packs που υπάρχουν προς αγορά στο play station store?
alexis2044 Ιανουάριος 31, 2011 #7 Ιανουάριος 31, 2011 Καλησπέρα!Να ρωτήσω κάτι... Στο buzz το (απόλυτο μουσικό κουίζ),της ελληνικής έκδοσης,δουλεύουν(είναι συμβατά?) τα quiz packs που υπάρχουν προς αγορά στο play station store? Δεν νομίζω. Αν μπορείς πάντως, πάρε το παγκόσμιο κουίζ. Δεν συγκρίνεται με τίποτα με το κουιζ μουσικής το οποίο είναι σε όλα χειρότερο. Σα να μιλάμε για διαφορετικό παιχνίδι. Το παγκόσμιο Κουιζ το έχω και εγώ δηλώνω πωρωμένος, είναι τρελή φάση με μεγάλη παρέα. Επίσης είναι 100% στα ελληνικά. Σε βρίζει ο μπαζ και με το μικρό σου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.