Jump to content

Thermolab Baram 2010

micraSport

Recommended Posts

Καλησπέρα, γράφω εδώ γιατι δεν ξέρω που αλλού να γράψω για το προβλημά μου. Αγόρασα τη συγκεκριμένη ψύχτρα από κατάστημα της Πάτρας.Η ψύχτρα ήρθε μια χαρά με όλα τα παρελκόμενα αλλά λόγω υποχρεώσεων στο εξωτερικό δεν πρόλαβα να την τοποθετήσω.Το σκ που ασχολήθηκα διαπίστωσα ότι τα παξιμάδια τα οποία περιέχονται στην συσκευασία δεν κάνουν οπότε η ψύχτρα δεν μπορεί να στερεωθεί στον επεξεργαστή, οπότε είναι τυπικά άχρηστη. Προσπαθώ από το Σάββατο το πρωί να βρώ κάποιον στο εν λόγω κατάστημα αλλά τπτ.Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω βίδες+παξιμάδια για να μπορέσω να τοποθετήσω τη ψύχτρα.Κάθε βοήθεια δεκτή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

am3 socket είναι, αλλά δεν έχει σημασία.Τα παξιμάδια που έχει είναι για μεγαλύτερου διαμετρήματος βίδες (τα 3 από τα 5 έχουν πρόβλημα).Στο socket κάνει, τα παξιμάδια δεν κάνουν.

Thanks, αλλά είναι και το γ@μωτο, καινούριο πράγμα 50 ευρώ και να μην μπορείς να το βάλεις...Ασε και με το κατάστημα...εχω πάρει 40 φορές από το πρωί αλλά τπτ...

ΥΓ.Θα μου στείλουν καινούρια...είδωμεν...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.