mic31 Μάϊος 1, 2004 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2004 Εάν κόβετε τα έξτρα δεν αξίζει. Ούτως ή άλλως οι καλές μεταφορές δεν έχουν πρόβλημα μετά το 60%. Κόψτε μόνο τα προσεχώς και τα περιττά audio. Κρατήστε οπωσδήπωτε DD και άν μπορείτε DTS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Μάϊος 1, 2004 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2004 καλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.Για τον ήχο θα συμφωνήσω αλλά για τα extraς ποτέ μου δε τα έβλεπα, ούτε στα αυθεντικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Μάϊος 1, 2004 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2004 Πρέπει να σε έχει πορώσει η ταινία ή να έχει πραγματικά ενδιαφέρον υλικό στα εξτρα, για να αξίζει η αντιγραφή τους...κατά τη γνώμη μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 1, 2004 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2004 Εγω κρατάω την ταινία , τα menu , και ένα soundtrack ( τον ήχο εννοώ ) [ προτιμώ DTS format όπου είναι διαθέσιμο ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Μάϊος 1, 2004 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2004 επιτέλους ένα θέμα στο οποίο αυτοθεωρούμαι ειδικός.για να κάνετε backup (πάντα !!!) θα χρειαστείτε δύο προγράμματαdvdshrink (μόνο την καινούρια έκδοση και όχι τα λοιμά)nerodvd (το καινούριο 6.χ). με αυτά γίνετε η δουλειά στην εντέλεια.αν τώρα η ταινία σας είναι <= 4,7GB θα χρειαστείτε μόνο το clone dvd.αν πάλι με όση συμπίεση και αν κάνετε με το dvdshrink η ταινία δεν χωράει με τα εξτρας σε ένα άδειο dvd τότε πρέπει να κάνετε περαιτέρω συμπίεση και να αλλάξετε την πλατφόρμα του αρχικού βίντεο από Mpeg 2 σε mpeg1 ή matroska (σε αυτήν την πλατφόρμα κρατάμε τον 5.1 ήχο και έχουμε κανονικά τα μενού μας.) επειδή όμως το δεύτερο θέλει ειδικές γνώσεις για κάποιον που δεν ξέρει καλύτερα να πάρετε την πρώτη λύση.φυσικά πάντα υπάρχει και το avi το οποίο με τα σημερινά δεδομένα αποτελεί το πάνθεον της συμπίεσης. και τα έχει όλα. αλλά δεν παίζει σε όλες τις φέτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Μάϊος 1, 2004 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2004 DTS ή Dolby Digital?Ποιο εχει καλυτερη πιοτητα?κ ποια ειναι η κ@λ@διαφορα τους????Τοσο καιρο ηξερα το DD σημερα πηρα μια ταινια που ειχε κ dts!Tα ηχειακια μου ξερω οτι αποδισουν πιστα DD αλλα το fuckinDTS τι σκ@τ@ ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Μάϊος 1, 2004 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2004 Ασχετο ε?Αλλα το section ειναι ....................................................off-topic!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 1, 2004 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2004 Συνοπτικά: DD Vs. DTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Μάϊος 2, 2004 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 @kotsΕννοείς ότι για να γράψει το DVD shrink μετά το back up θέλει το Νεro εγκατεστημένο.Το Matroska παίζει σε φέτες?Αν παίζει είναι καλή φάση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.