Aris17n Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2004 Για πείτε κανένα καλό?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Απρίλιος 28, 2004 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Εχμμμμμ, εν εννοεις για "αντιγραφα ασφαλειας", εγω χρησιμοποιω το dvdshrink. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris17n Απρίλιος 28, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akiss Απρίλιος 28, 2004 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 dvd decrypter + nero recode Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 28, 2004 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 DVD ShrinkDVD2OneDVD XCopy ExpressInstant CopyΤο καλύτερο ποιοτικά είναι το DVD XCopy Express ( ακολουθεί το DVD Shrink ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Απρίλιος 28, 2004 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 1) dvd decrypter-dvd2one-recordnowmax 2)dvdXcopy 3)dvd shrink-recordnowmax : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Απρίλιος 28, 2004 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Μετα απο μια δοκιμη στο dvd.box κατελληξαν οτι πολυ καλη εικονα δινει το clonedvd2 .Το προγραμμα που μου αρεσε παραπανω και εχει και τις περισσοτερες ρυθμισεις ειναι το dvdshrink. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Απρίλιος 28, 2004 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Την best quality την δινει το Instant Copy αν και ειναι λιγο αργο Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Απρίλιος 28, 2004 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 DVD shrink Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 28, 2004 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Για πολλοστή φορά , η απόψεις ολονών μας , συμπίπτουν!LOL.Πλάκα κάνω.Το DVD Shrink πάντως είναι πολύ καλό , και κατά την γνώμη μου , το πιο εύχρηστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICE1416003169 Απρίλιος 28, 2004 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Αρχική απάντηση από billpeppas [Σήμερα, στις 22:36] Για πολλοστή φορά , η απόψεις ολονών μας , συμπίπτουν!LOL.Πλάκα κάνω.Το DVD Shrink πάντως είναι πολύ καλό , και κατά την γνώμη μου , το πιο εύχρηστο. Συμφωνώ και εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Απρίλιος 28, 2004 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 DVD-shrink και το Νero Recode ειναι πολύ καλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Απρίλιος 29, 2004 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 Παντος αυτο που ακουγεται περισoτερο ειναι το DVD-shrink.......αρα εχουμε και κατι κοινο Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Απρίλιος 29, 2004 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 Το Recode2 από μόνο του δίνει πολύ καλή εικόνα...χθες έγραψα κι εγώ τη πρώτη μου ταινία... Αρχικά μου έβγαζε συνέχεια το ακόλουθο λάθος τόσο στο recode, όσο και στο dvdshrink, αλλά μετά από μια επανεκκίνηση όλα προχώρησαν κανονικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
mic31 Απρίλιος 29, 2004 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 Dvddecrypter για riping. Το dvd2one είναι το γρηγορότερο και το clonedvd2 το απλούστερο.Το καλυτερο αποτέλεσμα σε μεγάλες και δύσκολες ταινίες το δίνει το NeroRecode με ενεργοποιημένο το διπλό πέρασμα, αλλά αφήνει κάποια σκουπίδια στα στοιχεία που αφαιρούνται. Πρόταση. Όταν η ταινία βγάζει αποτέλεσμα < ή = 58% καλό είναι να χρησιμοποιείται το Nero Recode επειδή έχει αισθητή διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Απρίλιος 29, 2004 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 Αρχική απάντηση από mic31 Πρόταση. Όταν η ταινία βγάζει αποτέλεσμα < ή = 58% καλό είναι να χρησιμοποιείται το Nero Recode επειδή έχει αισθητή διαφορά. Σωστο.. αν και πιστευω <=65% Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Απρίλιος 29, 2004 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 ρε παίδες τόσο χαμηλά. Κόψτε και κάτι. Σε μένα το χαμηλότερο που έχω συνάντησει είναι 85%. Mενού, γλώσσες και μεταγλωτίσεις τα πετάω όλα και αφήνω ελληνικούς υπότιτλους, και 5.1, κόβω και λίγο από μπροστά και λίγο από πίσω και είναι jj μ ένα deep analyse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάϊος 1, 2004 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Enduracell κόβω και λίγο από μπροστά και λίγο από πίσω και είναι jj μ ένα deep analyse. Αν κοψεις δεν λεει .... Τανιες που ειναι >2ωρες χανει πολυ η ποιοτητα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Μάϊος 1, 2004 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2004 Aν κόψεις το σήμα τις Warner στην αρχή και τα gredits στο τέλος της ταινίας χάνεις ποιότητα?Mάλλον κερδίζεις ή και γλιτώνεις το analyse (όταν η ταινία είναι στο χωράω δε χωράω), και πας κατευθείαν για backup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάϊος 1, 2004 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Enduracell Aν κόψεις το σήμα τις Warner στην αρχή και τα gredits στο τέλος της ταινίας χάνεις ποιότητα?Mάλλον κερδίζεις ή και γλιτώνεις το analyse (όταν η ταινία είναι στο χωράω δε χωράω), και πας κατευθείαν για backup. Ενοω οτι θα ειναι κουτσοταινια ειπαμε βγαζουμε menu και extra μην χαλασουμε και την ταινια..κερδιζεις ποιοτητα αλλα οχι και πολυ.αλλα θελω την ταινια με ολλα της εκτος τα menu που τα βγαζω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.