Jump to content

Προγραμμα Για Αντιγραφή Ταινιών??

Aris17n

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από billpeppas [Σήμερα, στις 22:36]

Για πολλοστή φορά , η απόψεις ολονών μας , συμπίπτουν!

LOL.

Πλάκα κάνω.

Το DVD Shrink πάντως είναι πολύ καλό , και κατά την γνώμη μου , το πιο εύχρηστο.

Συμφωνώ και εγώ

Το Recode2 από μόνο του δίνει πολύ καλή εικόνα...χθες έγραψα κι εγώ τη πρώτη μου ταινία...

Αρχικά μου έβγαζε συνέχεια το ακόλουθο λάθος τόσο στο recode, όσο και στο dvdshrink, αλλά μετά από μια επανεκκίνηση όλα προχώρησαν κανονικά

post-230-1416070901,3005_thumb.jpg

Dvddecrypter για riping. Το dvd2one είναι το γρηγορότερο και το clonedvd2 το απλούστερο.

Το καλυτερο αποτέλεσμα σε μεγάλες και δύσκολες ταινίες το δίνει το NeroRecode με ενεργοποιημένο το διπλό πέρασμα, αλλά αφήνει κάποια σκουπίδια στα στοιχεία που αφαιρούνται.

Πρόταση. Όταν η ταινία βγάζει αποτέλεσμα < ή = 58% καλό είναι να χρησιμοποιείται το Nero Recode επειδή έχει αισθητή διαφορά.

Αρχική απάντηση από mic31

Πρόταση. Όταν η ταινία βγάζει αποτέλεσμα < ή = 58% καλό είναι να χρησιμοποιείται το Nero Recode επειδή έχει αισθητή διαφορά.

Σωστο.. αν και πιστευω <=65%

ρε παίδες τόσο χαμηλά. Κόψτε και κάτι. Σε μένα το χαμηλότερο που έχω συνάντησει είναι 85%.

Mενού, γλώσσες και μεταγλωτίσεις τα πετάω όλα και αφήνω ελληνικούς υπότιτλους, και 5.1, κόβω και λίγο από μπροστά και λίγο από πίσω και είναι jj μ ένα deep analyse. :D

Αρχική απάντηση από Enduracell

κόβω και λίγο από μπροστά και λίγο από πίσω και είναι jj μ ένα deep analyse. :D

Αν κοψεις δεν λεει ....

Τανιες που ειναι >2ωρες χανει πολυ η ποιοτητα...

Aν κόψεις το σήμα τις Warner στην αρχή και τα gredits στο τέλος της ταινίας χάνεις ποιότητα?

Mάλλον κερδίζεις ή και γλιτώνεις το analyse (όταν η ταινία είναι στο χωράω δε χωράω), και πας κατευθείαν για backup.

Αρχική απάντηση από Enduracell

Aν κόψεις το σήμα τις Warner στην αρχή και τα gredits στο τέλος της ταινίας χάνεις ποιότητα?

Mάλλον κερδίζεις ή και γλιτώνεις το analyse (όταν η ταινία είναι στο χωράω δε χωράω), και πας κατευθείαν για backup.

Ενοω οτι θα ειναι κουτσοταινια ειπαμε βγαζουμε menu και extra μην χαλασουμε και την ταινια..κερδιζεις ποιοτητα αλλα οχι και πολυ.αλλα θελω την ταινια με ολλα της εκτος τα menu που τα βγαζω..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.