thrylosthyra7 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2011 καλησπέρα παιδιά..έχω για τη σχολή μου μια εργασία..πρέπει να δημιουργήσω ένα πληροφοριακό σύστημα στο οποίο θα χρησιμοποιήσω web services και αρχιτεκτονική soa.το joomla με καλύπτει;;αν όχι,τι ακριβώς θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω;;έχω στο μυαλό μου να φτιάξω το πληροφοριακό σύστημα ενός βιβλιοπωλείου.ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στις κατηγορίες των βιβλίων και σε κάποια επιλεγμένα βιβλία.επίσης του παρέχεται η δυνατότητα επικοινωνίας με το κατάστημα.ο διαχειριστής μπορεί να διαγράψει-να ενημερώσει- να προσθέσει καινούρια βιβλία μέσω της διαχείρισης του joomla.μπορεί στην αρχική σελίδα που θα βλέπει ο χρήστης να εισάγω και με rss τα τελευταία νέα,ή τον καιρό από κάποιο site σαν το in.gr.με καλύπτει όμως αυτό;;ή θα έπρεπε να κάνω κάτι τελείως διαφορετικό;;οποιαδήποτε βοήθεια μου είναι ιδιαίτερα χρήσιμη!αν έχετε οποιαδήποτε άλλη ιδέα,εκτός από αυτή που πρότεινα εγώ,παρακαλώ να μου την πείτε....έχω ήδη ξεκινήσει να κάνω αυτό που σας είπα...αλλά θέλω να ξέρω αν είναι σωστό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.