Jump to content

Μοίρασμα internet σε γείτονα με πολλές συσκευές

eucos

Recommended Posts

Γεια σας παίδες.

Ήθελα λίγο τα φώτα σας. Έχω σύνδεση internet και θελα να μοιραστώ με τον φίλο απέναντι. Το ρουτερ μου είναι netfaster iad έχω συνδέσει επάνω του ένα pc με καλώδιο και ένα laptop με ασύρματη σύνδεση. Θέλω να μοιραστώ το ιντερνέτ με τον φίλο αλλά αυτός έχει 3 συσκευές οι οποίες δεν διαθέτουν wifi. Συσκευές είναι ένα voip τηλέφωνο ένα pc και ένας δορυφορικός αποκωδικοποιητής. Το παιδί δεν μπορεί να βάλει Internet (δεν έχει τηλ.).

Σκεφτήκαμε να αγοράσει ένα ασύρματο ρουτερ για να πιάσει σήμα από μένα ασύρματα και με την σειρά να μοιράσει με καλώδια το Internet στις συσκευές του.

Εδώ θέλω τη βοήθεια σας .

Πρώτον, είναι εφικτή αυτή λύση που σκεφτήκαμε αν ναι τότε τι ρουτερ να αγοράσει και τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνουμε.

Δεύτερον, εάν δεν είναι εφικτή λύση τότε τι μπορούμε να κάνουμε.

Ευχαριστώ.

αγοραστε ενα access point οπου θα παιρνει το ασυρματο σημα και θα το αναμεταδιδει στις υπολοιπες συσκευες για να μην αναλαβει το φορτο διαμοιρασμου το ρουτερ σου που δεν ειναι και απο τα πιο καλα για τετοιες καταστασεις .

Η συνδεση ειναι απλη ειτε ασυρματα το ap θα περνει το σημα απο το ρουτερ σου και θα το αναμεταδιδει στο αλλο παιδι ασυρματα ειτε με καλωδιο που στο προτεινω εαν ειστε κοντα να συνδεσεις το ρουτερ σου σε μια θυρα εθερνετ και πανω sto ap και αυτο να μοιραζει ασυρματα .Προτεινω το καλωδιο ετσι ωστε να μην υπαρχει απωλεια στην αρχη στο σημα που θα λαβει to ap αλλα γινεται και ασυρματα ειναι αρκετα απλο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.