CmoS Ιανουάριος 30, 2011 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2011 μετα θα λες οτι την πηγα παραπανω απο οσο την ειχα ηδη στο θεο οποτε ας το ανεβασω απο τωρα και σου δινω μετα και το 840... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιανουάριος 30, 2011 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2011 αντε αλλος απο εκει να με πει ψευτη...υπογραμιζει και το σκοπιμα...περιμενε και εσυ το video τι να σου πω...τουλαχιστον να μου πειτε οτι ναι, κατι παιζει με τους drivers ισως κοιταξε το ξερω γω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιανουάριος 30, 2011 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2011 thank you papatsonis >Θα μας τρελανουνε μερικοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιανουάριος 30, 2011 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2011 ...υπογραμιζει και το σκοπιμα...fixed.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juno12 Ιανουάριος 31, 2011 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 αν έχει να προσφέρει κάτι στη συζήτηση δείτε και το δικό μου με στοκ 6970, q9650 στα 3.8 αλλά με 4GB ram και catalyst 8.801. είναι όντως λίγο περίεργο το σκορ του. Result Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιανουάριος 31, 2011 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 τουλαχιστον να μου πειτε οτι ναι, κατι παιζει με τους drivers ισως κοιταξε το ξερω γω...Κατα βαθος δεν πιστευω οτι το εκανες επιτηδες απλα ειχες ξεχασει οτι εχεις απενεργοποιησει το tesselation....8α μας το ελεγες καποια στιγμη οταν θα το θυμοσουνα ετσι δεν ειναι??E?E?E?Πονηρουλη ε πονηρουλη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιανουάριος 31, 2011 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Tqaom5iLab4]YouTube - amartolos[/ame]ακομα ειναι σε επεξεργασια αλλα anyway... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris20 Ιανουάριος 31, 2011 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 YouTube - amartolosακομα ειναι σε επεξεργασια αλλα anyway...Οντως φίλε έχεις 100% δίκιο...Κακώς που σε αδίκησαν οι άλλοι...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
juno12 Ιανουάριος 31, 2011 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 ρε παιδιά συγκρίνετε την ίδια κάρτα σε ανόμοια συστήματα.ο άνθρωπος έχει 4πύρηνο σχεδόν στα 4ghz και 8gb ram, ενώ ο άλλος διπύρηνο με λιγότερη ram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιανουάριος 31, 2011 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 μια χαρά φαίνεται στο 0.44 τι είναι man... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 31, 2011 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 ρε παιδιά συγκρίνετε την ίδια κάρτα σε ανόμοια συστήματα.ο άνθρωπος έχει 4πύρηνο σχεδόν στα 4ghz και 8gb ram, ενώ ο άλλος διπύρηνο με λιγότερη ram. τι έχει να κάνει το graphic score με το υπόλοιπο σου σύστημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιανουάριος 31, 2011 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 το βίντεο τα μαρτυράει όλα. ΔΕΝ λες ψέμματα ότι το τρέχεις με AMD Optimized(και ότι θα έπρεπε να τρέχει κανονικά), αλλά αν προσέξεις λίγο, θα δεις ότι αφού το είχες απενεργοποιήσει, μόλις πάτησες AMD optimized, κάτω η ρύθμιση έμεινε στο OFF.. σε αντίθεση με το 64x. Στο AMD optimize, "κρατάει" την τελευταία ρύθμιση που έχει γίνει apply, η οποία στην περίπτωση σου ήταν OFF, εξού και το αποτέλεσμα.. (επιπλέον και από στο τεστ2, κάνει μπάμ ότι τα σκουριασμένα κάγκελα ΔΕΝ έχουν tessellation ). Απλώς next time, έχε στο νού σου, να βάλεις στο τέρμα το tessellation, πριν πατήσεις AMD Optimized (το οποίο πρέπει να το κάνει optimize με ανώτερο όριο αυτό που έχεις ορίσει από κάτω, αν το ανώτερο=off, τότε off θα μείνει.. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
juno12 Ιανουάριος 31, 2011 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 τι έχει να κάνει το graphic score με το υπόλοιπο σου σύστημα? δηλαδή εσύ νομίζεις οτι μία κάρτα γραφικών βγάζει το ίδιο σκορ σε οποιοδήποτε σύστημα; τότε για πάρε την κάρτα του cmos και τρέξτη στο δικό σου. θα βγάλει το ίδιο σκορ με αυτόν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιανουάριος 31, 2011 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 οπως ειναι τωρα, το βαζω 64Χ, τικαρω AMD optimized, και ειναι οκ ή θα μεινει 64Χ μετα?(η τελοσπαντων ετσι πρεπει?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιανουάριος 31, 2011 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 ναι, βάλε 64x->apply, και μετά AMD optimized, αν και προσωπικά αυτά τα "shortcuts".. τα προσπερνάω..-> Use application setting, ειδικά όταν θέλω να συγκρίνω πορτοκάλια με πορτοκάλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 31, 2011 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 Μου φαίνεται λύθηκε η παρεξήγηση. αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το είχε πειράξει όπως το έκανε setup τα drivers έτσι τα άφησε εύγε ΑΤΙ δηλαδή εσύ νομίζεις οτι μία κάρτα γραφικών βγάζει το ίδιο σκορ σε οποιοδήποτε σύστημα;τότε για πάρε την κάρτα του cmos και τρέξτη στο δικό σου. θα βγάλει το ίδιο σκορ με αυτόν; το να βγάζεις πάνω κάτω το ίδιο score δεν είναι λογικό από το να έχεις 800marks διαφορά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikpoth Ιανουάριος 31, 2011 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 Μου φαίνεται λύθηκε η παρεξήγηση. αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το είχε πειράξει όπως το έκανε setup τα drivers έτσι τα άφησεεύγε ΑΤΙ Δε νομίζω ρε συ,όταν περνάς τον driver είναι 64 από μονο του .κάπου έπαιξε με τις ρυθμίσεις και το ξέχασε μάλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juno12 Ιανουάριος 31, 2011 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 το να βγάζεις πάνω κάτω το ίδιο score δεν είναι λογικό από το να έχεις 800marks διαφορά?από 2πύρηνο σε 4πύρηνο πρέπει να υπάρχει αρκετή διαφορά, αλλά σε πόντους δεν το έχω ψάξει για να σου πώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 31, 2011 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 από 2πύρηνο σε 4πύρηνο πρέπει να υπάρχει αρκετή διαφορά, αλλά σε πόντους δεν το έχω ψάξει για να σου πώ.δεν υπάρχει αισθητή είναι κάποια marks που είναι η διαφορά αλλά σιγά τα οα Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιανουάριος 31, 2011 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 ναι, βάλε 64x->apply, και μετά AMD optimized, αν και προσωπικά αυτά τα "shortcuts".. τα προσπερνάω..-> Use application setting, ειδικά όταν θέλω να συγκρίνω πορτοκάλια με πορτοκάλια.μετά από αυτό,Result Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.