rafail1994 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2011 Έπεσε στην αντίληψη μου αυτό το ups τι λέτε αξίζει ;. Από ότι μου φαίνεται είναι λάθος καταστήματος μιας και σε άλλο κατάστημα το έχει στα 156.00€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 31, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 Ειναι κωδικος απο πολυπριζο εχει γινει λαθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Ιανουάριος 31, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 Δεν ξέρω τι παίζει γιατί κάποια άτομα από γειτονικό forum πήραν τηλέφωνο και είπαν ότι έχουν κομμάτια σε αυτην την τιμη. Εγώ έκανα μια παραγγελία θα δούμε ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Ιανουάριος 31, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 και εγώ έκανα παραγγελία. Thanks για το αρχικό ποστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yianos Ιανουάριος 31, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 Και εγώ έκανα την παραγγελία , μου ήρθε email επιβεβαίωσης ....οπότε ....στην αναμονή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 31, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 Παιδες πηρα σημερα το πρωι (10:00) τηλέφωνο και μου ειπε οτι είναι ενήμεροι για το λάθος τους και θα το διορθώσουν. Αν δειτε δεν ανηκει ουτε στην κατηγορια UPS Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Ιανουάριος 31, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 Παιδες πηρα σημερα το πρωι (10:00) τηλέφωνο και μου ειπε οτι είναι ενήμεροι για το λάθος τους και θα το διορθώσουν. Αν δειτε δεν ανηκει ουτε στην κατηγορια UPS Α δεν μας τα λένε καλά...... Πάλη τίποτα δεν θα πάρουμε όπως με μια οθόνη που είχαν ποιο παλιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Φεβρουάριος 1, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2011 Όπως πολύ σωστά είπε ο SirDiman ήταν λάθος Αγαπητέ πελάτη, Σχετικά με την παραγγελία σας για το προϊόν με κωδικό 0305444 και την περιγραφή MGE UPS Pulsar Ellipse Premium 500 - UPS - 280 Watt - 480 VA, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω τεχνικού προβλήματος η περιγραφή του προϊόντος αυτού καταχωρήθηκε εσφαλμένα, καθώς ο κωδικός αυτός αφορά το ΠΟΛΥΜΠΡΙΖΟ MGE PROTECTION STRIP 4 και όχι το UPS , με αποτέλεσμα και η, εξ αυτού του λόγου ασυνήθιστα χαμηλή τιμή του, να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ως εκ τούτου σας ζητούμε συγγνώμη αλλά και την κατανόηση σας για την μη εκτέλεση την παραγγελίας σας, η οποία έχει ήδη ακυρωθεί σύμφωνα με τους δημοσιευμένους στην ιστοσελίδα μας όρους και προϋποθέσεις που διέπουν τις πωλήσεις μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Θα θέλαμε να σας διευκρινίσουμε ότι στην περίπτωση που η παραγγελία σας εμπεριέχει και άλλα προϊόντα,η διεκπεραίωση αυτών θα γίνει μεμονωμένα. Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφόρηση/διευκρίνιση Με εκτίμηση, Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Public.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Φεβρουάριος 1, 2011 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2011 10 euro δεν κανει ουτε η μπαταρια.ειχε αμφιβολια κανεις???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Φεβρουάριος 1, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2011 Όχι 1% περιμέναμε πιστεύω όλοι ότι θα μας το φέρουν. Μιας και δεν είναι και η πρώτη φόρα που το κάνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Φεβρουάριος 2, 2011 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2011 Και σε μενα ηρθε το ιδιο mail. Αναμενομενο, οποτε δεν θα κατσω να σκασω κιολας Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Φεβρουάριος 2, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2011 Όποιος θέλει μπορεί να μπει και στην ομαδική καταγγελία στο διπλανό forum UPS Αν ισχύει είναι καλή προσφορά - Insomnia.gr - Σελίδα 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Φεβρουάριος 2, 2011 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2011 κορυφαιο!αρχιζουμε να γινομαστε αμερικη!!:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Φεβρουάριος 2, 2011 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2011 Κάποτε πρέπει να γίνει και αυτό σχεδόν μια εβδομάδα το είχαν σε διαθεσιμότητα δηλαδή έλεος ολόκληρο κατάστημα να μην μπορεί να ελέγξει την ιστοσελίδα του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.