Jump to content

MGE UPS Pulsar Ellipse Premium 280 Watt-11E-public.gr

rafail1994

Recommended Posts

Έπεσε στην αντίληψη μου αυτό το ups τι λέτε αξίζει ;.

post-16541-1416074980,2943_thumb.jpg

Από ότι μου φαίνεται είναι λάθος καταστήματος μιας και σε άλλο κατάστημα το έχει στα 156.00€.

Δεν ξέρω τι παίζει γιατί κάποια άτομα από γειτονικό forum πήραν τηλέφωνο και είπαν ότι έχουν κομμάτια σε αυτην την τιμη.

Εγώ έκανα μια παραγγελία θα δούμε .....

Παιδες πηρα σημερα το πρωι (10:00) τηλέφωνο και μου ειπε οτι είναι ενήμεροι για το λάθος τους και θα το διορθώσουν.

:)

Αν δειτε δεν ανηκει ουτε στην κατηγορια UPS

Α δεν μας τα λένε καλά......

Πάλη τίποτα δεν θα πάρουμε όπως με μια οθόνη που είχαν ποιο παλιά :wall:

Όπως πολύ σωστά είπε ο SirDiman ήταν λάθος

Αγαπητέ πελάτη,

Σχετικά με την παραγγελία σας για το προϊόν με κωδικό 0305444 και την περιγραφή MGE UPS Pulsar Ellipse Premium 500 - UPS - 280 Watt - 480 VA, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω τεχνικού προβλήματος η περιγραφή του προϊόντος αυτού καταχωρήθηκε εσφαλμένα, καθώς ο κωδικός αυτός αφορά το ΠΟΛΥΜΠΡΙΖΟ MGE PROTECTION STRIP 4 και όχι το UPS , με αποτέλεσμα και η, εξ αυτού του λόγου ασυνήθιστα χαμηλή τιμή του, να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ως εκ τούτου σας ζητούμε συγγνώμη αλλά και την κατανόηση σας για την μη εκτέλεση την παραγγελίας σας, η οποία έχει ήδη ακυρωθεί σύμφωνα με τους δημοσιευμένους στην ιστοσελίδα μας όρους και προϋποθέσεις που διέπουν τις πωλήσεις μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Θα θέλαμε να σας διευκρινίσουμε ότι στην περίπτωση που η παραγγελία σας εμπεριέχει και άλλα προϊόντα,η διεκπεραίωση αυτών θα γίνει μεμονωμένα.

Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφόρηση/διευκρίνιση

Με εκτίμηση,

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

Public.gr

Κάποτε πρέπει να γίνει και αυτό σχεδόν μια εβδομάδα το είχαν σε διαθεσιμότητα δηλαδή έλεος ολόκληρο κατάστημα να μην μπορεί να ελέγξει την ιστοσελίδα του

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.