Jump to content

ειμαι για το κουρνοβο με τον 2,4!!!

Nedi46

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Να ρωτήσω κάτι επειδή δεν ξέρω ο καημός έχω ένα P4 2,4 533 οκ? Και λέω να των πάω 2,8 οκ? Μόλις πάω στο baios και πάω να αλλάξω το fsb toy κλειδωμένος. Που στο δι@ολο να βρω έναν ξεκλειδωμένο? Βλέπω μερικά post να λένε για 2,6 και 2,8 που τους βρήκατε ρε παιδία? Θα πάω να πέσω από το κουρνοβο!!!! Ήμαρτον!!!!!:boxed: :boxed: :boxed: :boxed: :(:unsure:

post-760-1416070900,6751_thumb.gif

Αρχική απάντηση από Nedi46

Να ρωτήσω κάτι επειδή δεν ξέρω ο καημός έχω ένα P4 2,4 533 οκ? Και λέω να των πάω 2,8 οκ? Μόλις πάω στο baios και πάω να αλλάξω το fsb toy κλειδωμένος. Που στο δι@ολο να βρω έναν ξεκλειδωμένο? Βλέπω μερικά post να λένε για 2,6 και 2,8 που τους βρήκατε ρε παιδία? Θα πάω να πέσω από το κουρνοβο!!!! Ήμαρτον!!!!!:boxed: :boxed: :boxed: :boxed: :(:unsure:

Φίλε Nedi46, όλοι οι P4 που υπάρχουν στην αγορά έχουν locked τον Multiplier αλλά αν δεν μπορείς να αλλάξεις το FSB σου με κανένα τρόπο (κάποιο Jumper η κάτι τέτοιο) τότε έχεις μητρική που έχει locked το fsb!

Αρχική απάντηση από Nedi46

ποια μητερα να παω να παρω τοτε?????????

Ποια Motherboard έχεις; Εκτός από Intel δε γνωρίζω κάποια άλλη που να μη σε αφήνει να πειράξεις το FSB.

Η P4B533 ήταν από τις καλύτερες μητρικές για overclocking όταν βγήκε... Μήπως έχεις αφήσει καμία επιλογή σε Auto ή κάτι αντίστοιχο;

δεν νομιζω για Β δεν ειμαι σπιτι για να σου πω! πες μου αν ξερεις τι να κανω!

εγω παντως με gigabyte p800 (αν το θυμαμαι και καλα τωρα) τσουκου τσουκου το πειραζω.... καλα ως το διομιση το εχω παει αλλα σιγα σιγα ξεθαρρευω.... μηπως στο γραφει καπως αλλιως και δε το βλεπεις; μηπως το ρυθμιζει απο τιποτα jumperακια; (Η qdi που ειχα πριν ειχε κατι τετοια)

που να τα εχει ωμος????? το μοντελο ειναι Ρ4s533-e asus! kato apo tin pataria exei ena jumperaki kai lei (cmos clr jp4)

Ο mr γκαντεμης ειμαι ρε γαμωτο!!!! μου εχει σπασει τα νευρα!!! η @@@@@@@κια!!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Μηπως εισαι ανυπομονος και λιγο βιαστηκος??Κατσε διαβασε τον οδηγο,ψαξε και λιγο τις ρυθμισεις τις μητρικης σου ....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.