kemosabe Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2011 Παιδιά ξέρουμε αν έχει αλλάξει η σειρά αυτή; Διότι πάω εδώ και βλέπω αυτό THERMALTAKE W0134 TR2 RX 550W CABLE MANAGEMENT - - E-SHOP.GR και μετά πάω εδώ και βλέπω αυτό Thermaltake Global > Product > PowerSupply > TR2Power > TR2RXSeries > ATX12V2.3Series > TR2RX550W > W0134Σίγουρα δεν πρόκειται για το ίδιο προιόν; Πάντως και στα χαρακτηριστικά τους βλέπω μεγάλες διαφορές. Το πρώτο γαίνεται πολύ μάπα ενώ το δεύτερο πολύ καλο. Τελικά τι παίζει; και τα 2 πάντως λένε w0134 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmarccos Ιανουάριος 30, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2011 Η φωτό που δείχνει στο e-shop είναι από τη "προηγούμενη" σειρά TR2 RX (ATX 12V 2.2 Version)η οποία φαίνεται στο site της thermaltake σαν discontinued product (πχ το 500άρι)αλλά το e-shop αναφέρει στα χαρακτηριστικά ότι είναι (ATX 12V, version 2.3) άρα είναι το καινούριο (αυτό δηλαδή)Πιθανότατα είναι λάθος η φωτογραφία Link to comment Share on other sites More sharing options...
kemosabe Ιανουάριος 30, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2011 Τελικά την βρήκα την άκρη. Το e-SHOP το έχει λάθος και σε μπερδεύει. Έχει την φωτό και τα χαρακτηριστικά του Thermaltakeusa » Power Supply » TR2 Series » TR2 RX Cable Management 550W PSU : TR2 RX Cable Management 550W PSU W0134RU ενώ κατά πάσα πιθανότητα πουλάει το Thermaltake Global > Product > PowerSupply > TR2Power > TR2RXSeries > ATX12V2.3Series > TR2RX550W > W0134 το οποίο και φυσικά είναι ανώτερο σε πολλά πράγματα. Το e-shop αυτοτρολλάρεται. LOL Άντε καλά να έχει την προηγούμενη φωτό, αλλά να έχει και τα χαρακτηριστικά; passive pfc, efficiency > 70% ενώ στην πραγματικότητα είναι active pfc kai efficiency >80%. Εκτός και αν πουλάνε ακόμα το παλιό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Ιανουάριος 30, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2011 Sorry Παιδια αλλα δεν καταλαβα το αυτοτρολλαρεται τι σημαινει ?:wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Ιανουάριος 30, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2011 Εγώ πριν από μήνες πήρα από το eshop για 50€ (τοχε σε προσφορα) το τροφοδοτικό που δείχνεις στο site της thermaltake, και απότι θυμάμαι και τότε ήταν λάθος η φωτογραφία αλλα τα χαρακτηριστικά σωστά. Λογικά πρόκειται για το ίδιο προϊόνΜε τις περιγραφές και τις φωτογραφίες πολλές φορες εχουν κανει λάθος ή ξεχνάνε να βάλουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kemosabe Ιανουάριος 30, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2011 Εγώ πριν από μήνες πήρα από το eshop για 50€ (τοχε σε προσφορα) το τροφοδοτικό που δείχνεις στο site της thermaltake, και απότι θυμάμαι και τότε ήταν λάθος η φωτογραφία αλλα τα χαρακτηριστικά σωστά. Λογικά πρόκειται για το ίδιο προϊόνΜε τις περιγραφές και τις φωτογραφίες πολλές φορες εχουν κανει λάθος ή ξεχνάνε να βάλουν.Δηλαδή παρήγγειλες αυτό THERMALTAKE W0134 TR2 RX 550W CABLE MANAGEMENT - - E-SHOP.GR και παρέλαβες αυτό Thermaltake Global > Product > PowerSupply > TR2Power > TR2RXSeries > ATX12V2.3Series > TR2RX550W > W0134 ?? Επειδή σκέφτομαι να το πάρω για πες, πως σου φαίνεται τόσο και ρό που το έχεις! Κάνει θόρυβο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Ιανουάριος 30, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2011 Ναι ετσι εγινεΓια τα λεφτά του μια χαρά είναι. Ήσυχο κρύο, sleeved. Δε το πέρασα βέβαια και από το φαγάνα του thelab αλλά μέχρι τώρα δε μεχει κρεμάσει από πλευρά τροφοδοσίαςΚαι έχει αντέξει κάτι άκυρες βυθίσεις και διακοπές της ΔΕΗΠροσωπικά μου είναι υπεραρκετό γιατί με 4πύρηνο και κάρτα 5750, μαξ να χρειάζεται 200W (είσοδο). Οπότε το έχω αρκετά futureproofΠροφανώς μπορείς να καταλάβεις από το κουτί αν είναι ή όχι το καινούργιο. Δλδ αν τελικά το επιλέξεις, πάρτο από το κατάστημα για να δεις το κουτί Link to comment Share on other sites More sharing options...
kemosabe Ιανουάριος 30, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2011 Το βρήκα αλλού στα 60. Τελικά είμαι ανάμεσα σε αυτό και σε αυτό Heroichi 550W-TE GREEN 80plus ΤροφοδοτικόΤο thermaltake εχει στα συν το οτι ειναι modular ενω το HEC εχει στα συν το οτι ειναι HEC LOLΠοιο προτείνεις??? 12 ευρω διαφορά έχουν με τα μεταφορικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Ιανουάριος 30, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2011 Αρκετοί τα TR2 δεν τα έχουν σε μεγάλη εκτίμησηΝα πχ εδώ πρόχειρα On Thermaltake PSUs - Overclock.net - Overclocking.net προτείνουν να τα αποφεύγει κανείς.Τώρα θα μου πεις γιατί το πήρες. Το πήρα διότι1)ήταν σε προσφορά2)δεν υπήρχε/υπάρχει περίπτωση να φτασω καν κοντα στην ονομαστική τιμή του3)ήθελα κάτι που να έχει pci-e τροφοδοσία4)το ήθελα modularοπότε αν με ρωτούσες σήμερα ποιο θα έπαιρνα, ίσως να ήταν το Hec Link to comment Share on other sites More sharing options...
kemosabe Ιανουάριος 30, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2011 Κι εγώ τώρα με TR2 470W είμαι, εδώ και 3 χρόνια περίπου. Κανένα πρόβλημα δεν είχα.Δεν το βάζεις και από τον φαγάνα μια να το δούμε; Ή το φοβάσαι;Κάθησα και το διάβασα όλο και απ'ότι κατάλαβα ΟΕΜ κατασκευαστής του 750 που κατάφεραν και κάψανε είναι μια εταιρία Compucase ενώ κατασκευάστρια του 550 που θέλω να πάρω εγώ είναι μια CWT, Κι αυτή τόσο χάλια είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Ιανουάριος 30, 2011 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2011 Εγω πιστευω οτι στα τροφοδοτικά είναι κορόνα γραμματα το ζήτημαΗ CWT (channel well technology main page) ειναι κατασκευάστρια για Antec Corsair κτλ. Δλδ δεν ειναι θεμα μάπα ή όχι, οτι ζητήσει η φίρμα αυτό θα κανει.Αν θες το πιο αξιοπιστο μεσο να ξες αν ειναι ποιοτικό το τροφοδοτικό σου, ειναι τα τεστ του φαγάνα. Ακόμα και αυτα βεβαια περιλαμβάνουν το παραγοντα σκάρτο κομμάτιεπειδή πιστεύω οτι με την καμία δε θα καταφέρεις να ζορίσεις τοσο το πισί σου ώστε να φτασεις ακομα και τα 400W, θα ελεγα παρε το TR2 λογω του modular σχεδιασμου του (+το οτι εχει γιαπωνέζικους πυκνωτες)αμα δε σε νοιαζει το mod, παρε Hec αν το θεωρείς ποιοτικότερο απο την thermaltakeόσο για τα τεστ που λενε πόσο καλό είναι ενα τροφοδοτικό κτλ προσωπικά τα δινω σημασια μόνο εγκυκλοπαιδικά. Πάντα θα βαζω λίγο μεγαλυτερο τροφοδοτικό από αυτο που πρέπει. Ποτέ όμως δε κάνω υπερβολές του επιπέδου 1KW τροφοδοτικό. Και σίγουρα δε περιμένω να αποδώσει το μέγιστο με τις αναγραφόμενες προδιαγραφές. Απλώς θέλω να ειναι μεσα στις προδιαγραφές για ενα 70% της ονομαστικής ισχύος του. Πισι θελω να κανω, οχι ψησταρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kemosabe Ιανουάριος 31, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 Λοιπόν παιδιά HELP. Τελικά αγόρασα το thermaltake και εμφανισιακά φαίνεται πολύ καλό. Είναι και σχετικά βαρύ. Θέλω να με βοηθήσετε σε κάτι. Η μητρική μου είναι η M2N-E tis ASUS και η τροφοδοσία του επεξεργαστή είναι 4πινη. Το καινούργιο τροφοδοτικό δίνει 4+4 . Ξέρετε πιο από τα 2 4αρια πρέπει να συνδέσω ή δεν παίζει ρόλο; PLEASE RESPOND ASAP Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmarccos Ιανουάριος 31, 2011 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 Αυτό εννοείς έτσι; Λογικά μόνο το ένα πρέπει να "κουμπώνει" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kemosabe Ιανουάριος 31, 2011 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 Ναι φίλε μου. Τέτοιο ακριβώς. Να σου πω την αλήθεια δεν το πρόσεξα αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kemosabe Φεβρουάριος 26, 2011 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2011 Μετά από ένα μήνα χρήσης έχω να πω πως είναι αρκετά θορυβώδες. Κρίμα γιατί ένας από τους λόγους που το πήρα ήταν ο θόρυβος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.