tsakali Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2011 Για σας, έχω ένα λαπτοπ nx9020 και ο σκληρός του μας άφησε χρόνους!! Το λαπτοπ το χρειάζομαι μόνο για internet και excel, μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να βάλω λειτουργικό σε flash drive και ποιο λειτουργικό μου προτείνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 30, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2011 Σου προτείνω Ubuntu 10.10. θα κάνεις τη δουλειά σου, εύκολα, απλά και πιο γρήγορα απ' όσο φαντάζεσαι. (Δώσε specs του μηχανήματος, μήπως προτιμηθεί το xubuntu που είναι πιο ελαφρύ). Επίσης, είσαι σίγουρος ότι το μηχάνημα μπορεί να boot-άρει από usb? Αν είναι 6ετίας - 7ετίας, το πιθανότερο είναι να μην μπορεί. Αν ενδιαφέρεσαι πες μου να ποστάρω οδηγίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Ιανουάριος 30, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2011 Σου προτείνω Ubuntu 10.10. θα κάνεις τη δουλειά σου, εύκολα, απλά και πιο γρήγορα απ' όσο φαντάζεσαι. (Δώσε specs του μηχανήματος, μήπως προτιμηθεί το xubuntu που είναι πιο ελαφρύ). Επίσης, είσαι σίγουρος ότι το μηχάνημα μπορεί να boot-άρει από usb? Αν είναι 6ετίας - 7ετίας, το πιθανότερο είναι να μην μπορεί. Αν ενδιαφέρεσαι πες μου να ποστάρω οδηγίες.Εδώ είναι τα πάντα HP Compaq nx9020 Business Notebook - North America/U.S. QuickSpecsΔεν ξέρω τη να σου πω, το μόνο που δοκίμασα είναι κάτι Live CD Win και Linux... Κάτι Flash λειτουργικού που δοκίμασα δεν δούλεψαν σε κανένα PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Ιανουάριος 30, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2011 Puppy Linux Community - Homeγια οποιοδήποτε μηχάνημα.Όχι ότι με το ubuntu δεν κάνεις την δουλειά σου,αλλά είναι πιό κατάλληλη κατα την γνώμη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Ιανουάριος 30, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2011 Puppy Linux Community - Homeγια οποιοδήποτε μηχάνημα.Όχι ότι με το ubuntu δεν κάνεις την δουλειά σου,αλλά είναι πιό κατάλληλη κατα την γνώμη μου.Όλα καλά!!!! Ευχαριστώ για την βοήθεια!!! Τελικά δούλεψε με Puppy και πετάει το μηχάνημα!!!:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.