Ivris Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2011 Καλημέρες !!!Χαζεύω την εν λόγω καρτούλα μέεερες τώρα και θέλω να αγοράσω δυο σε διάταξη sli ..Ενα καλό review εδώ , enjoy reading ...GIGABYTE GeForce GTX 560 Ti 1GB SOC Video Card :: TweakTown USA EditionΓια βοηθάτε ρε παιδια , απο που μπορώ να τις παραγγείλω ?Καλα στους κλέφτες στο ελλαδισταν ούτε συζητηση.Από έξω ,είδα και κάποια λινκς απο .de To θέμα έχουμε καποιο αξιόπιστο site που έχετε αγοράσει και το εμπιστεύεστε ?Ευχαριστώ εκ των προταίρων ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιανουάριος 30, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2011 Gigabyte GeForce GTX 560Ti SUPER OC 1024MB GDDR5 PCI-Express Graphics Card []Αλλα εγω θα επαιρνα δυο τετοιες για sli Gainward GeForce GTX 560Ti "Phantom" 2048MB GDDR5 PCI-Express Graphics Card [4260183361848] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivris Ιανουάριος 30, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2011 Ευχαριστώ Zpaf!!! Καλά τα 2GB μνήμης αλλά πατάνε σε reference board...θα δούμε και άλλεσ προτάσεις λίαν συντόμως στα 2gb.. Για κάποιον όμορφο λόγο τα boards της Gigabye αγγίζουν τα 1000+ με ρευματακι 1.15 την ίδια στιγμή που οι άλλοι με ίδιο ρεύμα προσπαθούν να την έχουν stable λίγο πιο κάτω απο το 1000ρικο... στα 275ευρωπουλα η ισοτιμία για έκαστη χωρις τα έξοδα αποστολής(καλά είναι)... Thanks once again ! Ευχές για ότι καλύτερο με το Crossx3 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιανουάριος 30, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2011 Καλά τα 2GB μνήμης αλλά πατάνε σε reference board...θα δούμε και άλλεσ προτάσεις λίαν συντόμως στα 2gb..To 2gb μοντέλο της Gainward δεν είναι σε reference pcb. Είναι custom της gainward! Πρόσεξε τις θύρες εξόδου της κάρτας αλλά και το κόκκινο pcb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeaDChargR Ιανουάριος 30, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2011 Εγώ λέω να πάω για αυτή.Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τα ξέρετε...Η τιμή πάντως είναι μπόμπα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.