jax7480 Απρίλιος 28, 2004 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Κι ελεγα εγω......χαλασε κι ο Ζυξ και εβαλε το spell checking στο word. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 28, 2004 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Εγω πιστευω πως η απαντηση βρισκεται στο PC του ηγούμενου. Αλλα δεν μπορει επειδη δεν εχει παρει πισω το τροφοδοτικό του απο το RMA (Cosmod@ta γαρ). Τωρα θα μου πειτε πως γινεται να εχει pc τον 18ο αιωνα........αυτο σε αλλο thread !!! :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Απρίλιος 28, 2004 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Ερώτηση: Αφού είναι απομονωμένοι, και δεν έρχονται σε επαφή μεταξύ τους και με οτιδήποτε άλλο παρα μόνο στο δείπνο, άρα μόνο εκεί θα μπορούσαν να την κολλήσουν (εδώ υπάρχει λάθος προφανώς μιας και το αίνιγμα λέει δεν ξέρουμε αν είναι κολλητική, τότε πως κόλλησαν?), δεν είναι λογικό να την έχουν όλοι?(όταν ο ένας κοίταξε τον άλλο, γούρλωσαν τα μάτια ή έμειναν ανέκφραστοι όταν είδαν το στίγμα?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Απρίλιος 28, 2004 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Αρχική απάντηση από jax7480 Κι ελεγα εγω......χαλασε κι ο Ζυξ και εβαλε το spell checking στο word. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Απρίλιος 28, 2004 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 To προβλημα ζητα αριθμο για απαντηση.Οι μονοι αριθμοι που μπορουν να συσχετιστουν με το πρβλημα ειναι το 2 ( αριθμος απο τα βραδια) , το 0 ( κανενας δεν αυτοκτονησε) .Το να πουμε οτι ολοι αυτοκοτονησαν δεν μπορει να θεωρηθει αριθμος.Το 0 στην δικια μας περιπτωση δεν στεκει διοτι σιγουρα καποιος εχει την ασθενεια , οπως μας διαβαβαιωνει ο ηγουμενος .Αρα μενει το μονο αριθμητικο αποτελεσμα το 2.Για το 2 ο Rootx εχει δωσει μια πολυ καλη απαντηση την οποια δεν μπορω να αμφισβητησω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Απρίλιος 28, 2004 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Γιατί αν ήταν 3 δεν θα αυτοκτονούσαν την δεύτερη μέρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
al3x Απρίλιος 28, 2004 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 κανεις.....ειναι αμαρτια....η αυτοκτονια.....τι σοι καλογεροι ειναι.....αν δεν πιστευουν ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Απρίλιος 28, 2004 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Παλιός γρίφος. Τουλάχιστον 6 ετών. Υπάρχει και παραλλαγή του με λεωφορείο που πάει στη Θεσσαλονίκη...Τη σωστή απάντηση την έδωσε ο RootX. H οποία είναι όμοια με του Αλέξανδρου Γρηγοριάδη ο οποίος και δημοσίευσε το γρίφο πριν κάποια χρόνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Απρίλιος 28, 2004 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Αρχική απάντηση από JimmyFox Παλιός γρίφος. Τουλάχιστον 6 ετών. Υπάρχει και παραλλαγή του με λεωφορείο που πάει στη Θεσσαλονίκη... Τη σωστή απάντηση την έδωσε ο RootX. H οποία είναι όμοια με του Αλέξανδρου Γρηγοριάδη ο οποίος και δημοσίευσε το γρίφο πριν κάποια χρόνια. Ενημερωμένος ο JimmyFox I google it guys, και βρήκα το αίνιγμα που ανέφερε ο Jimmy Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Απρίλιος 28, 2004 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Ενημερωμένος ο JimmyFox I google it guys, και βρήκα το αίνιγμα που ανέφερε ο Jimmy χε χε.... η κλασσική δοκιμασμένη μέθοδος..... Αλάνθαστη ως τώρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Απρίλιος 28, 2004 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Kατι μου θυμιζει εμενα αυτη η μεθοδος ala google.....! (ναι ναι...το γριφο του Αινσταιν που ποσταρα πριν καιρο...!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Απρίλιος 28, 2004 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Kατι μου θυμιζει εμενα αυτη η μεθοδος ala google.....! (ναι ναι...το γριφο του Αινσταιν που ποσταρα πριν καιρο...!) Δεν πιστεύω να πόσταρα πάλι εγώ ότι το βρήκα, ε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Απρίλιος 28, 2004 #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Kατι μου θυμιζει εμενα αυτη η μεθοδος ala google.....! (ναι ναι...το γριφο του Αινσταιν που ποσταρα πριν καιρο...!) χε χε .... είπαμε, κλασσική μέθοδος. Την εφάρμοσα πάλι πριν από καιρό στο γρίφο του Einstein στο pctech. Εσύ είχες ανοίξει το thread τότε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.