chaosmaster Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2011 Εχω μια οθόνη κ θέλω να την παω σε άλλο σημείο από αυτό που είναι η μονάδα τ υπολογιστή.στην ουσία θέλω νε επεκτεινω το καλωδιο που συνδέεται με τη κάρτα γραφικών.τι καλώδιο πρέπει να παρω έτσι ώστε να το κόψω κ να το προεκτεινωSent from my X10i using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιανουάριος 29, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2011 Δεν κόβονται τα καλώδια της οθόνης, είτε πέρνεις ίδιο αλλά μακρύτερο είτε πέρνεις προέκταση.Ανάλογα με το είδος του καλωδίου που έχεις, δηλαδή κλασσικό vga ή dvi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Φεβρουάριος 27, 2011 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2011 Υπαρχουν καλωδια πολυ μακρυτερα απο αυτα που παρεχουν οι οθονες μεσα.Καθε μαγαζι με ηλεκτρικα/ηλεκτρονικα εχει τετοια.Οπως ειπε και το παιδι παραπανω, δεν το κοβεις το καλωδιο.Ασε μην εχουμε και κανενα βραχυκυκλωμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 27, 2011 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2011 Δες αυτον τον οδηγο κ καλη τυχη...Φτιάξτε 20 μέτρα Καλώδιο VGA-VGA ή VGA-Comp με UTP CAT5...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Φεβρουάριος 27, 2011 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2011 Aν εχεις συνδεσει την οθονη σου με dvi και θες μεγαλο καλωδιο, εδω εισαι: DVI-I DIGITAL CABLE DUAL LINK M/M 5M - - E-SHOP.GR Aν το εχεις συνδεσει με vga τοτε υπαρχουν οικονομικοτερες λυσεις. Αλλιως κανε το παραπανω πειραμα.. και καλη τυχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.