chaosmaster Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2011 Εχω μια οθόνη κ θέλω να την παω σε άλλο σημείο από αυτό που είναι η μονάδα τ υπολογιστή.στην ουσία θέλω νε επεκτεινω το καλωδιο που συνδέεται με τη κάρτα γραφικών.τι καλώδιο πρέπει να παρω έτσι ώστε να το κόψω κ να το προεκτεινωSent from my X10i using Tapatalk
dpolal Ιανουάριος 29, 2011 #2 Ιανουάριος 29, 2011 Δεν κόβονται τα καλώδια της οθόνης, είτε πέρνεις ίδιο αλλά μακρύτερο είτε πέρνεις προέκταση.Ανάλογα με το είδος του καλωδίου που έχεις, δηλαδή κλασσικό vga ή dvi.
andreas19 Φεβρουάριος 27, 2011 #3 Φεβρουάριος 27, 2011 Υπαρχουν καλωδια πολυ μακρυτερα απο αυτα που παρεχουν οι οθονες μεσα.Καθε μαγαζι με ηλεκτρικα/ηλεκτρονικα εχει τετοια.Οπως ειπε και το παιδι παραπανω, δεν το κοβεις το καλωδιο.Ασε μην εχουμε και κανενα βραχυκυκλωμα!
YDinopoulos Φεβρουάριος 27, 2011 #4 Φεβρουάριος 27, 2011 Δες αυτον τον οδηγο κ καλη τυχη...Φτιάξτε 20 μέτρα Καλώδιο VGA-VGA ή VGA-Comp με UTP CAT5......
andreas19 Φεβρουάριος 27, 2011 #5 Φεβρουάριος 27, 2011 Aν εχεις συνδεσει την οθονη σου με dvi και θες μεγαλο καλωδιο, εδω εισαι: DVI-I DIGITAL CABLE DUAL LINK M/M 5M - - E-SHOP.GR Aν το εχεις συνδεσει με vga τοτε υπαρχουν οικονομικοτερες λυσεις. Αλλιως κανε το παραπανω πειραμα.. και καλη τυχη.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.