Jump to content

έχετε πλακωθεί στις μπουνιές ποτέ?

liberto

Recommended Posts

Γενικά είμαι ήρεμος και ψύχραιμος άνθρωπος... μέχρι ενός σημείου - αν όμως "ανέβει το αίμα" χάνω τον έλεγχο (πολύ κακό αυτό) , και δεν με αναγνωρίζει ούτε ο αδερφός μου, γιαυτό αποφεύγω να τσακώνομαι...

έχω παίξει ξύλο πολλές φορές, παλιότερα κυρίως, και οι περισσότερες ήταν με γαύρους, ακόμη και κοντά στο σπίτι μου στον Πειραιά, όταν γελούσα με 2 τύπους με "κόκκινα" μετά τον τελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ...

Έχω ρίξει, έχω φάει.. αλλά ένα παράξενο πράγμα... δεν πονάς όταν βράζει το αίμα... μετά από κανα 2 μέρες το καταλαβαίνεις... :D

(ειδικά κάτι "γκλοπιές" από ΜΑΤ... :X: )

Τώρα το αποφεύγω, έχω μεγαλώσει κιόλας, παντρεμένος άνθρωπος, σα δε ντρέπεσαι θα μου πείτε... , αρκεί να μην κάτσει καμμιά χοντρή "στραβή", δεν θα "λακίσω", όσες ρίξω και όσες φάω... :p

lol

Είναι πως το βλέπει κανείς. Επειδή τείνει να γίνει τόπικ του στύλ να τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε, θα είμαι σύντομος. Εγώ με το δεν έχω φάει ξύλο ποτέ, εννοώ ότι όταν τέλειωσε ο καυγάς, δεν με πήραν σηκωτό, δεν πήγα στο νοσοκομείο και γενικά δεν έχασα, ενώ ο άλλος ή οι άλλοι έχασαν(και έχω τσακωθει στο σχολείο, στο δρόμο, στο γήπεδο, με έναν, με πολλούς, με χέρια, μέχρι και με πυρομαχικά -δυναμίτες-, καταλάβατε ή να κάνω και κακα?). Τα πλεονεκτήματα της επαρχίας που λέγαμε. Το τυχερός ήταν αυτοκριτική και γενικά όλο το ποστ ήταν αυτοσαρκασμός. Α, και δεν τσακώνομαι πια, εγώ θέλω, οι άλλοι δεν θέλουν. Βλέπεις πιστεύω ότι λίγοι άνθρωποι είναι άξιοι να τους μιλήσεις. Και αυτά δεν τα ποστάρω επειδή θέλω να σας δείξω πόσο μεγάλα τα έχω, αλλά επειδή δεν μου αρέσουν ψευτοειρωνικά σχόλια.

Εφόσον ασχολούμαι με το kick απο τα 18 το ξύλο στους δρομους σταμάτησε εκει. (όχι οτι ημουν και πολύ φανατικός ημουν ησυχος γενικά). Απο τοτε που αρχισα το κιck δεν παιζει ουτε προκειται να παιξει ξυλο στους δρόμους. ( νομικά ειναι όλα εναντιον μου αν γινει καμια ζημια).

Το κλασσικο κλωτσομπουνιδι του δρομου απο ανθρωπους που δεν ασχολουνται δεν εχει μεγάλο κινδυνο (σηνηθως) αφου εχει περισσοτερα τραβηγματα ,γρατζουνιες και σπροξίματα απο οτι κανονικά χτυπήματα . Αν παιζει βεβαια πολύ μισος ό δρόμος μπορει να γινει πολυ επικινδυνος καθως οι τοιχοι και η ασφαλτος ειναι φιλοι αυτου που ξέρει και ... πονανε.

Στο γηπεδο επισης πατησα μια φορά απο περιέργια, δεν ασχολουμαι..

Μεσα στην προπόνηση παιζει βεβαια ξυλο (ανάλογα με το τι ζητάει ο καθένας) αλλά χωρις παρεξηγήσεις.. Παντως γενικα δεν πιστευω στην λυση διαφορών μεσω βίας ..

Y.Γ . Ελπιζω το thread να μην τελιωσει στην φαση ποιος δερνει ποιον αυτα ειναι Μ@@@ιες..

Εγω δεν εχω πλακωθει ποτε. Απλως εγω δεν το συζηταω και χωνω. Οποτε συνηθως ο αλλος "καταλαβαινει". Για αυτο σας προτρεπω να βαρατε παντα πρωτοι.

Καλα βεβαια σε αγωνες και στη προπονηση εχουμε φαει το ξυλο της αρκουδας. Κατι μυτες σπαζμενες κατι σαγωνια.........αλλα γουσταρω.

Soki αυτο για σενα απο 9 Mαιου θα δουμε επιτελους D0.

http://www.theinquirer.net/?article=15563

Αρχική απάντηση από dfragos

Κοιτάμε μήπως μπορεί να λυθεί το πρόβλημα μέσω διαλόγου. Αν δεν γίνεται τιποτα φεύγεις και τον αφήνεις να περιμένει να νιώσει κάποιος (αν τον πλάκωνες θα του έδεινες αξία).

LOOOOOOOOOOOOL

καποιοι διατητες (βλεπε καλαθενο κ σια) πρεπει να νιωθουν ετοιμοι να σωσουν το κοσμο.......τοση αξια που τους δωσαμε!!!!!!

:tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

Αρχική απάντηση από alex_000

Εφόσον ασχολούμαι με το kick απο τα 18 το ξύλο στους δρομους σταμάτησε εκει. (όχι οτι ημουν και πολύ φανατικός ημουν ησυχος γενικά). Απο τοτε που αρχισα το κιck δεν παιζει ουτε προκειται να παιξει ξυλο στους δρόμους. ( νομικά ειναι όλα εναντιον μου αν γινει καμια ζημια).

Το κλασσικο κλωτσομπουνιδι του δρομου απο ανθρωπους που δεν ασχολουνται δεν εχει μεγάλο κινδυνο (σηνηθως) αφου εχει περισσοτερα τραβηγματα ,γρατζουνιες και σπροξίματα απο οτι κανονικά χτυπήματα . Αν παιζει βεβαια πολύ μισος ό δρόμος μπορει να γινει πολυ επικινδυνος καθως οι τοιχοι και η ασφαλτος ειναι φιλοι αυτου που ξέρει και ... πονανε.

Στο γηπεδο επισης πατησα μια φορά απο περιέργια, δεν ασχολουμαι..

Μεσα στην προπόνηση παιζει βεβαια ξυλο (ανάλογα με το τι ζητάει ο καθένας) αλλά χωρις παρεξηγήσεις.. Παντως γενικα δεν πιστευω στην λυση διαφορών μεσω βίας ..

Y.Γ . Ελπιζω το thread να μην τελιωσει στην φαση ποιος δερνει ποιον αυτα ειναι Μ@@@ιες..

alex το ξυλο του δρομου που λες δεν εχει καμια σχεση με "τις μπουνιες που εχουμε παιξει ολοι καποτε στο σχολειο",για να γινει κατι τετοιο, να μαλωσεις δλδ με καποιον ασχετο στο δρομο ειναι σαφως κ πιο επικυνδινο απο'σο νομιζεις,κ δεν εχεις καμια σχεση με το ξυλο που πεφτει στο ρινγκ με τον διατητη να σφυριζει τα χτυπηματα κατω απο τη μεση.

Αρχική απάντηση από DJD

Thats waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy off topic...

Αυτά είναι βάρβαρα πράγματα...άκου μπουνιές... προσπαθείς να λύσεις τα προβλήματα σου με τον διάλογο.. κι αν δεν γίνεται βγάζεις την κοντόκανη από την καπαρτίνα :p

A ετσι εξηγείται η καπαρτίνα στην παραλία κατακαλόκαιρο :D Είπα και γω ...........

Αρχική απάντηση από fantacid

alex το ξυλο του δρομου που λες δεν εχει καμια σχεση με "τις μπουνιες που εχουμε παιξει ολοι καποτε στο σχολειο",για να γινει κατι τετοιο, να μαλωσεις δλδ με καποιον ασχετο στο δρομο ειναι σαφως κ πιο επικυνδινο απο'σο νομιζεις,κ δεν εχεις καμια σχεση με το ξυλο που πεφτει στο ρινγκ με τον διατητη να σφυριζει τα χτυπηματα κατω απο τη μεση.

Αν διαβάσεις πιο προσεκτικά τι γραφω θα δεις ότι δεν διαφωνω με αυτά που λες. Δεν ειπα ότι δεν ειναι επικυνδυνο , ουτε ειπα οτι το ρινγκ ειναι το ιδιο με τον "δρομο". Επισης δεν μπορεις να σχολιάσεις σχετικά με το τι "νομίζω" για το ξυλο στο δρόμο αφού δεν μπορεις να ξερεις την αποψή μου για το θέμα.

Παντως για το ρινγκ πρεπει να ανεβεις για να καταλάβεις ποσο κοντα ειναι με οποιαδήποτε εντονη κατάσταση. Απο εξω φαινεται πολυ πιο ψευτικο απο οτι απο μέσα :)

Κράτος και Βία...οι παραστάτες της εξουσίας του Δία...

Τα πράγματα είναι πιο καθαρά, όταν τα ερευνάς στα όρια τους...

Για μένα δεν έχει νόημα το ξύλο, αν δεν έχεις απένταντί σου μπάτσο ή χρυσαυγίτη...(business and pleasure)

Απ' όσα διάβασα παραπάνω θα συμφωνήσω με τον Μπλέοθόνη ότι το χωριό (όχι απλώς επαρχιακή πόλη) προσφέρει αμέτρητες ευκαιρίες και άπλετο χώρο για ακόρεστη γροθοκλωτσοπατινάδα...το ξύλο είναι εκεί περισσότερο τρόπος κοινωνικής συναναστροφής...όχι τα διαμεσολαβημένα πράγματα της πόλης...ξύλο για την ευχαρίστηση που σου δίνει...(μπορεί να φταίει και η εξοχή, οι μυρωδιές, το φρέσκο κατσικίσιο γάλα)...η ζωή είναι πιο όμορφη στη φύση...(βέβαια στα χωριά πάντα ανησυχείς για την ώρα που κάποιος θα σκεφτεί να φέρει τη κουμπούρα του παππού του, για να τη δοκιμάσει)

Για προσωπικούς λόγους έχω να τσακωθώ από το λύκειο...πάντα διάλεγα όμως προσεκτικά τους αντιπάλους...αυτούς τους νταήδες που στηρίζονται στην επιθετικότητά τους για να τρομοκρατήσουν τους άλλους, για τους οποίους η βία δεν είναι κι ο καλύτερος τρόπος επίλυσης προβλημάτων...

...από τη μικρή εμπειρία μου, αυτοί είναι κυρίως που φοβούνται και "χτίζουν" τη φήμη τους για να λειτουργήσει αποτρεπτικά για τους άλλους...

Το μόνο καλό στους καβγάδες (αν μπορεί να πεί κανείς κάτι τέτοιο) είναι ότι φτιάχνουν χαρακτήρα...όχι με την έννοια ότι "το ξύλο σε κάνει άντρα", αλλά απλώς προηγούνται χρονικά...πρώτα θα δοκιμαστεί ο εύελπις νέος στις μπουνιές, προτού προβληματιστεί λίγο παραπάνω και διαλέξει τον διάλογο ως μέσο επίλυσης διαφορών...κι αφού προηγείται χρονικά, επηρεάζει σε κάποιο βαθμό και τη παραπέρα διάπλαση του χαρακτήρα και της στάσης του ατόμου, αν δεχθεί κανείς πως τέτοιες εμπειρίες σε σημαδεύουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο...

Τσακωθείτε παιδιά της Ελλάδος, πριν γίνει κι αυτό παράνομο...

Γενικότερα, η ιδέα ενός αστού, φοβισμένου και υπάκουου, που είναι έτοιμος, λόγω των "υψηλών" ιδεών, φρονημάτων και αξιών του, να υποθηκεύσει το τομάρι του παραχωρώντας κάθε προσωπικό δίκαιο και αξιοπρέπεια στον εκάστοτε νταβατζή που θα αναλάβει να του εξασφαλίσει τάξη και ασφάλεια, ενώ ο ίδιος διατηρεί απόλυτη εξουσία, μού είναι το ίδιο απεχθής με τις πράξεις βίας που αυτή εξουσία προκαλεί εναντίον της ως αντίδραση...

Η πρόσκλησή μου...κράτα το δίκιο σου...

"Έστω ανάπηρος...δείξε τα χέρια σου.

Κρίνε για να κριθείς."

Επειδή έχω και λίγη όρεξη, ιδού κι ένα κείμενο απ' αυτά σημάδεψαν τη πολιτική θεωρία και πράξη ως τις μέρες μας...

"Πρόκειται για την πραγματική ένωση όλων σ' ένα και μόνο πρόσωπο, ένωση που γίνεται μέσω ενός συμφώνου καθενός με τον καθένα, σαν να έλεγε ο καθένας στον καθένα:

- Εγώ, παραχωρώ σ' αυτόν τον άνθρωπο ή σ' αυτή τη συνέλευση τη κυριαρχία μου και το δίκαιό μου να κυβερνώ ο ίδιος τον εαυτό μου, υπό τον όρο ότι εσύ, επίσης, μεταβιβάζεις τη κυριαρχία σου και το δίκαιό σου να κυβερνάς τον εαυτό σου στον ίδιο άνθρωπο ή στην ίδια αυτή συνέλευση"

Σε μια τέτοια κοινωνία ο θάνατος κυκλοφορεί ένστολος και πολιτισμένος...

Το θεμέλιο πέρασε από τη φύση στο Θεό και από κεί στα χερια του ανθρώπου...για να επιδιώκουμε και να θεμελιώσουμε την εξουσία μας σε στερεότερο έδαφος και χωρίς τύψεις...απ' την άλλη βέβαια πολιτική άλλαγή αλλιώς γίνεται;;

μ α λ α κ ί ε ς που γράφω πάλι βραδιάτικα

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.