liberto Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2004 Σας έχει συμβεί ποτέ να πλακωθείτε στις μπουνιές, να τις φάτε ή να τις ρίξετε? κάντε ένα μικρό review της φάσης.Εμένα μου συνέβει πολύ παλιά (στο γυμνάσιο) απο τότε όλοι οι καυγάδες σταματάνε πριν πιαστούμε στα χέρια.υ.γ. μπορείτε να πείτε και απλώς τη γνώμη σας για την πρακτική αυτή (μπουνιές κλπ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 28, 2004 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Thats waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy off topic... Αυτά είναι βάρβαρα πράγματα...άκου μπουνιές... προσπαθείς να λύσεις τα προβλήματα σου με τον διάλογο.. κι αν δεν γίνεται βγάζεις την κοντόκανη από την καπαρτίνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Απρίλιος 28, 2004 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Η τελευταία φορά που έπαιξα σοβαρά μπουνιές με κάποιον ήταν στο δημοτικό Είμαι τέρας αυτοσυγκράτησης και δεν δίνω στον άλλο το δικαίωμα να κάνει κάτι τέτοιο. Αν θα πλακωθώ με κάποιον αυτό θα σημαίνει δύο πράγματα Ή ότι αυτός είναι κάτι σημαντικό για εμένα (πχ στενός φίλος) οπότε έχει σημασία να λύσουμε τις διάφορες μας επιτόπου (πχ Αριστείδης (Aristos87) ) Ή ότι ο άλλος είναι πολύ κάθαρμα και είναι δεδομένο ότι θα μου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Απρίλιος 28, 2004 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Moνο οταν πηγαινα karate επαιζα μπουνιες κλωτσιες κτλ. Δεν θυμαμαι να ειχα παιξει μπουνιες με καποιον ξενο, με τα αδελφια/φιλους μικρος βεβαια επεφτε πολυ ξυλό...(P.S προκαλω τον Kallileo να λυσουμε τις διαφορες στο stepping του Prescott, αυτος με τα boxerika του και εγω με karate.. :devil: LOL ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Απρίλιος 28, 2004 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Αρχική απάντηση από liberto Σας έχει συμβεί ποτέ να πλακωθείτε στις μπουνιές, να τις φάτε ή να τις ρίξετε? κάντε ένα μικρό review της φάσης.Εμένα μου συνέβει πολύ παλιά (στο γυμνάσιο) απο τότε όλοι οι καυγάδες σταματάνε πριν πιαστούμε στα χέρια.υ.γ. μπορείτε να πείτε και απλώς τη γνώμη σας για την πρακτική αυτή (μπουνιές κλπ). Όχι χρησιμοποιούμε υπογειες μεθόδους, με τηλεπάθεια στέλνουμε εχθρικά ηλεκτρόνια τα οποία καταστρέφουν τις ηλεκτρονικές συσκευές. Γιατί νομίζεις έχουν τόσα κολλήματα και bug οι υπολογιστές. Σβήστε τα firewall και βαλτε κανα σκόρδο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 28, 2004 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Soki θα πεθανεις!!!!!!!!!!!!To karate δε λεει μια μπροστα στο box. Φλωριες.........Να βγει ο Don να πει για ξυλο.....P.S Ζαrra, Alex00 βαρανε τους συναδελφους...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Απρίλιος 28, 2004 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 LOL name the place.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 28, 2004 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Στο 478 ποδαρακι του Prescott με stepping B0.Οσο για την ωρα οπποτε θες εσυ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Απρίλιος 28, 2004 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 oπ τι έγινε εδώ. Διαλύστε το πριν πάρω τη σπάθα μου :devil: 如果您活在您死将由剑的剑旁边 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Απρίλιος 28, 2004 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 μπουνιες κλωτσιες ποτε:toomuchne απλα εχω μια μυτουλα ψιλογερνει προς δεξια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Απρίλιος 28, 2004 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Κοιτάμε μήπως μπορεί να λυθεί το πρόβλημα μέσω διαλόγου. Αν δεν γίνεται τιποτα φεύγεις και τον αφήνεις να περιμένει να νιώσει κάποιος(αν τον πλάκωνες θα του έδεινες αξία). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Απρίλιος 28, 2004 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 10:53] P.S Ζαrra, Alex00 βαρανε τους συναδελφους...... Ε, και? :happy: :whistling 400ευρω λογαρισμος του ΟΤΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Απρίλιος 28, 2004 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Πολλές πολλές φορές...Τα πλεονεκτήματα της επαρχίας βλέπετε...Ποτέ δεν τις έφαγα όμως! Κάτι για το οποίο είμαι λίγο λίγο περήφανος. (τυχερός?:whistling ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 28, 2004 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Αρχική απάντηση από bleo8onhs Πολλές πολλές φορές...Τα πλεονεκτήματα της επαρχίας βλέπετε...Ποτέ δεν τις έφαγα όμως! Κάτι για το οποίο είμαι λίγο λίγο περήφανος. (τυχερός?:whistling ) Ετσι ειστε εσεις οι χωριατες. Αγριοι........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Απρίλιος 28, 2004 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Μεχρι τα 18-19 πλακωνομουν αβερτα κουβερτα.Μετα καταλαβα οτι δεν ειναι καλο να σπαμε στο ξυλο αλλους ανθρωπους ειχα τυψεις , για αυτο αρχισα να βαζω αλλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Απρίλιος 28, 2004 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 13:23] Ετσι ειστε εσεις οι χωριατες. Αγριοι........... Πολύ άγριοι........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Απρίλιος 28, 2004 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Το γεγονός ότι ακόμα και τώρα πλακώνομαι συνήθβς στισ μπουνιές με γαύρους έχει αρχίσει και με προβληματίζει.... Προφανώς τους εμπνέει η φάτσα μου και άλλο που δε θέλω εγώ βέβαια.Α και ατάκες του τύπου "δεν έχω φάει ξύλο ποτέ" απο άνθρωπο που λέει οτι πλακώνεται συχνά δεν τις πιστεύω με τίποτα. Εκτός και αν μιλάμε για τυπάκια του στυλ είμαι 20 χρονών και κυνηγάω να πλακωθώ με πιτσιρίκια του νήπιου Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Απρίλιος 28, 2004 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis..... , για αυτο αρχισα να βαζω αλλους. Σωστόςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nedi46 Απρίλιος 28, 2004 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 xilo na fan kai i kotessssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss:mad: :mad: :mad: :mad: :nuke: :boxed: Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Απρίλιος 28, 2004 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Αρχική απάντηση από LL_NEO Α και ατάκες του τύπου "δεν έχω φάει ξύλο ποτέ" απο άνθρωπο που λέει οτι πλακώνεται συχνά δεν τις πιστεύω με τίποτα. Εκτός και αν μιλάμε για τυπάκια του στυλ είμαι 20 χρονών και κυνηγάω να πλακωθώ με πιτσιρίκια του νήπιου LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.