Niksoul Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2011 Γνωριζει κανεις καποιον που να μπορει να κανει μαθημα fortran 70-77??Περιοχη Αθηνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιανουάριος 30, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2011 Με τόσο internet τι τα θες τα μαθήματα...? Τα περισσότερα που έχω μάθει, τα έμαθα τσάμπα από το internet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιανουάριος 30, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2011 λογικά θα βιάζεται για καμιά εξεταστική Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 30, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2011 Εχω κάνει σε κάμποσους συμφοιτητές μου αλλά πλέον μου φύγαν τη δουλειά, διδάσκουν c. Αν κατεχεις έστω και λίγο, κατέβασε και παίξε με έναν compiler.Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Ιανουάριος 30, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2011 Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις!Δεν ειναι για μενα τα μαθηματα!Ειναι για την κοπελα μου (πολιτικος μηχανικος) και δεν εχω τον χρονο να διαβασω fortran να της τα εξηγησω εγω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.