wesker Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2011 καλησπέρα παιδιά! Θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε κανένα πρόγραμμα free για να βάζω tags σε τραγούδια. Είχα κάτι δίσκους βινυλίου και CD που τα πέρασα στο PC οπως να'ναι και θέλω να περάσω όνομα καλλιτέχνη, album κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Ιανουάριος 28, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 Έχω πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω, αλλά το Mp3Tag και το Simple ID3 Tag Editor, είναι αρκετά καλά...Το πρώτο έχει και support από την πρώτη έκδοση....το δεύτερο είναι από '05....Αν δεν ενδιαφέρεσαι για μαζικό editing, μπορείς και από winamp.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιανουάριος 28, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 Tα πρωτα κάνουν και μαζικό editing; Με ενδιαφέρει γιατί έχω πολλές δισκογραφίες που τις πέρασα στο PC, και το Audiograbber έφαγε γερό σκάλωμα και δεν με πέρασε κανένα tag απο κανένα σχεδόν CD... Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Ιανουάριος 28, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 Για να περάσει , δεν πρέπει να υπάρχει CD-Text πληροφορία ? Audiograbber τουλάχιστον 5-6 χρόνια να χρησιμοποιήσω.... Sorry...μαζική φάση έχει, αλλά αν έχεις τακτοποιημένα τα filenames...Τα παίρνει από εκεί και τα βάζει με όποιο τρόπο του ορίσεις εσύ... Επίσης, για να μην ματώσεις στο γράψιμο, χρησιμοποίησε το allmusic.com για να παίρνεις έτοιμα τα ονόματα κλπ.... Excelaki βολεύει επίσης....τότε τα έκανα έτσι...μπορεί κάποιος να έχει και καλύτερο τρόπο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Ιανουάριος 29, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2011 freeSoft – Δωρεάν Προγράμματα » The Godfather – Ο πληρέστερος MP3 manager επέστρεψε!(από το blog του jpavly) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmarccos Ιανουάριος 29, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2011 Δοκίμασε το TagScanner είναι πολύ βολικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιανουάριος 29, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2011 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιανουάριος 29, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2011 Για περιστασιακή δουλειά το WinAmp κατεβάζει τα μεταδεδομένα και ξεμπερδεύεις. Για συμμάζεμα σε μεγάλο όγκο το TagScanner είναι ζόρικο αν και λίγο ιδιότροπο στο interface του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.