Jump to content

Το πετάς ή δεν το πετάς το PC?

KouToPouLo

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά!

Έχω ένα PC το οποίο τόσα χρόνια με έχει βγάλει ασπροπρόσωπη. Πάντα γρήγορο, πάντα σταθερό, πάντα εκεί όταν το χρειαζόμουν. Τώρα θα μου πεις, αφού είναι τόσο καλό γιατί σας γράφω εδώ; Πριν λίγο καιρό (περίπου 2 μήνες), έχει αρχίσει ο KouTa εκεί που κάθομαι να παίζει μια μουσική από το πουθενά! Η μουσική αυτή παίζει είτε έχω ανοικτούς browsers είτε όχι. Έχω τρελαθεί! Έχω μουγκάνει όλους τους browsers αλλά συνεχίζει!

Σας παρακαλώ! Σώστε με! Πείτε μου.... Να τον βάψω μπλε τον KouTa και να τον πετάξω στην θάλασσα ή μπορώ να τον σώσω;

Ευχαριστώ!

Υ.Γ. Τον αγαπάω τον KouTa.

Κούτα είναι το pc να φανταστώ?

κατά τα αλλα worst case scenario... format.

σε αυτήν την περίπτωση ζητα από η από κάποιον γνωστό σου που ξέρει από υπολογιστές η πες από που είσαι (μέρος της ελλάδας όχι διεύθυνση) μήπως βρεθεί κάποιος καλοθελητής να σε βοηθήσει αλλιώς τεχνικός σε κάποιο κατάστημα της γειτονιάς σου με το ανάλογο αντίτιμο

κατά τα αλλα στάνταρ υπάρχει λύση και χωρίς το format.

οποτε ας ξεκινήσουμε με το τι λειτουργικό φοράει (windows ΧΡ, Vista, Seven) το μηχάνημα και άμα ξέρεις τι μηχάνημα είναι (επεξεργαστής, κάρτα γραφικών) για να έχουμε και μια εικόνα για το μηχάνημα

πάντως το μηχάνημα για τα μπλε νερά τις θάλασσας δεν είναι

Τα συμπτώματα του KouTa σου, θυμίζουν κάποιον ιό.

Εάν έχεις Antivirus (γράψε μας και ποιο έχεις), κάνε ένα Full scan το PC σου (ίσως χρειαστεί να κάνεις full scan και σε Safe Mode).

Εάν δεν έχεις Antivirus, τότε κατέβασε ένα οποιοδήποτε Free και κάνε πάλι ένα Full scan. Ορισμένα free antivirus είναι τα Microsoft Security Essential, Avira, AVG.

Επίσης καλό είναι να κάνεις και ένα Scan με κάποιο Malware πρόγραμμα. Ένα από τα δημοφιλέστερα είναι το Spybot Search and Destroy.

Αλλά πριν παιδευτείς με όλα τα παραπάνω, μίλα μια και με τον astrolavo όπως λέει και ο winters.

@ winters done! + ευχαριστώ πολύ!

@ dunkel_Stern φοράει 7, με Intel Core 2 και μάλλον φοράω 9,5άρα κάρτα γραφικών (μου την άλλαξε ένας φίλος και δεν ασχολήθηκα και πολύ). Κοίτα από όσα ξέρω σαν μαθήτρια πληροφορικής ο KouTa είναι πολύ καλά, εκτός από αυτό το μικρό πρόβλημα υγείας. Ερμ... Ναι ο KouTa είναι το pc... Αλλά δεν είναι Κούτα, είναι Kό~ου-τα το ου είναι κάπως άηχο (είναι γιαπωνέζικο το όνομα για αυτό).

@ Aligator21 Μμμμ... Έπρεπε να το φανταστώ... Ιός.... Είχα βάλει το NOD32 -το οποίο τα σπάει- αλλά περνώντας κάποιο software έκανε conflict με το antivirus (!!!!!!!!), και επειδή εγώ δεν μπορώ να μάθω με τίποτα το "κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε" το παράτησα λέγοντας "Δεν βαριέσαι...". Προχθές για να καταλάβεις είπα να περάσω ένα antivirus μετά από 2 μήνες. :wall: Του πέρασα το AVG προσωρινά (μέχρι να βρω το flashάκι μου γιατί ο KouTa υποφέρει με το AVG) βέβαια θέλει 543646735 χρόνια να κάνει scan για αυτό δεν το έχω κάνει. Αλλά αφού μου λες ότι μάλλον θα βοηθήσει θα το βάλω τώρα να κάνει.

Σας ευχαριστώ όλους παιδιά! Είστε :magic: !!!!

για να καταλάβω, έβγαλες άκρη στο πρόβλημα?

Δυστυχώς όχι ακόμη! Τώρα πάω να δώσω κάποιες λεπτομέρειες στον κύριο astrolabo για να με βοηθήσει -αν και δεν είχε ποτέ του αυτό το πρόβλημα :p-.

Ελπίζω να βρω μια άκρη γιατί το scan δεν βοήθησε καθόλου!

Μεταφέρθηκε στη σωστή κατηγορία

Ερμ.... Συγνώμη που ανακατέβομαι..... Αλλά να.... Νομίζω ότι δεν το έβαλες στη σωστή κατηγορία... Το πρόβλημα δεν είναι hardwar-ικό, αλλά software, προστασία υπολογιστή, ιοί κλπ.

:)

καλησπερα.εαν δεν λυθηκε το προβλημα σου ακομα,κατεβασε το malwarebytes.

Malwarebytes' Anti-Malware: Malwarebytes

ειναι free.κανε επανεκινηση σε ασφαλη λειτουργεια και μετα πληρη σαρωση.

θα σου καθαρισει τον υπ. μια χαρα.

καλησπερα.εαν δεν λυθηκε το προβλημα σου ακομα,κατεβασε το malwarebytes.

Malwarebytes' Anti-Malware: Malwarebytes

ειναι free.κανε επανεκινηση σε ασφαλη λειτουργεια και μετα πληρη σαρωση.

θα σου καθαρισει τον υπ. μια χαρα.

Καλημέρα! Κατέβασα ένα trojan-worm remover και προς το παρόν δεν έχει παίξει ακόμα! :D

@ ArisG Ω μωρέεεεε! Πατ πατ! Όλοι κάνουμε λάθη αλλά μαθαίνουμε από αυτά! :kiss3:

@ dunkel_Stern Ποτέεεεεεεεε!!!!!!!!!!! :whip:

Καλημέρα! Κατέβασα ένα trojan-worm remover και προς το παρόν δεν έχει παίξει ακόμα! :D

@ ArisG Ω μωρέεεεε! Πατ πατ! Όλοι κάνουμε λάθη αλλά μαθαίνουμε από αυτά! :kiss3:

@ dunkel_Stern Ποτέεεεεεεεε!!!!!!!!!!! :whip:

Spybot βάλε στον κουτα σου και τέλος....

Παιδιά νομίζω το ξεφορτώθηκα!!! Κατέβασα και το spybot (ΤΑ ΣΠΑΕΙ!! :jump: ) και τώρα κάνω το scan, έχει βρει τα μαλλιοκέφαλά του μέχρι στιγμής και είναι και στην αρχή ακόμα!!!

Ευχαριστώ πάρα πολύ που βοηθήσατε να σωθεί ο KouTa!

Είστε όλοι πολύ καλοί! :daisy:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.