Jump to content

Νέο Laptop

nirair23

Recommended Posts

Χαιρετώ όλο το forum και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Σκοπεύω να αγοράσω φορητό υπολογιστή αλλά επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με τους φορητούς δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει...Είμαι ανάμεσα σε 3-4 μοντέλα αλλά δεν ξέρω ποιον να επιλέξω. Το ποσό που διαθέτω είναι μέχρι 600 ευρώ.Ο φορητός θα χρησιμοποιηθεί για eclipse, λίγο flash, ένα αλλο περιβάλλον στο οποίο εργάζομαι και λίγο για παιχνίδια. Αυτό που ρωτάω είναι ποια εταιρεία είναι πιο αξιόπιστη και τι διαφορές θα δω στις επιδόσεις στους παρακάτω φορητούς

1) Acer Aspire 5552 Να πω την αλήθεια μου άρεσε αυτός :p

2) HP G-62

3) Lenovo G560

4)HP Probook 4520

Οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεκτή.Ευχαριστώ και πάλι

Το lenovo και το Hp(το πιο οικονομικο νομιζω), εχουν ενσωματωμενα γραφικα.

Οποτε αυτα τα απορριπτεις.

Σαν value4money αξιζει το acer μακραν,αλλα με ενα χρονο εγγυηση, και..acer δεν θα το προτιμουσα.

Το ψαχνω και στελνω!

Τον Asus τον είχα δει και μου άρεσε αλλά σε δύο καταστήματα public που πήγα δεν είχαν ιδέα για τον φορητό αυτό και αν θα τον φέρουνε στα καταστήματα τελικά.Όπως και να έχει σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.