Jump to content

καλος ebay seller για μπαταρια HP

SirDiman

Recommended Posts

Ψαχνω να αγορασω την μπαταρια για HP laptops 484170-001 απο ebay (εκτος αν υπαρχει πουθενα εντος ελλαδας φτηνα)

Γνωριζετε κάποιον καλο πωλητή με καλες μπαταριες?

Τον Δήσιο τον απέκλεισες;

Έχει και μεγαλύτερης χωρητικότητας απ'ότι βλέπω

edit: για να δεις τις μπαταρίες του, επειδή το λινκ της αναζήτησης δεν βγάζει στα αποτέλεσμα, ψάξε με τον κωδικό της μπαταρίας σου και θα σου βγάλει ακριβώς αυτές που βλέπεις στο screenshot.

post-3673-1416074967,2368_thumb.jpg

εκανα search και δεν εβγαλε κατι θα κοιταξω manual :)

Εν το μεταξύ απο ebay εχω βρει αυτες

LAPTOP BATTERY FOR HP 484170-001 484170-002 484171-001 on eBay (end time 29-Jan-11 07:13:02 GMT)

BATTERY FOR HP 484170-001 484170-002 484171-001 on eBay (end time 08-Feb-11 14:01:33 GMT)

πώς γίνεται αυτό; :p

εμένα με copy/paste του κωδικού που πόσταρες μου βγάζει τα 4 αποτελέσματα που σου έδειξα.

Τεσπα, για να μην παιδεύεσαι

MultiEnergy Laptop Compaq Presario CQ60 (8,8Ah)

MultiEnergy Laptop Compaq Presario CQ60 (4,4Ah)

MultiEnergy Laptop HP Pavilion DV5 (8,8Ah)

MultiEnergy Laptop HP Pavilion DV5 (4,4Ah)

Προσωπικά το ebay θα το απέφευγα γιατί σε μια τέτοια αγορά πολλά είναι που μπορεί να μην πάνε καλά και μετά άντε να βγάλεις άκρη...Και πες ότι με τον πωλητή δεν έχεις πρόβλημα, μέχρι να γίνει όμως η δουλειά σου θα έχεις φάει κανα δίμηνο...

edit: και τώρα που βλέπω και τις τιμές, δεν έχει και καμία διαφορά από του Δήσιου..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.