Jump to content

αντάπτορας για αυτό υπάρχει ?

ARMAGEDDON

Recommended Posts

για την ακρίβεια αυτό είναι διαλυμένο λόγο bad χρήση από την αδερφή μου .... στην μέσα έχει κοπεί το καλλωδιο αλλά επειδή θα αγοράσω new και θα κρατήσω αυτό για να μην ξανακόψει το καλώδιο σκέφτηκα να το προεκτείνω ώστε αν το ξανακάψει στην άκρη να έχει κόψει το αντάπτορα και όχι το τροφοδοτικού

ανταπορα που να συνεχίζει και να βγάζει το ίδιο υπάρχει ?

Αρα δε θες ανταπτορα, θες προεκταση? Δηλαδη ενα καλωδιο απο αρσενικο σε θυληκο? Η αληθεια ειναι δεν εχω δει κατι τετοιο, αλλα για περνα μια βολτα απο κανα μαγαζι με ηλεκτρονικα (Φανο, Κατουμα κτλ)

nilox ??

εδιτ: κοίτα να δεις σύμπτωση έχει χαλάσει ο δικός και είμαι κάπως έτσι στην φώτο μέχρι να έρθει ο καινούργιος, αν θέλεις μπορώ να σου τον στείλω κάποια στιγμή για να χρησιμοποιήσεις το υπολειπόμενο καλώδιο μιας και είναι το καταλληλότερο !!

17152018187889073011167.jpg

no, cooler master αυτό που έχω τώρα ... και θέλω να βρω αρσενική προέκταση με θηλυκή κατάληξη ώστε να χαλά το αποσπώμενο και όχι όλο, και μετά να είναι όλο για πέταμα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.