ARMAGEDDON Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2011 καλημέρα αντάπτορας για επέκταση καλωδίου υπάρχει ? για αυτό εδώ ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
pettakos Ιανουάριος 28, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 Τι ειναι αυτο το φις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 28, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 είναι από τροφοδοτικό για λάπτοπ .... και εκεί βάζεις το ανάλογο βύσμα για την κάθε μάρκα λάπτοπ ... εγώ θέλω να το προεκτείνω .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juno12 Ιανουάριος 28, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 αν είσαι εκτός εγγύησης, δεν το κόβεις να το προεκτείνεις με όσα μέτρα καλώδιο θές, ηχείου (κόκινο/μαύρο) π.χ.; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 28, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 για την ακρίβεια αυτό είναι διαλυμένο λόγο bad χρήση από την αδερφή μου .... στην μέσα έχει κοπεί το καλλωδιο αλλά επειδή θα αγοράσω new και θα κρατήσω αυτό για να μην ξανακόψει το καλώδιο σκέφτηκα να το προεκτείνω ώστε αν το ξανακάψει στην άκρη να έχει κόψει το αντάπτορα και όχι το τροφοδοτικούανταπορα που να συνεχίζει και να βγάζει το ίδιο υπάρχει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Ιανουάριος 28, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 Αρα δε θες ανταπτορα, θες προεκταση? Δηλαδη ενα καλωδιο απο αρσενικο σε θυληκο? Η αληθεια ειναι δεν εχω δει κατι τετοιο, αλλα για περνα μια βολτα απο κανα μαγαζι με ηλεκτρονικα (Φανο, Κατουμα κτλ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 28, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 ναι αυτό όπως και να λέγετε για αυτό έβαλα και φώτο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιανουάριος 28, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 nilox ?? εδιτ: κοίτα να δεις σύμπτωση έχει χαλάσει ο δικός και είμαι κάπως έτσι στην φώτο μέχρι να έρθει ο καινούργιος, αν θέλεις μπορώ να σου τον στείλω κάποια στιγμή για να χρησιμοποιήσεις το υπολειπόμενο καλώδιο μιας και είναι το καταλληλότερο !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 28, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 no, cooler master αυτό που έχω τώρα ... και θέλω να βρω αρσενική προέκταση με θηλυκή κατάληξη ώστε να χαλά το αποσπώμενο και όχι όλο, και μετά να είναι όλο για πέταμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιανουάριος 28, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 Αυτό θές? Να αλλάζεις βύσμα με το ''θηλυκό'' σταθερό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 28, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 τέτιο θέλω να βρω αρσενικό με καλώδιο γίνετε ? ώστε να το κουμπώνω πάνω και να το επεκτείνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.