serpico75 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2011 Καλησπέρα. Όταν δε μπορείς να κάνεις account login στο facebook, δύο τα ενδεχόμενα (φαντάζομα ) :username ή password. username:Ως γνωστόν, σαν username δίνεις το mail που δηλώνεις κατά την εγγραφή. Πρέπει αυτό το mail όντως να υπάρχει ή είναι απλά κάτι σαν ένα label, π.χ. nikos; Για παράδειγμα, αν κατά την εγγραφή μου είχα δηλώσει το nikos@hol.gr, και φύγω απ' τη hol, τότε δε μπορώ να κάνω login λόγω mail (ας πάρουμε σαν δεδομένο ότι κατά την εγγραφή δε δήλωσα βοηθητικό/δεύτερο e-mail); password:Αν δε θυμάσαι το password, οι browsers μπορούν να εμφανίσουν το password του facebook account; Είναι απ' τις σελίδες που μπορεί να κρατηθεί το pass για τέτοιες περιπτώσεις (αν βέβαια δεν έχω δηλώσει στον browser να μην κρατάει pass από το συγκεκριμένο site); Κάποια βοήθεια; Ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazabubu Ιανουάριος 28, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 Για το username δεν είμαι σίγουρος αλλά φαντάζομαι οτί αφού δημιουργήσεις το λογαριασμό και μετά αυτο λειτουργεί σαν label που λες.Το pass και από τον firefox και από τον chrome μπόρείς να το βρείς αν τους εχείς βάλει να το αποθηκεύσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.