Jump to content

Κοπή Πίτας TheLab.gr - Σάββατο 12 Φλεβάρη 2011 - 20:00μμ

DJD

Recommended Posts

Αν περιμένουμε φωτογραφίες από φράγμα, να μου το πείτε να εγκαταλείψω κάθε ελπίδα:p

ακόμα περιμένουμε των Χανίων :p

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Πολυ ωραια η βραδια..πολυ φαι και κρασι..! Ο οικοδεσποτης/σποινα (?) δεν εβαλε κωλο κατω..! Ευχαριστουμε Δημητρη για ολα..!!

Χαρικα που ειδα και γνωρισα αρκετα ατομα..!

Μακαρι να εχουμε τετοια gathering πιο συχνα..!:T:

Ήταν όντως μια πολύ όμορφη βραδιά με καλή παρέα και καλό φαγητό. Τι άλλο να ζητήσει κανείς...Ευχαριστούμε πολύ το Δημήτρη για τη φιλοξενία του. Άντε και του χρόνου...

Υπεροχο ιβεντε,Λβλ1 εδωσε τον καλυτερο του εαυτο,με αρκετους δεν γνωριζομασταν αλλα εσπασε ο παγος πιστευω (γκουσκουνης ΤΜ) ανυπομονω για Πασχαλιατικο εβεντε με ακομη περισσοτερες συμμετοχες.

Περάσαμε πολύ ωραία, φάγαμε καλά, ήπιαμε καλύτερα, γνώρισα νέο κόσμο αλλά και είδα παλιούς που μου είχαν λείψει kai όλα σούπερ. Ελπίζω να έμειναν όλοι ευχαριστημένοι :) Btw το φλουρί (ο Stellaras) έχει +10 συμμετοχές στον επόμενο χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό! (Αρκεί να μου το θυμίσει κάποιος σε 10 μήνες :p)

να κάνει την κλήρωση των δώρων που κέρδισαν άλλοι.:hehe:

......εκτός από μένα πάλι....κλασσικά :triniti:

Εγώ είπα να σου χώσω τίποτα μέσα σε κανένα κομμάτι (για να χαρείς και 'σύ:p), αλλά δέν βρήκα τίποτα πρόχειρο κοντά μου. :hehe:

Τα κράτησες τα φετινά νόυμερα που σου είπα για του χρόνου?:p

Οντως ολα τελεια....

Περασαμε πολυ καλα....

Φαγαμε, ηπιαμε καρgα και γενικα ολα ηταν πολυ καλα....

Μητσε το καφενειο τα σπασε λεμε

κλαψ :( :(

Βλέπω περάσατε όχι τέλεια, αλλά super τέλεια!!!!!!

Ευελπιστώ του χρόνου να δώσω το παρόν και εγώ!

We need more photos!

Και την απάντηση την έδωσε η τύχη!

Δες τε τι τράβηξα εχθές το βράδυ.

Πιστέψτετο δεν είχα ιδέα τι τράβαγα, έβαλα το κινητό δίπλα στην πίτα πάνω στο τραπέζι και πάτησα του κουμπί:

Και δόθηκε η απάντηση:

120220114331-megali-5551.jpg

Στο ερώτημα:

Ποιός είναι αυτός:

Που Φωτίζει σαν Φάρος το Thelab.gr;:clap:

Ειλικρινά δεν υπήρξε κανένα "στήσιμο".

Αυριανή κυκλοφορία σε επιλεγμένα περίπτερα.

wXS29.jpg

Τιμή Φύλλου: 2Ε.

Τα έσοδα θα διατεθουν για την αγορά βραβείου για τον greekfragma, το οποίο θα κερδίσει μετά από κλήρωση με μονή συμμετοχή το όνομα του φυσικά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.