Jump to content

Κοπή Πίτας TheLab.gr - Σάββατο 12 Φλεβάρη 2011 - 20:00μμ

DJD

Recommended Posts

Ψαχνω λυση για να κατεβω αλλα δυστυχως αυτην την περιοδο δεν παιζει μια..

Εκτος και αν κανω κανα μεροκαματο λαντζα στου Levelone :hehe:

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Εγώ τελικά δε θα μπορέσω να έρθω. Δυστυχώς κάποια θέματα με κρατάνε Καλαμάτα. Του χρόνου να είμαστε καλά θα τα πούμε σίγουρα.

astrolabos έγραψε:
Εγώ τελικά δε θα μπορέσω να έρθω. Δυστυχώς κάποια θέματα με κρατάνε Καλαμάτα. Του χρόνου να είμαστε καλά θα τα πούμε σίγουρα.

Κρίμα ρε astro... Εύχομαι να είναι όλα καλά... :)

Υ.Γ.: Κρίμα και γιατί ήθελα να σου πω δύο λογάκια από κοντά για εκείνη την κάρτα :p

Επειδη μας την ειπε ο κυρ Κωστας θα προσπαθησω και εγω να δω τις ασχημοφατσες σας.

astrolabos έγραψε:

:(

ούτε εγώ θα μπορέσω..... 14φλεβάρη Βαλεντίνου και έχει προετοιμασία στο μαγαζί.. του χρόνου ελπίζω.

πφφφ.. εδώ ο Dante θα ρθει για να γιορτάσει του βαλεντίνου στην πίτα.. μιλάμε για μεγάλα μπομπόλια όχι αστεία :hehe:

Κατά 99% δεν θα μπορέσω παιδιά. Καλά να περάσετε από μένα, και του χρόνου με υγεία και χαρές :)

jpavly έγραψε:
Κατά 99% δεν θα μπορέσω παιδιά. Καλά να περάσετε από μένα, και του χρόνου με υγεία και χαρές :)

Reveal hidden contents
DRUIDA.JPG

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.