Jump to content

Κοπή Πίτας TheLab.gr - Σάββατο 12 Φλεβάρη 2011 - 20:00μμ

DJD

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Ωραία ήταν! :T:

Η πίτα κορυφαία, ο Lvl1 μάς περιποιήθηκε άψογα, έφερνε συνέχεια πιάτα στο τραπέζι και ο Tsakonas τα εξαφάνιζε, ενώ πιο δίπλα spresv και σόλωνας έδιναν ρεσιτάλ :p

Και του χρόνου παιδιά :)

προβληματα υπερθερμανσης και εξαερισμου με κρατουν ξαπλα απο προχθες το βραδυ...

αλλη μια χαμενη μαζωξη...

Οι εχοντες υλικο δωστε κι αλλες φωτο γι αυτους που δεν μπορεσαν να παρευρεθουν!

και βαλτε και καμια λεζαντα να μαθαινουμε τις νεες φατσες!

Και του χρονου ακομα περισσοτεροι!

Πολυ γελιο, δοξα τον Αλλαχ. Φαγητο δεν ειχε πολυ δυστυχως. Ο τυπακος με τα μουσια του κετερινννννγκ ηταν πολυ αργος και τις περισσοτερες φορες αγενεστατος...

Τουλαχιστον καναμε τρελλη απατη με τον Τσακο και κερδισαμε τα ηχεια. Το 1 το πηρε ο Τσακ και το αλλο το πηρα εγω.

Χαρηκα πολυ που ειδα φατσες που εχω να τις δω χρονια. :)

Παιδιά να είστα καλά όλοι!

Χθές ένοιωσα πολλά χρόνια νεώτερος!

Και ολοένα τριγυρνούσε στο μυαλό μου:

" Η Ελλάδα που αντιστέκεται , η Ελλάδα που επιμένει,

κι' όποιος δεν καταλαβαίνει , δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει"

Ο κόσμος που έβλεπα γύρω μου, καταλάβαινε και πολύ καλά μάλιστα!!

Ευχαριστώ πολύ!

Και εγω με την σειρα μου να ευχαριστησω ολα τα παιδια που παρευρεθηκαν ηταν μια καταπληκτικη παρεα περασαμε υπεροχα, ηταν η πρωτη φορα που βρεθηκα με Λαμπιτες και μου αρεσε πολυ. Ναστε καλα παιδια και να βρισκομαστε πιο συχνα.

Ο δε οικοδεσποτης εξαιρετικος και αψογος. Δημητρη ευχαριστω πολυ για την εκπληκτικη βραδια.

Περάσαμε όντως φανταστικά χτες το βράδυ! Φοβερή παρέα με πολύ χαβαλέ. Κάποιους είχα να τους δω χρόνια και άλλους τους έβλεπα για πρώτη φορά. Ρεσιτάλ έδωσε ο Tsakonas. :p

Πρέπει να κάνουμε πιο συχνά meetings. :T:

Ατιμη πιτα ! Την ειχα σταμπαρει μολις βγηκε στο τραπεζι και ελεγα ... "Πρεπει να μου πεσει το φλουρι" ! :hehe:

Τελικα το πετυχα ... οποτε ειμαι ενα "φλουρατο μελος" ! :dance3:

Συγχαρητηρια στην διοργανωση ! Φαγαμε , ηπιαμε ... και κατα τις 4 το πρωι ξαναφαγαμε . Η παρεα αψογη για αλλη μια φορα .

Καλα να ειμαστε και του χρονου , ομως θελω παρουσια RootX με Βασιλοπιτα προφιτερολ !!! :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.