Jump to content

Κοπή Πίτας TheLab.gr - Σάββατο 12 Φλεβάρη 2011 - 20:00μμ

DJD

Recommended Posts

Blah, θα δουλεύω εκείνη την ώρα δυστυχώς :p

Κρίμας, γιατί είχα στείλει τη γυναίκα μονάχη με τις φίλες της Πλούταρχο για μπαλαντέρ και τώρα δεν μπορώ να το ανταλλάξω :(

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply
Ποιό καλό παιδάκι θα αναλάβει να πάρει ένα περιποιημένο super-sized προφιτερόλ από τον Ανδριά (που βρίσκεται στον δρόμο του) και να το φέρει?

Το κερνάω εγώ.

Αμαααααάν... Τι ιδέα πέταξες τώρα........

(σλουρπ)

Ποιό καλό παιδάκι θα αναλάβει να πάρει ένα περιποιημένο super-sized προφιτερόλ από τον Ανδριά (που βρίσκεται στον δρόμο του) και να το φέρει?

Το κερνάω εγώ.

λέξη κλειδί.....ρε λες? :dance3:

Καλησπέρα

Δε θα μπορέσω να παρεβρεθώ διότι θα συμμετέχω ενεργά στον αγώνα κατά των διοδίων που θα γίνει αύριο στις 16.00 στο διόδια Αφιδνών (προλέβετε να γίνει χαμός..).

Καλά να περάσετε!!

Μόλις γύρισα..

Ευχαριστούμε την οικοδέσποινα και τους γονείς της για τα πεντανόστιμα μεζεδακια και το ΑΦΘΟΝΟ ΚΡΑΣΙ:D

Πέρασα παρα πολύ ωραία,είδα άτομα που είχα να συναντήσω καιρό και χάρηκα που τους είδα όπως Gomar και DJD :p

Φωτογραφίες άφθονες θα υπάρξουν μου φαίνεται.. όπως πάντα οι γνωστοί άγνωστοι φέραν τα παιχνίδια τους μαζί και παίζαν καθόλη την διάρκεια τι κοπή της πίτας :p

Το φλουράκη το κέρδισε ο κύριος Stelaras και από την χαρά και την συγκίνηση του..του πέσαν τα μαλλιά.

:D

Παίδες περάσαμε υπέροχα.Και του χρόνου πάλι εκεί με βλέπω!:pΠολλά άτομα γνωστά και μη του χώρου,μία παρέα.Φαί,κρασί,χαβαλές και..τα πάντα όλα,τι να λέμε τώρα:p!

Να στε καλά.

Αναμείνατε για φωτό!

Δυστυχώς, αν και ήθελα να έρθω δεν τα κατάφερα γιατί πρέπει να παραδώσω κάποια κείμενα για την πτυχιακή μου την Δευτέρα και έτσι έχει πέσει διάβασμα(και ακόμα δεν έχω τελειώσει για σμρ :p)

Μόλις γύρισα..

Το φλουράκΙ το κέρδισε ο κύριος Stelaras και από την χαρά και την συγκίνηση του..του πέσαν τα μαλλιά.

:D

Τι κέρδισε το μαλλιαρό αγόρι?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.