Jump to content

HTC Desire HD VS Apple iPhone 4

jax7480

Recommended Posts

Πραγματικα δεν ειμαι ανθρωπος ο οποιος ευλογει τα γενια του. Δεν θελω να εκθειαζω κατι που εχω αγορασει, ασχετως ποσο πολυ με ενθουσιασε ή οχι.

ΑΛΛΑ...

Το HTCSync ειναι ενα προγραμμα "ΩΩΩΩΩ Θεέ μου...."...

Ας ξεστραβωθουνε καποιοι με μηλα και μανταρινια και ας βγαλουνε επιτελους το ΑΧΡΗΣΤΟ i-Tunes για τον συγχρονισμο του i-Phone και ας φτιαξουνε ενα προγραμμα που ειναι φτιαγμενο για το τηλεφωνο....

Γι'αυτο πηγαινα εξ'αρχης. Δεν μπορουσα να περιμενω να βγουνε τα καινουρια τηλεφωνα, γιατι δεν ειχα εναλλακτικη. Το i-phone το ειχα προπωλησει και ο αγοραστης περιμενε.

Επισης δεν νομιζω οτι θα εβλεπα διαφορα με τα καινουρια διπυρηνα.

Απαντωντας στην ερωτηση συγκεκριμενα, δεν νομιζω οτι υπηρχε καποιο καλυτερο για την ωρα. Επισης σαν πρωην κατοχος i-phone 4 και 3GS πιο πριν να πω οτι, οχι δεν εχει καμια σχεση το γιωτοφωνο με το HTC. Σαφως ανωτερο το 2ο, τουλαχιστον με οσα εχω δει μεχρι τωρα.

Γι'αυτο πηγαινα εξ'αρχης. Δεν μπορουσα να περιμενω να βγουνε τα καινουρια τηλεφωνα, γιατι δεν ειχα εναλλακτικη. Το i-phone το ειχα προπωλησει και ο αγοραστης περιμενε.

Επισης δεν νομιζω οτι θα εβλεπα διαφορα με τα καινουρια διπυρηνα.

Απαντωντας στην ερωτηση συγκεκριμενα, δεν νομιζω οτι υπηρχε καποιο καλυτερο για την ωρα. Επισης σαν πρωην κατοχος i-phone 4 και 3GS πιο πριν να πω οτι, οχι δεν εχει καμια σχεση το γιωτοφωνο με το HTC. Σαφως ανωτερο το 2ο, τουλαχιστον με οσα εχω δει μεχρι τωρα.

Διαφορα στην αναλυση οθονης πως σου φανηκε; Ρωταω γιατι για την ωρα εχω το γιωτοφωνο και περιμενω να βγουνε Atrix/Pyramid για να γυρισω στα ανδροιειδη παλι :)

Το 4ρι εχει καλυτερη οθονη, αλλά μη φανταστεις τρελές διαφορες. Εγω πάντως οπως το πηρα το Desire HD, ετσι το πουλησα.....στο κουτι του :hehe:

Δεν λέω οτι δεν ειναι καλό, αλλά ειναι "παντοφλα", απο αποψη υλικων μου φάνηκε "ψευτικο" και καλώς ή κακώς ειμαι iOS addicted.... :p

Καλοριζικο και καλοδουλευτο jax :)

Lazy Dog δεν διαφωνώ. Απλά είναι το θέμα σε τι πράγμα ρίχνει περισσότερο βάρος ο καθένας.

Κι εμένα με ενόχλησε το πλαστικό κομμάτι που έχει το Desire HD. Το μέγεθος όμως δεν με ενοχλεί. Κουβαλώ πάντα τσαντάκι μαζί μου και το τηλέφωνο το έχω εκεί μέσα. Πολύ σπάνια κουβαλώ μόνο το τηλέφωνο σκέτο....

Εμένα με ενδιέφερε πιο πολύ η ευχρηστία του τηλεφώνου (στα ίδια περίπου είναι και τα 2 με το καθένα με τα υπέρ του και τα κατά του) αλλά στο θέμα επικοινωνίας με τον υπολογιστή τα Android είναι ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ μπροστά.

Επίσης out of the box το android είναι πιο πλήρες (τουλάχιστον το συγκεκριμένο).

Προσπαθώντας να "καθαρίσω" το iphone από πράγματα που δεν θα χρειαστεί ο νέος ιδιοκτήτης (για να κρατήσω την jailbroken iOS 4.1, ειδάλλως με ένα νέο firmware θα τα έσβηνε όλα) έφτασα σε προβλήματα που δεν πίστευα. Δεν μπορείς να σβήσεις μαζικά contacts. What the f@ck!!! Και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν υπάρχει εύκολος τρόπος για να τα σβήσεις ένα-ένα Πρεπει καθε φορα να επιλεγεις το contact, να κανεις edit, να επιλεγεις delete και μετα YES στο confirmation. Αυτό για μένα είναι ταλαιπωρία.

Το άλλο το κορυφαίο.... δεν μπορείς μέσα από το photo album να σβήσεις τις φωτογραφίες.

Πάλι καλά δεν απεγκατέστησα το i-tunes από τον υπολογιστή. Όλα τα παραπάνω μόνο με το i-tunes μπορώ να τα κάνω.

Για το Desire HD τώρα.

ΝΤΡΟΠΗ στην HTC που τσιγκουνεύτηκε σε ένα τηλέφωνο των 500+€ να μην βάλει μεταλλικό καπάκι στο κάτω μέρος (εκεί που μπαίνει η SIM) και έβαλε πλαστικό. Πόσο έξω θα έπεφταν στο κόστος των υλικών;

Επίσης, η ένταση του ηχείου είναι για να το κλαίνε και οι ρέγγες... Δεν αναφέρομαι στην ανοιχτή ακρόαση, ούτε στο πόσο δυνατά παίζει τραγούδια.

Αναφέρομαι σε ένα πολύ εξειδικευμένο feature των κινητών, αυτό την έντασης του ηχείου όταν σε καλούν... Μα είναι δυνατόν; Θέλει προσεκτική επιλογή ringtone και την ένταση στο τέρμα, ώστε να ακούς το τηλέφωνο σε χώρο με θόρυβο. Αν πχ είσαι άνθρωπος που κυκλοφορεί με αυτοκίνητο και μετακινήσε στο κέντρο της πόλης, το έχασες το παιχνίδι.

Σε όλα τα άλλα για την ώρα είμαι ευχαριστημένος. Ακόμα δεν το έχω ψάξει αρκετά βέβαια. Δεν είχα τον χρονο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.