GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2004 Ρε παιδια τωρα τελευταια τα περισσοτερα τραγουδια που κατεβαζω απο το kazaa παιζουν για λιγο κ μετα χαλαει ο ηχος κ ακουγεται ενα ενοχλητικο πραγμα....το εχετε παθει κ εσεις η μονο εγω ειμαι ο καντεμης????μηπως ξερει κανεις τι φταιει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Απρίλιος 27, 2004 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2004 Είναι λόγω κάποιον φίλτρων που έχουν βάλει σε κάποια mp3 για προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων , συμβαίνει στα πιο γνωστά κομμάτια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Απρίλιος 27, 2004 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2004 λέγεται και corrupted mp3s... Υπάρχουν servers που σου στέλνουν false data και χαλάει το τραγούδι για τους λόγους που περιέγραψε ο αντώνης. Δοκίμασε το peerguardian για να κόβει τους κακούς servers ή άλλαξε P2P πρόγραμμα (shareaza ας πούμε). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Απρίλιος 27, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2004 το peerguardian μονο το κατεβαζω κ το τρεχω για να λειτουργεισει....εεεε???η χρειαζεται κ καμια ρυθμιση ακομα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 28, 2004 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Βάλτε DC++ να βρείτε την υγειά σας.Ούτε χαλασμένα mp3s , πάρα πολλά TB shares...Επίσης βρίσκεις πράγματα που δεν βρίσκεις σε κανένα άλλο P2P.( http://www.dcplusplus.com ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Απρίλιος 28, 2004 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Αρχική απάντηση από billpeppas Βάλτε DC++ να βρείτε την υγειά σας.Ούτε χαλασμένα mp3s , πάρα πολλά TB shares...Επίσης βρίσκεις πράγματα που δεν βρίσκεις σε κανένα άλλο P2P.( http://www.dcplusplus.com ) Dc++ καλο ειναι...Αλα πρεπει να σου επιτρεψουν να το παρεις αυτο που θες.. κανα 2 φορες που ασχολήθηκα βαρέθηκα και το παράτησα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 28, 2004 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Γιατί στο Kazaa , κτλ δεν μπορούν να σε εμποδίσουν από το να κατεβάσεις κάτι?Μήπως προσπαθούσες να κατεβάσει κάτι από κάποιον που ήταν off-line , ή είχε 56k/ISDN ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Απρίλιος 28, 2004 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Αρχική απάντηση από billpeppas Γιατί στο Kazaa , κτλ δεν μπορούν να σε εμποδίσουν από το να κατεβάσεις κάτι?Μήπως προσπαθούσες να κατεβάσει κάτι από κάποιον που ήταν off-line , ή είχε 56k/ISDN ? Ισος,,, Απο το kazza κατεβαζα μεχρι που πηρα ειδηση οτι ολλα οσα κατεβαζα ειχαν ιους,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
akiss Απρίλιος 28, 2004 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 μακρια απο το kazaa:X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyBeR_JiM Μάϊος 23, 2004 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2004 Εχω βρει ενα προγραμμα που πριν κατεβασεις το τραγουδι σου λεει αν ειναι corrupted.mp3shield λεγεται αν θυμαμαι και ειναι πακετο μαζι με το kazaa lite resurection Link to comment Share on other sites More sharing options...
ram-raider Μάϊος 23, 2004 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2004 Στο Καζα τα μισα ειναι χαλασμενα.Καλυτερα το DC και το E-mule επισης ειναι καλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ram-raider Μάϊος 23, 2004 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2004 Να αγορασεις ενα CD για ενα δυο τραγουδια που σου αρεσουν απο τα 12-13 που εχει ? Δε συμφερει :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 23, 2004 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2004 Shareaza!!! To καλυτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knorcedger Μάϊος 23, 2004 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2004 Τα περισσότερα κατεστρεμένα αρχεία είναι προιόν των δισκογραφικών εταιριων για να σε αποτρέχουν από το να κατεβάζεις τραγούδια. Και εγώ το kazaa χρησιμοποιώ αλλά κατεβάζω τα τραγούδια με 192kbps καθώς τα περισσότερα χαλασμένα είναι σε 128kbps και συνήθως είναι αυτά που βγάζουν τους περισσότερους χρήστες. Όταν με το καλό μας κάνει τη χάρη ο πΟΤΕ να μας βάλει και dsl δοκιμάζουμε και τα dc++ κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 24, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2004 Εγω παντως παιδια απο τοτε που εμαθα να χρησιμοποιω το DC ,το kazaa το εχω παρατησει εντελως.....στο dc βρισκεις τα παντα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyBeR_JiM Μάϊος 24, 2004 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2004 DC++ δεν μου αρεσει γιατι εχει servers και τετοια και γενικως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Μάϊος 24, 2004 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2004 λουσου με slsk κ θα δεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.