Jump to content

kazaa

GoriLLakoS

Recommended Posts

Ρε παιδια τωρα τελευταια τα περισσοτερα τραγουδια που κατεβαζω απο το kazaa παιζουν για λιγο κ μετα χαλαει ο ηχος κ ακουγεται ενα ενοχλητικο πραγμα....το εχετε παθει κ εσεις η μονο εγω ειμαι ο καντεμης????μηπως ξερει κανεις τι φταιει???

λέγεται και corrupted mp3s... Υπάρχουν servers που σου στέλνουν false data και χαλάει το τραγούδι για τους λόγους που περιέγραψε ο αντώνης. Δοκίμασε το peerguardian για να κόβει τους κακούς servers ή άλλαξε P2P πρόγραμμα (shareaza ας πούμε).

Αρχική απάντηση από billpeppas

Βάλτε DC++ να βρείτε την υγειά σας.

Ούτε χαλασμένα mp3s , πάρα πολλά TB shares...

Επίσης βρίσκεις πράγματα που δεν βρίσκεις σε κανένα άλλο P2P.

( http://www.dcplusplus.com )

Dc++ καλο ειναι...Αλα πρεπει να σου επιτρεψουν να το παρεις αυτο που θες.. κανα 2 φορες που ασχολήθηκα βαρέθηκα και το παράτησα..

Αρχική απάντηση από billpeppas

Γιατί στο Kazaa , κτλ δεν μπορούν να σε εμποδίσουν από το να κατεβάσεις κάτι?

Μήπως προσπαθούσες να κατεβάσει κάτι από κάποιον που ήταν off-line , ή είχε 56k/ISDN ?

Ισος,,, Απο το kazza κατεβαζα μεχρι που πηρα ειδηση οτι ολλα οσα κατεβαζα ειχαν ιους,,,,

• 4 weeks later...

Τα περισσότερα κατεστρεμένα αρχεία είναι προιόν των δισκογραφικών εταιριων για να σε αποτρέχουν από το να κατεβάζεις τραγούδια. Και εγώ το kazaa χρησιμοποιώ αλλά κατεβάζω τα τραγούδια με 192kbps καθώς τα περισσότερα χαλασμένα είναι σε 128kbps και συνήθως είναι αυτά που βγάζουν τους περισσότερους χρήστες. Όταν με το καλό μας κάνει τη χάρη ο πΟΤΕ να μας βάλει και dsl δοκιμάζουμε και τα dc++ κτλ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.