Jump to content

Εχει κανεις να με βοηθησει?

ison

Recommended Posts

Το βαζω εδω για να το δουν οσο περισσοτερα ατομα.

Επειδη παντρευομαι (θρησκευτικο πλεον) και βαπτιζω την μπεμπα πηρα μια καμερα για να αποθανατισω το γεγονος επειδη η τιμες που ζηταγαν οι φωτογραφοι ηταν εξωφρενικες κατ εμε (1200-1300 με φωτο και βιντεο 2ωρων+)

Μηπως εχει κανεις για πωληση-ενοικιαση-δανεισμο ενα απο τα παρακατω

α)Καρτα SDHC 16gb Και ανω class 6 και ανω (εχω την εντυπωση οτι με class 4 θα εχω προβλημα)

β)Μπαταρια συμβατη η original για panasonic tm 700 camcorder.

Camcorders - HD Camcorders - HDC-TM700 - Overview - UK & Ireland

photoagora.gr - Μπαταρίες Photo-Video :: Μπαταρίες Photo-Video :: Panasonic :: Video :: PANASONIC VW-VBG260 E1K ΜΠΑΤΑΡΙΑ (ORIGINAL)

H ενσωματομενη μνημη ειναι 32gb αλλα φτανει μονο για 2.30 ωρες. (ισα ισα για το μυστηριο-εκκλησια χαιρετουρες κλπ)

Αν εχει καποιος ενα απο αυτα θα με βολευε.

(αν νομιζετε οτι πρεπει να παει στην ζητηση εχει καλως απλα οπως λεω το εβαλα εδω για να το δουν περισοτεροι εφοσον ο γαμος ειναι Σαββατο 29 Ιαν.)

Ευχαριστω παιδια για τυχον βοηθεια.

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

ενημερωτικά τελείως, αυτές οι τιμές είναι ενός μετριου φωτογράφου και δεν είναι εξωφρενικές αλλα normal.

είναι 1 άτομο φωτογράφος + 1 άτομο Video και σε μερικές περιπτώσεις + 1 άτομο που θα κάνει το μοντάζ και το edit στις φωτογραφίες.

το μοντάζ από μονο του είναι περίπου 1 βδομάδα δουλειά

για να συγκρίνεις τιμές, με 2 παλικαρια που συνεργάζομαι και είναι άριστοι επαγγελματίες, για να αποτυπώσουν έναν γάμο ζητάνε από 7 χιλιάρικα και πάνω

Να ρίξω μια ιδέα. Γιατί δεν μιλάς με κάποιον από τους φωτογράφους μας εδώ στο lab αν έχουν όρεξη να καλύψουν τη βάπτιση; Βέβαια αυτό μπορεί να έχει ρίσκο μιας και κανείς τους δεν είναι επαγγελματίας κι ίσως λείπουν πόζες κτλ κτλ αλλά φαντάζομαι ότι μπορείτε να συμφωνήσετε σε μια πολύ λογική τιμή. Απλά ιδέα είναι, δεν γνωρίζω αν κάποιος ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο!

φυσικά είναι σε σχέση με το ποσο αντέχει η τσέπη, απλά αναφέρθηκα για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις.

και σε καμια περίπτωση τα 1000+E δεν είναι λίγα απλά δεν είναι ακριβά.

πάντως η καλύτερη λύση είναι οδός να βρείς 2 παιδιά από εδώ, ο ένας video ο άλλος φωτογραφίες... και μετά με την ησυχία τους και από hobby να σου κάνουν δουλειά που πιθανόν να είναι και καλύτερη από την δουλειά που σου ζητήσανε 1200E

απλά να ξέρεις, ότι πληρώνεις παίρνεις και φέρεις εσύ ευθύνη στο τέλος για τα ρίσκα που θα πάρεις.

και όταν σκας 5000+E, πληρώνεις εκτος από την ποιότητα δουλειάς του φωτογράφου και το πως θα αποτυπωθεί η κρεμάλα.. εεε.... ο γάμος σου άπταιστα

Εγώ δεν έχω ιδέα απο τέτοια πράγματα και καμία εμπιστοσύνη στην εμπειρία μου για ενα τόσο σημαντικό γεγονός... Παρ' ολα αυτα, αν κάποιος πιο έμπειρος φωτογράφος απο εδω μέσα θέλει να βοηθήσει, μπορώ να προσφέρω τον εξοπλισμό μου...

Αρχικά να ευτυχίσεται σου εύχομαι φίλος.

Κανάς φίλος δεν παίζει να θέλει. Θα στο κανα γω ρε φίλος που ασχολούμε με τέτοια, δωρεάν κιόλας επιδή μου αρέσουν αυτά αλλά:

1)Δεν έχω επαγγελματική κάμερα

2)Βρίσκομαι πολύυυ μακριά.

:(

Μην βάλεις φίλο σου να το κάνει, θα έχει τρομερό άγχος, δεν θα περάσει καλά και δεν θα χαρεί το γάμο σου.

Σου στέλνω ΠΜ με μερικά παιδιά που γνωρίζω ότι μπορούν να ασχοληθούν πιο άνετα από άποψης ταλέντου/όρεξης.

Πάλι θα έχεις κατά νου πως θα κάνει κάποιος άπειρος ότι καλύτερο μπορεί και τίποτα παραπάνω.

Καλός χρυσός ο φίλος αλλά άσε τον να χαρεί κι αυτός την μέρα :)

πάντως γνωστός που θα σου το κάνει για χάρη (εστο και άμα πάρει κάποια λεφτά), συνήθως κάνει καλύτερη δουλειά από του μετριου

ειδικά άμα του δώσεις μπόλικο χρόνο να τα επεξεργαστεί με την ησυχία του (αρκεί να βλέπεις πως ασχολείται και δεν τα φόρτωσε)

Να στε καλα παιδια για τις απαντησεις - ευχες σας.

Στο θεμα μας δυστηχως :wall: δεν το σκεφτηκα καθολου να ρωτησω εδω μεσα για κανα μελος. Ειμαι σιγουρος οτι πολυ με "μερακι" θα εκαναν επαγγελματιες να ζηλευαν.

Το θεμα ειναι οτι τωρα η καμερα αγοραστηκε (σε πολυ καλη τιμη να προσθεσω) απο αγγλια και απλα παμε για το καλυτερο δυνατο.

Τελικα βρηκα και καρτα sd + οεμ μπαταρια στο 120αρι ολα μαζι οποτε μαλλον εκει θα παω.

Αλλωστε μιλαω μονο για video (φωτο θα εχουμε γνωστο)...και πανω απ ολα ο γαμος ειναι αυριο οποτε τετοια ωρα τετοια λογια.

Οπως ειπα δεν μου εκοψε να ρωτησω εδω και να δωσω και ενα καλο χαρτζηλικι σε οποιον ηθελε να βοηθησει (προτιμω απο να τα παρει ο φωτογραφος)

Παντως ενυπωση μου εκανε ενας που ρωτησαμε φωτογραφος μας εβγαλε το βαλαντιο γυρω στα 900 κατοσταρικα με video . Μου ειπε οτι θα μου δωσει ψηφιακα τις φωτογραφιες αλλα γυρω στις 100-120. Μετα καταλαβα οτι ψηφιακα= εκτυπωση ψηφιακη (χαιντε χαιντε) και οτι το ψηφιακο αρχειο ΔΕΝ το εδινε ...το κραταγε λεει στο μαγαζι αρχειο. ΑΚΟΥ να δεις κομπινα ο μαγκας. Ευτυχως που τον ρωτησα τι γινονται οι αλλες γιατι δεν θα καταλαβαινα οτι ψηφιακα=εκτυπωση ...

Τσπ για να μην μακρυλογο την επομενη φορα (στο 2 παιδι :p) θα το εχω υποψη μου να μιλησω με κανα παιδι απο εδω μεσα.

Να στε καλα παιδια για τις απαντησεις - ευχες σας.

Στο θεμα μας δυστηχως :wall: δεν το σκεφτηκα καθολου να ρωτησω εδω μεσα για κανα μελος. Ειμαι σιγουρος οτι πολυ με "μερακι" θα εκαναν επαγγελματιες να ζηλευαν.

Το θεμα ειναι οτι τωρα η καμερα αγοραστηκε (σε πολυ καλη τιμη να προσθεσω) απο αγγλια και απλα παμε για το καλυτερο δυνατο.

Τελικα βρηκα και καρτα sd + οεμ μπαταρια στο 120αρι ολα μαζι οποτε μαλλον εκει θα παω.

Αλλωστε μιλαω μονο για video (φωτο θα εχουμε γνωστο)...και πανω απ ολα ο γαμος ειναι αυριο οποτε τετοια ωρα τετοια λογια.

Οπως ειπα δεν μου εκοψε να ρωτησω εδω και να δωσω και ενα καλο χαρτζηλικι σε οποιον ηθελε να βοηθησει (προτιμω απο να τα παρει ο φωτογραφος)

Παντως ενυπωση μου εκανε ενας που ρωτησαμε φωτογραφος μας εβγαλε το βαλαντιο γυρω στα 900 κατοσταρικα με video . Μου ειπε οτι θα μου δωσει ψηφιακα τις φωτογραφιες αλλα γυρω στις 100-120. Μετα καταλαβα οτι ψηφιακα= εκτυπωση ψηφιακη (χαιντε χαιντε) και οτι το ψηφιακο αρχειο ΔΕΝ το εδινε ...το κραταγε λεει στο μαγαζι αρχειο. ΑΚΟΥ να δεις κομπινα ο μαγκας. Ευτυχως που τον ρωτησα τι γινονται οι αλλες γιατι δεν θα καταλαβαινα οτι ψηφιακα=εκτυπωση ...

Τσπ για να μην μακρυλογο την επομενη φορα (στο 2 παιδι :p) θα το εχω υποψη μου να μιλησω με κανα παιδι απο εδω μεσα.

το video θα το τραβάς εσύ?

αν ναι, κάλεσε με στον γάμο, κλείνω εισιτήρια να δω θέαμα

γαμπρός + cameraman * (στην ίδια συσκευασία)= EPIC

XD

Μην βάλεις φίλο σου να το κάνει, θα έχει τρομερό άγχος, δεν θα περάσει καλά και δεν θα χαρεί το γάμο σου.

Σου στέλνω ΠΜ με μερικά παιδιά που γνωρίζω ότι μπορούν να ασχοληθούν πιο άνετα από άποψης ταλέντου/όρεξης.

Πάλι θα έχεις κατά νου πως θα κάνει κάποιος άπειρος ότι καλύτερο μπορεί και τίποτα παραπάνω.

Καλός χρυσός ο φίλος αλλά άσε τον να χαρεί κι αυτός την μέρα :)

Δεν θα ειναι ενας θα ειναι πολυ....στα σημαντικα σημεια θα ειναι ενας με μια μικρη πειρα στον χειρισμο.

αν βρηκες μνημη απο ebay,OEM και τετοια προσεχε γιατι μπορει να ειναι τιποτα 2 gb και να εχουν αλλαξει τη χωριτηκοτητα της.

Παρε απο μαγαζι αυθεντικη οσο και να κανει :T:

Από τον καιρό των films οι φωτογράφοι δεν έδιναν το αρχείο τους, πάντα κράταγαν τα αρνητικά. Έτσι γίνεται χρόνια τώρα, απλά τώρα κρατάνε τα RAW.

Αν σου πω οτι δεν το ηξερα...απαραδεκτο κατ εμε.

Αν πας το φιλμ σου να το εμφανίσουν εννοείται ότι στα δίνουν βρε. Αν έβγαζαν εκείνοι τις φωτό όμως, κράταγαν με πνευματικά δικαιώματα τα αρνητικά. :)

Με το κατάλληλο αντίτιμο τα παραδίδουν φυσικά, αλλά είναι λίγο μαφία το αντίτιμο.

Μα αυτο ακριβως ειναι το θεμα δεν ειναι λιγο νταβατζιλικη να δινεις τοσα λεφτα...και μετα να σου κρατανε "και καλα" το ψηφιακο αρχειο/ φιλμ καβατζα? Δλδ αν θες να κανεις επανεκτυπωση μετα απο 10 χρονια ποιος μου λεει οτι εμενα Α) δεν θα το εχει κλεισει το μαγαζι β) δεν θα εχει χασει το αρχειο κλπ κλπ

Τσπ ολα καλα ο γαμος τελικα και το βιντεο τα σπαει σε ποιοτητα ακομα και με τα λιγα που ειχαμε. Θα ανεβασω ισως και κανα δειγμα να δειτε αν βρω καποια στιγμη χρονο.

PS με φωτισμο φυσικο ειναι αψογη η καμερα...στο κεντρο ηθελε λιγο πιο ισχυρο φωτισμο απο αυτον που ειχα παρει αλλα και ετσι μια χαρα ειναι. Αλλωστε ποτε δεν ειχα τρελες απαιτησεις.

αν βρηκες μνημη απο ebay,OEM και τετοια προσεχε γιατι μπορει να ειναι τιποτα 2 gb και να εχουν αλλαξει τη χωριτηκοτητα της.

Παρε απο μαγαζι αυθεντικη οσο και να κανει :T:

Την πηρα απο μια αποθηκη που βρηκα στο skroutz.

Συγκεκριμενα και την μπαταρια και την μνημη και το led φωτιστικο απο εδω

I & . - - SD

Μου την αφησαν στα 54 ευρω και την δοκιμασα και πηγαινει σφαιρα (ολος ο γαμος -βαπτιση γραφτηκε εκει)

Γενικα το μαγαζι αν και δυσκολευτηκα να το βρω ειναι μια αποθηκη που εχει ΠΟΛΥ υλικο για σχεδον τα παντα με πολυ καλες τιμες. Και εκτος αυτου το εχει μια οικογενεια εξαιρετικα φιλικη (εκατασα μια ωρα και μιλαγαμε απο το πουθενα).

Πηρα μπαταρια καρτα μνημης και led φωτιστικο 150 ευρω. Η μπαταρια ηταν η μοναδικη ισως oem που φορτιζε πανω στο μαμα φορτιστη ΚΑΙ εδειχνε και time left.

Offtopic ολο αυτο αλλα οποιος ασχολειται τους προτεινω ανεπιφυλαχτα να κανουν μια βολτα.

Μα αυτο ακριβως ειναι το θεμα δεν ειναι λιγο νταβατζιλικη να δινεις τοσα λεφτα...και μετα να σου κρατανε "και καλα" το ψηφιακο αρχειο/ φιλμ καβατζα?

Αρχηγέ, στο γάμο κάνουν κουμάντο οι γυναίκες, αν εξαρτώταν από μας σε ξωκλήσι σε νησί θα το κάναμε όλοι με 10 καλεσμένους και μετά κοψίδια :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.