Jump to content

Νέα Υδρόψυξη

nikos16717

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδιά , μόλις έγινα μέλος του forum .Αν και εχω ήδη διαβάσει σχεδόν όλα τα θέματα που αφορούν την υδρόψηξη , δεν έχω καταλίξει σε συγκεκριμένα προιοντα και θα ήθελα τη βοήθειά σας .Έχω σκοπό να ψύξω CPU και Gpu (τώρα έχω nvidia αλλά ι επόμενη μάλλον θα είναι Radeon).Θα ήθελα να έιναι οι αγορές από καταστήματα της Ελλάδας , και αν γίνεται από καταστήματα Αττικής

Κουτί : Cooler Master CM 690 II (με side panel )

Μητρική : Asus M4A89TD Pro/usb3

Επεξεργαστής : AMD Phenom II x4 955 3.2

Μνήμη RAM : 8Gb DDR3 1600 Mhz

Τροφοδοτικό : Thermaltake Toughpower 700W

Σκληρός Δίσκος : ssd Corsair Force 120Gb + Western Digital Caviar Black 500 Gb

To CM 690 II, όπως πιθανώς θα έχεις δει και στο manual του, μπορεί να πάρει διπλό ψυγείο τόσο στην οροφή όσο και στο δάπεδό του.

Για την οροφή υπάρχει περιορισμός στο πάχος του ψυγείου, ενώ για το δάπεδο περιορίζεται στο μήκος.

Από τα ελάχιστα, τέλος πάντων, midi κουτιά που μπορούν να πάρουν 2 διπλά ψυγεία.

Τώρα για τα προιόντα ρώτησε τον Κοπρίτη γιατί είναι επαγγελματίας στο θέμα και έχει στήσει πολλές υδροψύξεις. Εμείς ότι και να σου πούμε θα είναι οι προσωπικές μας εμπειρίες.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά , έχω ήδη στείλει μήνυμα και στον " Κοπρίτη" . Πάντως θα ήθελα να μου πει και όποιος άλλος θέλει τη γνώμη του.Διαθέτω 250-300 ευρώ..

Ευχαριστώ πολύ παιδιά , έχω ήδη στείλει μήνυμα και στον " Κοπρίτη" . Πάντως θα ήθελα να μου πει και όποιος άλλος θέλει τη γνώμη του.Διαθέτω 250-300 ευρώ..

βαλε κανα 100 -200 παραπανω ειναι ακριβο σπορ. εγω ειχα δωσει 700 περιπου πριν κανα χρονο. υπολογιζε αντλια 100 ψυγειο διπλο 100 μπλοκ επεξεργαστη 100 φουλ μπλοκ καρτασ 120 ρακορ σωληνες ρεζερβουαρ χοντρικα 100 και επειδη η ελλαδα ειναι νεκρη πλεον θες + μεταφορικα απο εξωτερικο. και αλλοσ να στα φερει θα σου τα χρεωσει....

Νικο οπως σου ειπα και σε πμ

στο budget αυτο και μιλωντας για καινουρια parts

εγω θα κοιτουσα μια τετοια λυση

δεν εχουν ολοι αναγκη block και αντλιες των 100€

αυτα πανε και λιγο αναλογα με την αξια του hardware μας

δεν θα βαλουμε την ιδια υδροψυξη στο συστημα το δικο σου και σε ενα των €3Κ

αλλιως κατ'εμε χανει το νοημα της η ολη κινηση

οσο για τα μεταφορικα ειπαμε

εφοσον θα εμπαινε ετσι κι αλλιως παραγγελια

δεν υπαρχει επιβαρυνση

nikos16717:

Όπως προείπαμε, οι συνθέσεις του Γιώργου είναι επαγγελματκές.

Πέρα απο αυτό, έχουν καλό λόγο κόστος / απόδοση και κινούνται στα πλαίσια του ζητούμενου budget.

100 για μπλοκ cpu;Το σκοτωσες.

ενα σοβαρο block που θα το κρατησεις και για 8 πηρυνο απο πχ koolance .. ek .. klp καπου στα 90 ειναι. τωρα αν θες να παρεις με 50. ενταξει δεν ειναι συνολο 700 είναι 650...και?

Νικο οπως σου ειπα και σε πμ

στο budget αυτο και μιλωντας για καινουρια parts

εγω θα κοιτουσα μια τετοια λυση

δεν εχουν ολοι αναγκη block και αντλιες των 100€

αυτα πανε και λιγο αναλογα με την αξια του hardware μας

δεν θα βαλουμε την ιδια υδροψυξη στο συστημα το δικο σου και σε ενα των €3Κ

αλλιως κατ'εμε χανει το νοημα της η ολη κινηση

οσο για τα μεταφορικα ειπαμε

εφοσον θα εμπαινε ετσι κι αλλιως παραγγελια

δεν υπαρχει επιβαρυνση

:T: κανα εξτρα μπουκαλακι υγρο μονο για να μην ψαχνεται παλι με μεταφορικα οταν ειναι να κανει αλλαγη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.